Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(Žydroji fėja @ 2009 06 18, 16:28)
Padekit! Mano mazyliukui 3 savaites,ir uzkietejo viduriukai,verkia,raitosi,nebezinau ka daryti,masaziukus pilvo ir koju prispaudima prie pilvo ishbandziau...

mum labai padedavo pipete. paimdavau ta pipetes uzapvalinta galiuka sutepdavau aliejuku ir kisdavau i uzpakaliuka koki 1 ar 1,5 cm lengvai pasukinedavau (tik ta gumine dali reikia nusiimti) ir iskart pakakodavo g.gif jei nepades tada bandykit su muiliuku g.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Brangios mamytes, norejau paklausti, maniske jau 2 paros nekakojo... g.gif t.y. siandien jau trecia diena kai visiskai nesitustino...ar verta sunerimti??? anskciau ji tustindavosi praktiskai po kiekvieno valgymo...matinu MP ir jau papildomai duodu maistelio...gal cia del to? gal reikia kelias dienas nieko neduoti tik MP? kazkaip abai pergyvenu....neiprasta man, kai anksciau po kiekvieno maitinimu budavo kakis, o dabar trecia diena nieko... blink.gif kada reikia jau sunerimti? kiek maks vaikas gali nesitustinti? siaip juk suaugusiam zmogui yra normalu kasdiena i tualeta nueiti....na o vaikuciui, manyciau tuo labiau...nezinau ar reikia jau ko nors imtis g.gif gal galite patarti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 07 09, 11:33)
Brangios mamytes, norejau paklausti, maniske jau 2 paros nekakojo... g.gif  t.y. siandien jau trecia diena kai visiskai nesitustino...ar verta sunerimti??? anskciau ji tustindavosi praktiskai po kiekvieno valgymo...matinu MP ir jau papildomai duodu maistelio...gal cia del to? gal reikia kelias dienas nieko neduoti tik MP? kazkaip abai pergyvenu....neiprasta man, kai anksciau po kiekvieno maitinimu budavo kakis, o dabar trecia diena nieko... blink.gif  kada reikia jau sunerimti? kiek maks vaikas gali nesitustinti? siaip juk suaugusiam zmogui yra normalu kasdiena i tualeta nueiti....na o vaikuciui, manyciau tuo labiau...nezinau ar reikia jau ko nors imtis  g.gif  gal galite patarti? 4u.gif

as irgi baisiausiai pergyvenau kai maniskis pradejo retai kakoti, tada jam ne nebuvo 2 men. maitinau tik mp. sunerimus pradejau dometis sia tema, daug klausinejau ir skaiciau... apibendrinus galiu pasakyti kad jei mergyte jauciasi normaliai, neverkia, jai neskauda pilvuko, tai viskas yra ok smile.gif tris dienos - tai dar ne riba. maniskis daugiausiai nekakojo 5dienas doh.gif . ir nesitustinti po pora dienu tikrai normalu. kazkur skaiciau kad riba, kada verta sunerimti - kai vaikutis nekakoja 7 ir daugiau dienu.
dar parasysiu kad pries pora menesiu man pasirode kad mazeja mp, girdejau, kad jo gamyba skatina chalva (as pirkau saulegrazu). na, ir nusipirkau is pradziu 3 batonelius ir iskart juos suvalgiau ax.gif kita diena lialius pakakojo - ir taip normaliai po ilgos pertraukos. zodziu chalva valgiau periodiskai ir pastebejau, kad jos pavalgius vaikas ohoho kaip tustinasi!!! nzn, gal kiekvienam individualiai, bet kad chalvos valgymas padejo mano vaikui tustintis tai 1000% garantija. patikrinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingri1234 @ 2009 07 09, 13:24)
as irgi baisiausiai pergyvenau kai maniskis  pradejo retai kakoti, tada jam ne nebuvo 2 men. maitinau tik mp. sunerimus pradejau dometis sia tema, daug klausinejau ir skaiciau... apibendrinus galiu pasakyti kad jei mergyte jauciasi normaliai, neverkia, jai neskauda pilvuko, tai viskas yra ok  smile.gif tris dienos - tai dar ne riba. maniskis daugiausiai nekakojo 5dienas doh.gif . ir nesitustinti po pora dienu tikrai normalu. kazkur skaiciau kad riba, kada verta sunerimti - kai vaikutis nekakoja 7 ir daugiau dienu.
dar parasysiu kad pries pora menesiu man pasirode kad mazeja mp, girdejau, kad jo gamyba skatina chalva (as pirkau saulegrazu). na, ir nusipirkau is pradziu 3 batonelius ir iskart juos suvalgiau ax.gif kita diena lialius pakakojo - ir taip normaliai po ilgos pertraukos. zodziu chalva valgiau periodiskai ir pastebejau, kad jos pavalgius vaikas ohoho kaip tustinasi!!! nzn, gal kiekvienam individualiai, bet kad chalvos valgymas padejo mano vaikui tustintis tai 1000% garantija. patikrinta  mirksiukas.gif

