Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(Bluebell @ 2009 05 27, 12:32)
mano 5savaiciu dukryte tustinas tik 1 syki i diena, jei ne reciau, valgom misinuka. gydytoja sake kad viskas ok, bet man tai nepatinka kad taip mazai ir jai skauda kai tustinas..
Papildyta:

man irgi rodos jokio poveikio -  tik suvalgo maziau ,nes to vandnuko prilaka..

bet vandenukas ar kokia pankoliu arbatyte gerai viduriukams, ir skrandukui gerai. prasivalo zarnynas. nereikia bijot tu skysciu, jie tikrai nekenkia maziukam thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(ginitaa @ 2009 05 27, 16:02)
laba diena,
norejau pasiteirauti gal kuri susidurete su tokiu dalyku.mao dukrytei 4men ir pastebejau,kad pradejo tustitis su gleivemis,pries tai buvo kieti vuduriukai,tai gleiviu nepastebejau,pradejau duodi bifidus misinuko tai viduriukai susitvarke,bet va gleiviu atsirado.sakau gal kirminu atsirado  g.gif  o gal cia nuo to misinuko  g.gif  pradejo ir naktimis neramiai miegoti  verysad.gif  atrodo higienos laikomasi,bet maza kas sakau gal nuo zaislu ar nuo ko atsirado kirminiuku  g.gif

na manoji irgi kakoja tokia tyrele su gleivem, tas kakus gaunasi panasiai i zalio kiausinio baltyma, truputi gal skystesnis. bet daktare sake kad tai norm tustinimasis tai as kazkaip ir neimu i galva ax.gif svarbu mano kliunkis gerai jauciais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2009 05 28, 12:52)
na paskaiciau sita temele atidziau ziuriu, pilna leliuku, kuriems problemytes su viduriukais, ne mums vieniemms...
bet taip sunku kai va, uzieteje viduriukais ir nzn kuo padet -  dabar jau kazin kiek misinuku pakeitem  -  tai viena problema sumazina [atpylinejima], bet kita padidina [viduriu uzkietejima] nu nbzn ko griebtis doh.gif

mes gerem savaite laiko karta per para bifidus misinuka ir susitvarke thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vikusedo @ 2009 05 28, 18:10)
svarbu mano kliunkis gerai jauciais  4u.gif

na manoji atrodo irgi gerai jauciasi,bet pradejo neramiai nakti miegoti,labai blaskytis pradejo,tenka keltis raminti verysad.gif
Atsakyti
mano suneliui 6 sav. mes irgi turim problemu su pilvuko putimu verysad.gif. naudojam visokiu vaistuku, bet geriausi man atrodo mums tiko INFACOL.
Atsakyti
labai dziaugiuosi kad kolkas neturejome tokiu problemu mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
O nuo ko gleivės gali būti, jei tyrimai nieko nerodo?
Vaikas guvus žvalus, nors kartais net ir per miegus parėkauja
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2009 06 11, 14:12)
O nuo ko gleivės gali būti, jei tyrimai nieko nerodo?
Vaikas guvus žvalus, nors kartais net ir per miegus parėkauja

man gydytoja sake,kad gleiviu gali truputi buti,nes valosi zarnynas
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 06 11, 17:49)
man gydytoja sake,kad gleiviu gali truputi buti,nes valosi zarnynas

Vakar buvo tik truputį, o šiandien lelius vėl pradėjo kakint kone po kiekvieno valgymo. Kartais kone vien gleivėm unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2009 06 11, 19:12)
Vakar buvo tik truputį, o šiandien lelius vėl pradėjo kakint kone po kiekvieno valgymo. Kartais kone vien gleivėm  unsure.gif

g.gif g.gif g.gif manoji kokius 3kartus per diena kakoja ir gleiviu kartais nedaug kartais daug tai ne nezinau g.gif daktare atostogauja,o mama nuejus i vaistine drauges klause tai tokiam vaikui gali buti, vel taspats atsakymas g.gif
Atsakyti
Sveikos, mums 3 sav nu bet kakoja tai jetau jetau per kiekviena maitinima ir dar tarp ju doh.gif kazin ne per daug rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2009 06 11, 22:14)
Sveikos, mums 3 sav nu bet kakoja tai jetau jetau per kiekviena maitinima ir dar tarp ju doh.gif  kazin ne per daug rolleyes.gif

Normalu. Netrukus turėtų pradėti retėti
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2009 06 11, 23:01)
Normalu. Netrukus turėtų pradėti retėti

atrodo tik neseniai su pirmu tas pats buvo, bet geda nepamenu kiek ten laiko tie viduriukai tvarkos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2009 06 11, 23:06)
atrodo tik neseniai su pirmu tas pats buvo, bet geda nepamenu kiek ten laiko tie viduriukai tvarkos blush2.gif

hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti