QUOTE(Raselelyte @ 2009 07 09, 11:33)
Brangios mamytes, norejau paklausti, maniske jau 2 paros nekakojo...
t.y. siandien jau trecia diena kai visiskai nesitustino...ar verta sunerimti??? anskciau ji tustindavosi praktiskai po kiekvieno valgymo...matinu MP ir jau papildomai duodu maistelio...gal cia del to? gal reikia kelias dienas nieko neduoti tik MP? kazkaip abai pergyvenu....neiprasta man, kai anksciau po kiekvieno maitinimu budavo kakis, o dabar trecia diena nieko...
kada reikia jau sunerimti? kiek maks vaikas gali nesitustinti? siaip juk suaugusiam zmogui yra normalu kasdiena i tualeta nueiti....na o vaikuciui, manyciau tuo labiau...nezinau ar reikia jau ko nors imtis
gal galite patarti?
as irgi baisiausiai pergyvenau kai maniskis pradejo retai kakoti, tada jam ne nebuvo 2 men. maitinau tik mp. sunerimus pradejau dometis sia tema, daug klausinejau ir skaiciau... apibendrinus galiu pasakyti kad jei mergyte jauciasi normaliai, neverkia, jai neskauda pilvuko, tai viskas yra ok
tris dienos - tai dar ne riba. maniskis daugiausiai nekakojo 5dienas
. ir nesitustinti po pora dienu tikrai normalu. kazkur skaiciau kad riba, kada verta sunerimti - kai vaikutis nekakoja 7 ir daugiau dienu.
dar parasysiu kad pries pora menesiu man pasirode kad mazeja mp, girdejau, kad jo gamyba skatina chalva (as pirkau saulegrazu). na, ir nusipirkau is pradziu 3 batonelius ir iskart juos suvalgiau
kita diena lialius pakakojo - ir taip normaliai po ilgos pertraukos. zodziu chalva valgiau periodiskai ir pastebejau, kad jos pavalgius vaikas ohoho kaip tustinasi!!! nzn, gal kiekvienam individualiai, bet kad chalvos valgymas padejo mano vaikui tustintis tai 1000% garantija. patikrinta