na va truputi ramiau pasidare 4u.gif aciu uz nuomone.... 4u.gif pabandysiu ir as chalvos suvalgyti, gal ir man pades ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 07 09, 11:33)
Brangios mamytes, norejau paklausti, maniske jau 2 paros nekakojo... g.gif  t.y. siandien jau trecia diena kai visiskai nesitustino...ar verta sunerimti??? anskciau ji tustindavosi praktiskai po kiekvieno valgymo...matinu MP ir jau papildomai duodu maistelio...gal cia del to? gal reikia kelias dienas nieko neduoti tik MP? kazkaip abai pergyvenu....neiprasta man, kai anksciau po kiekvieno maitinimu budavo kakis, o dabar trecia diena nieko... blink.gif  kada reikia jau sunerimti? kiek maks vaikas gali nesitustinti? siaip juk suaugusiam zmogui yra normalu kasdiena i tualeta nueiti....na o vaikuciui, manyciau tuo labiau...nezinau ar reikia jau ko nors imtis  g.gif  gal galite patarti? 4u.gif

gali būti užkietėję viduriai,jei per daug kieto maisto ir per mažai skysčių.ar gert duodat apart mp?su pirma man taip buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 07 10, 00:05)
gali būti užkietėję viduriai,jei per daug kieto maisto ir per mažai skysčių.ar gert duodat apart mp?su pirma man taip buvo ax.gif

nu tai kad neduodu tik MP...daktare sake, kad MP ji pilnai atsigeria, ir nereikia nieko papildomai atsigerti duoti...o del primaitinimo, tai as esu tik kelias dienas kokiu 2 arbatinius saukstelius tyreles davusi...ir kelias uogas...tai nejaugi nuo tiek mazai maistelio jau galejo uzkieteti viduriai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 07 10, 10:02)
nu tai kad neduodu tik MP...daktare sake, kad MP ji pilnai atsigeria, ir nereikia nieko papildomai atsigerti duoti...o del primaitinimo, tai as esu tik kelias dienas kokiu 2 arbatinius saukstelius tyreles davusi...ir kelias uogas...tai nejaugi nuo tiek mazai maistelio jau galejo uzkieteti viduriai... g.gif

kol geria mp tai užtenka,o paskui gal ir ne.bent jau man su abiem taip buvo.tik su antru pradėjau gert duot kai įvedžiau kietą maistą,tai neužkietėjo baisiai,o jei nedaug išgeria vandens iš kart kaip zuika pavaro biggrin.gif .nu jei čia viduriai tai pamatysi kai pakakos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 07 10, 10:54)
kol geria mp tai užtenka,o paskui gal ir ne.bent jau man su abiem taip buvo.tik su antru pradėjau gert duot kai įvedžiau kietą maistą,tai neužkietėjo baisiai,o jei nedaug išgeria vandens iš kart kaip zuika pavaro biggrin.gif .nu jei čia viduriai tai pamatysi kai pakakos ax.gif

pakakojooooooooooooooooo clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif pagaliauuuuuuu lotuliukas.gif kaip uz tevyne pavare, uz tas tris dienas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 07 10, 12:26)
pakakojooooooooooooooooo  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  pagaliauuuuuuu  lotuliukas.gif  kaip uz tevyne pavare, uz tas tris dienas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal moteriškė tik pampus taupė,be reikalo nervuotis pradėjai lotuliukas.gif krizė,vis dėlto.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 07 10, 12:34)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gal moteriškė tik pampus taupė,be reikalo nervuotis pradėjai lotuliukas.gif krizė,vis dėlto.. lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif greiciausiai lotuliukas.gif taupi mergina nuo pat mazumes lotuliukas.gif nu tikiuosi daugiau nebus tokiu uzlaikymu, nu o jei ir bus, tai GAL labai nereikia pergyventi.... ax.gif
Atsakyti
mano mergytei irgi sunku tustintis, padaro kas 5 dienos, o kartais ir ne, tai tada klizma statau.. bet bijau kad pripras g.gif
Atsakyti
QUOTE(atide1985 @ 2009 07 23, 21:13)
mano mergytei irgi sunku tustintis, padaro kas 5 dienos, o kartais ir ne, tai tada klizma statau.. bet bijau kad pripras g.gif

na taip prie to vaikuciai labai pripranta yra tokios zvakutes arba geriausia lasiukai kuriuos reikia lasinti i misinuka vadinasi sab simplex nepasigailesite thumbup.gif mes juos jau lasinam trecias eina menuo
Atsakyti