Sveikutes
na mano mazyte seniau tustindavosi daug kartu per diena (7, maziausiai 3). O dabar mazute tik perdzia perdzia ir nieko.. Stena iki paraudonavimo, tai i diena 1 karta siaip ne taip arba is vis nieko Maitinu MP. Ar tai normalu, labai jau man neramu? Duodam vaistuku zarnynui tvarkyti LINEX.
QUOTE(atide1985 @ 2009 06 13, 16:11)
Sveikutes
na mano mazyte seniau tustindavosi daug kartu per diena (7, maziausiai 3). O dabar mazute tik perdzia perdzia ir nieko.. Stena iki paraudonavimo, tai i diena 1 karta siaip ne taip arba is vis nieko Maitinu MP. Ar tai normalu, labai jau man neramu? Duodam vaistuku zarnynui tvarkyti LINEX.
kas liecia kietus viduriukus tai kazkur skaiciau,kad gali buti vid D trukumas uztat kieteja
QUOTE(Leticija @ 2009 06 13, 13:41)
O dabar tai svajojam vel apie italiska, Alfa romeo
Pas mane AlfaRomeo 166
Teko girdėt, kad nemažai kam tos gerosios bakterijos ir "užkemša". Nutraukus jų vartojimą vaikas vėl pradėdavo kakint
QUOTE(Edora @ 2009 06 13, 19:17)
Teko girdėt, kad nemažai kam tos gerosios bakterijos ir "užkemša". Nutraukus jų vartojimą vaikas vėl pradėdavo kakint
o mum atleido viduriukus bakterijos,nes buvo uzkieteje viduriukai
sveiki
turim problema maziukas jau trecia savaite tustinasi zaliai, pirma savaite viduriavo zaliai apsilankem pas gydydoja sake gal ko nesuvirskino skrandukas kas netiko tai liepe dieta ryziu kose,bananas (kietina viduriukius) geria maziukas MP (mum 7 su puse men.) liepe duoti vaistuku geruju bakteriju ir virskinimo fermentu Pangol. Po savaites bent jau baigesi viduriavimas bet kakojom zaliai tai dare tyrimuka nieko nerado ismatose niekas neauga jokie virusai, bet mes ir toliau sekmingai zaliai kakojam gydytoja liepia nieko nekeisti tie patys vaistukai tas pats maistas, jokiu nauju produktu ivedimo. Ir pati ziuriu ka valgau bet niekas nepadeda, net nebezinau ka ir bedaryti
turim problema maziukas jau trecia savaite tustinasi zaliai, pirma savaite viduriavo zaliai apsilankem pas gydydoja sake gal ko nesuvirskino skrandukas kas netiko tai liepe dieta ryziu kose,bananas (kietina viduriukius) geria maziukas MP (mum 7 su puse men.) liepe duoti vaistuku geruju bakteriju ir virskinimo fermentu Pangol. Po savaites bent jau baigesi viduriavimas bet kakojom zaliai tai dare tyrimuka nieko nerado ismatose niekas neauga jokie virusai, bet mes ir toliau sekmingai zaliai kakojam gydytoja liepia nieko nekeisti tie patys vaistukai tas pats maistas, jokiu nauju produktu ivedimo. Ir pati ziuriu ka valgau bet niekas nepadeda, net nebezinau ka ir bedaryti
QUOTE(Sandulia83 @ 2009 06 13, 21:10)
sveiki
Patarciau kreiptis i dar viena gydytoja.Sekmes jumis
Maniskio ismateles, tai lyg kokia varskyte ir beveik visada.... na kartais buna zalsvoku isskyru, bet tai skaiciau, kad normalu... maitinu pati, tai ka as pati suvalgau, minimaliai persiduoda (suvalgo) ir vaikiukas....
Maniškis irgi pradėjo kakoti su gleivytėmis. Manau nuo milupos pieniškos košytės. Neduosiu daugiau žiūrėsiu kaip bus.
mums su kakum bedos nuo 3 men kai nebegauna MP, viena gyd sake, kad buna taip kad nuo tu visu espumizanu sipleksu ilgesnio vartojimo kamstelis susidaro susikaupia tos dujos ir nepraeina, tai patare raukiukus praplest ciut, kad oras iseitu, nuo to kartu as tu visu sipl. espum..nebenaudojau, dabar vel bedos kai ivairus maistas prasidejo, bet taisom padeti su selenlem, dziovintom slyvo, kol kas o buvo tau taip uzkieteje, kad net kraujukas matesi
Padekit! Mano mazyliukui 3 savaites,ir uzkietejo viduriukai,verkia,raitosi,nebezinau ka daryti,masaziukus pilvo ir koju prispaudima prie pilvo ishbandziau...
mano mergaite kakoja skystokai, bet tai nera viduriavimas, na bent jau as taip manau... beto svoris gauga labai gerai.taciau kakoja su gleivem, tiksliau visas ta kakis toks gleiviu pavidalu kaip ir... turbut tas jau negerai???