QUOTE(Bluebell @ 2009 05 27, 12:32)
mano 5savaiciu dukryte tustinas tik 1 syki i diena, jei ne reciau, valgom misinuka. gydytoja sake kad viskas ok, bet man tai nepatinka kad taip mazai ir jai skauda kai tustinas..
Papildyta:
man irgi rodos jokio poveikio - tik suvalgo maziau ,nes to vandnuko prilaka..
Papildyta:
man irgi rodos jokio poveikio - tik suvalgo maziau ,nes to vandnuko prilaka..
bet vandenukas ar kokia pankoliu arbatyte gerai viduriukams, ir skrandukui gerai. prasivalo zarnynas. nereikia bijot tu skysciu, jie tikrai nekenkia maziukam
QUOTE(ginitaa @ 2009 05 27, 16:02)
laba diena,
norejau pasiteirauti gal kuri susidurete su tokiu dalyku.mao dukrytei 4men ir pastebejau,kad pradejo tustitis su gleivemis,pries tai buvo kieti vuduriukai,tai gleiviu nepastebejau,pradejau duodi bifidus misinuko tai viduriukai susitvarke,bet va gleiviu atsirado.sakau gal kirminu atsirado o gal cia nuo to misinuko pradejo ir naktimis neramiai miegoti atrodo higienos laikomasi,bet maza kas sakau gal nuo zaislu ar nuo ko atsirado kirminiuku
norejau pasiteirauti gal kuri susidurete su tokiu dalyku.mao dukrytei 4men ir pastebejau,kad pradejo tustitis su gleivemis,pries tai buvo kieti vuduriukai,tai gleiviu nepastebejau,pradejau duodi bifidus misinuko tai viduriukai susitvarke,bet va gleiviu atsirado.sakau gal kirminu atsirado o gal cia nuo to misinuko pradejo ir naktimis neramiai miegoti atrodo higienos laikomasi,bet maza kas sakau gal nuo zaislu ar nuo ko atsirado kirminiuku
na manoji irgi kakoja tokia tyrele su gleivem, tas kakus gaunasi panasiai i zalio kiausinio baltyma, truputi gal skystesnis. bet daktare sake kad tai norm tustinimasis tai as kazkaip ir neimu i galva svarbu mano kliunkis gerai jauciais