Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(kuosa23 @ 2009 07 23, 21:33)
na taip prie to vaikuciai labai pripranta yra tokios zvakutes arba geriausia lasiukai kuriuos reikia lasinti i misinuka vadinasi sab simplex nepasigailesite  thumbup.gif  mes juos jau lasinam trecias eina menuo

tai,kad tie vaistukai tik nuo viduriu putimo,mes juos iki 2men gerem,o dabar dubhalac geriam
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif matau, kad dauguma vargstat su uzkietejusiais vaikuciu viduriukais g.gif , o maniske pradejo skystai kakoti ir iziuriu tokias kaip gleives jos tame "darbelyje". Buna, kad uzkakoja, kad net pro saly isbega visas tas dziaugsmelis g.gif doh.gif doh.gif O pilvukas burbuliuoja g.gif g.gif g.gif Bet siaip ji kaip ir visada tokios pat nuotaikos, ne irzli,neera nei temperaturos. tik vat tas viduriavimas unsure.gif Jis buna ir praeina, buna ir praeina g.gif jei nepraeis eisim pas gydytoja ziureti kas su maniske darosi verysad.gif
Atsakyti
Mano sūnui buvo tas pats t.y. darė skystai su gleivėmis, pilvas be proto gurguliavo. Nuėjom pas gyd. tai paskyrė vartoti man ir vaikui gerąsias bakterijas (Acidophilus bifidus complex). Reikia susirūpinti, nes vaikas netenka daug skysčių ir elektrolitų.
Atsakyti
Ta as irgi skaiciau internete, o as vyliausi, kad kazka blogai uzvalgiau ir del to taip, o pasirodo visai kita priezastis pas mus, bet dabar nieko belieka tik laukti pirmadienio ir tada pas gydytoja eiti verysad.gif verysad.gif verysad.gif O bijau, kad dukriukui per ta laika blogiau nebutu verysad.gif Maitinu MP ir daznai pasiulau valgyti, o ji niekad neatsisako. Del to, kad praranda daug skyciu verysad.gif
Atsakyti
Na manau, kad per pora dienu nieko neatsitiks. Manasis kokias 4-5 dienas taip skystai kakojo kol nuejom pas gydytoja.
Atsakyti
mano maziukas irgi lyg truputi viduriuoja su gleivem, bet nedaug, tiesiog skysciau negu visada. bet as ne LT gyvenu, o cia daktarai sako kad jeigu mazylis valgo normaliai, svoris nepakites, tai viskas OK, o man atrodo ne taip jau ir OK viskas g.gif . paprasiau drauges is LT kad parvestu man tu geruju bakteriju pagerti, bet nzn ar galiu be gydytojo leidimo maziukui duoti g.gif unsure.gif . ka patartumet? aciu mamukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cioliuke @ 2009 07 26, 19:19)
mano maziukas  irgi lyg truputi viduriuoja su gleivem, bet nedaug, tiesiog skysciau negu visada. bet as ne LT gyvenu, o cia daktarai sako kad jeigu mazylis valgo normaliai, svoris nepakites, tai viskas OK, o man atrodo ne taip jau ir OK viskas g.gif . paprasiau drauges is LT kad parvestu man tu geruju bakteriju pagerti, bet nzn ar galiu be gydytojo leidimo maziukui duoti g.gif  unsure.gif . ka patartumet? aciu mamukai 4u.gif

manau jog gali, mes savo mazytei pastoviai duodam, gydytoja sake, kad galima, nes tai ne vaistai ir organizmas prie ju nepripranta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atide1985 @ 2009 07 26, 22:00)
manau jog gali, mes savo mazytei pastoviai duodam, gydytoja sake, kad galima, nes tai ne vaistai ir organizmas prie ju nepripranta smile.gif

aciu mamyte atide1985 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cioliuke: 27 liepos 2009 - 10:15
Na, vat buvom mes pas gydytojus rolleyes.gif Mums irgi pasake, kad viskas gerai yra ir nereikia pergyventi, nes taip gali buti g.gif Svarbu, kad vaikas yra zvalus, neturi temperaturos g.gif ax.gif As dar pasiklausiau vienos pazistamos seseles, ji man sake, kad nereikia sunerimti, tai nera blogai mirksiukas.gif vat, jei pakiltu temperatura, tada jau pas gydytoja ir ziuret ax.gif
Istikruju as pasimetusi esu doh.gif doh.gif doh.gif Vyras sako, kad vaikui ligu ieskau ir tiek doh.gif
Atsakyti
Mielos mamytes patarkite....ka darote kai jusu leliukams viduriukai uzkieteja? Mums buvo taip kad 6 paras nesitustino, tai jau klizmute statem, o verke vaikas, kosmaras kazkoks...maitinu MP ir duodu papildomai pati verdu morkyte ar bulvyte su morkyte...nezn nuo ko jai tip kieteja viduriai, siand jau va vel 3 diena kaip nesitustina, nenoriu klizmute kaskarta statyti, nes pati nebemokes tustintis, o ir verkia ji labai sad.gif gal zinote kokios zvakutes tinka maziukams (gal yra kokios) ar kokie lasiukai gal galimi? Nes pati valgiau slyvas, mazei visviena nieko, jai daviau slyvu tyreles ir obuoliu taip pat nieko schmoll.gif doh.gif nu zodziu viska isbandziau ir sportuoju as su ja (kojytes prie pilvuko)nu zodziu viska atrodo isbandziau....taigi gal kas turite su tuo patirties??? labai aciu 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 07 28, 13:47)
Mielos mamytes patarkite....ka darote kai jusu leliukams viduriukai uzkieteja? Mums buvo taip kad 6 paras nesitustino, tai jau klizmute statem, o verke vaikas, kosmaras kazkoks...maitinu MP ir duodu papildomai pati verdu morkyte ar bulvyte su morkyte...nezn nuo ko jai tip kieteja viduriai, siand jau va vel 3 diena kaip nesitustina, nenoriu klizmute kaskarta statyti, nes pati nebemokes tustintis, o ir verkia ji labai sad.gif gal zinote kokios zvakutes tinka maziukams (gal yra kokios) ar kokie lasiukai gal galimi? Nes pati valgiau slyvas, mazei visviena nieko, jai daviau slyvu tyreles ir obuoliu taip pat nieko schmoll.gif  doh.gif  nu zodziu viska isbandziau ir sportuoju as su ja (kojytes prie pilvuko)nu zodziu viska atrodo isbandziau....taigi gal kas turite su tuo patirties??? labai aciu 4u.gif

daktarai liepia ti duok daugiau skysciu ir bus ciki,ne velnio mum nepadejo tai mum pasake gerti duphalac sirupa kudikiams.va jau savaite geriam ir siandien pirma diena pati pakakojo thumbup.gif sake jis nekenkia,prie jo nepriprantama,nes jis is geruju bakteriju.duodu rytais 5ml i misinuka.ir as dar nustojau duoti ryziu koses ir viska kur yra krakmolas,tad mum toliau puikiai tinka misinukas tuteli,nes visuose misiniuose yra krakmolo,o tuteli nera
Atsakyti