Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(vaidacka:) @ 2009 05 20, 13:24)
Manoji kakoja skystokai ir samanu spalva, taip jau savaite kokia, sake del to kad keitem misineli, bet taip ir nesusitvarko gal kam taip buvo? Tiesa, kakoja tai 1 kart i para, ar i pusantros paros... g.gif

na gan mazokai kakoja taviske,jai dar juk 27 d.todel kreipkis pas gydytoja,ir del spalvos nera gerai.
Atsakyti
mano vaikui 3 men. jau menuo laiko problemos su viduriais unsure.gif pats beveik nekakoja blink.gif reikia muiliuoko pagalbos...buvom ir pas daktarus bet jie nuieko nesako....gerem bifolac bakterijas 12d. bet nieko...kiekviena karta pries valgant naudojam espumizana... buvom dar naudoje spascum kazkokias zvakutes...bet nieko.,.. viduriai skysti, todel nesuprantu kodel jis negali iskakoti...stena stena ir verkt pradeda kai jam neiseina... verysad.gif matinu tik MP g.gif o pries prasidedant visoms problemoms kakodavo per kiekviena maitinima...nebezinau nei ka daryti gaila vaiko labai...daktare sako taip buna maziukamms kartais unsure.gif ar kam nors taip yra buve???
Atsakyti
QUOTE(tarsskute @ 2009 05 22, 10:45)
mano vaikui 3 men. jau menuo laiko problemos su viduriais unsure.gif pats beveik nekakoja blink.gif reikia muiliuoko pagalbos...buvom ir pas daktarus bet jie nuieko nesako....gerem bifolac bakterijas 12d. bet nieko...kiekviena karta pries valgant naudojam espumizana... buvom dar naudoje spascum kazkokias zvakutes...bet nieko.,.. viduriai skysti, todel nesuprantu kodel jis negali iskakoti...stena stena ir verkt pradeda kai jam neiseina... verysad.gif matinu tik MP g.gif  o pries prasidedant visoms problemoms kakodavo per kiekviena maitinima...nebezinau nei ka daryti gaila vaiko labai...daktare sako taip buna maziukamms kartais unsure.gif  ar kam nors taip yra buve???

mano draugei tas pats, mes kartu gimdem tai jos berniukui irgi trys menesiai. o pas juos tas kakavimas sutriko tikriausiai del to kad mazasis labai daznai valgo, kas valanda bet po truputi, t.y. vaikas tik atsigeria to pradinio vandeningo pienuko, o sotesniojo nedatraukia, todel viska suvirskina ir organizmas viska isisavina, ir lygiai taip pat retai kakoja. buvo ir pas daktarus ir taip pat nieko nepese. daugumai taip buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2009 05 18, 18:33)
Eit pas gydytoją. Gydytojas paskirs gerų bakterijų (greičiausiai). T.p. sekti, kad nepritrūktų skysčių (jei dar ir vemia, ypač). Skysčių trūkumo požymiai: įdubęs momenėlis, papilkėjusi oda, suskeldėjusios lūpos. Dar žiūrėk, kad gleivių nebūtų kakutyje.

O ka reiskia,jei tarp ismatu gleiviu buna?Musu vaikas viduriuoja jau trecia diena ir vakar buvo gleiviu pasirode zaliu,tai net nusigandau unsure.gif Eisim pavakary pas gydytoja,nes matyt kazkas rimtai negerai...
Atsakyti
mano vaikui 3 men. jau menuo laiko problemos su viduriais unsure.gif pats beveik nekakoja blink.gif reikia muiliuoko pagalbos...buvom ir pas daktarus bet jie nuieko nesako....gerem bifolac bakterijas 12d. bet nieko...kiekviena karta pries valgant naudojam espumizana... buvom dar naudoje spascum kazkokias zvakutes...bet nieko.,.. viduriai skysti, todel nesuprantu kodel jis negali iskakoti...stena stena ir verkt pradeda kai jam neiseina... verysad.gif matinu tik MP g.gif  o pries prasidedant visoms problemoms kakodavo per kiekviena maitinima...nebezinau nei ka daryti gaila vaiko labai...daktare sako taip buna maziukamms kartais unsure.gif  ar kam nors taip yra buve???

tarp maitinimų nebandėt duoti atsigerti vandenuko, ar kokios arbatos? g.gif
Atsakyti
bandem vandeniuko duoti unsure.gif bet jis jo nenori gerti...bet ir nepastebejau jokio poveikio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2009 05 22, 08:56)
O ka reiskia,jei tarp ismatu gleiviu buna?Musu vaikas viduriuoja jau trecia diena ir vakar buvo gleiviu pasirode zaliu,tai net nusigandau unsure.gif Eisim pavakary pas gydytoja,nes matyt kazkas rimtai negerai...

Mano mazoji ir vis gleivem kakoja.. O kadangi gyvenam uzsieny tai daug skaiciau ir perskaiciau, kad gali reiksti zarnyno infekcija, bet nebutinai. Mes taip pat net pas daktarus ejom del to kakucio, bet pasvere - svoris labai geras ir nuramino, kad jei valgo gerai, miega gerai, neverkia ir t.t tai viskas gerai, tiesiog taip skrandukas taikosi prie visko.. Ir mergyte mano tai tiesiog aukso kruva thumbup.gif O ir siaip mazoji geria tik MP, tai is kur gi ten tos infekcijos.. rolleyes.gif

Ir irgi buvo pamirsusi kaip kakoti.. puses menesiuko tiesiog negalejo, vis stengesi, iki raudonumo stenedavo, stenedavo ir nieko.. tai padedavau su termometru: vos vos galiuku kisteledavau, tai net issaudavo fontanais blink.gif viska apkakodavo kas aplink doh.gif bet va jau ismoko vel pati ir viskas gerai thumbup.gif . Mano sunenas gimes is vis nekakojo pats iki 3 menesiuku, bet irgi ismoko.. Mano viena drauge patare man mazosios nekakinti, nes prie termometru priprantama.. Bet negaliu as ziuret kaip stena, stengiasi, net iki pykcio bando prakakot mazyle ir nieko nesigaudavo.. Na bet viskas gerai, kas gerai baigiasi biggrin.gif
Atsakyti

mano berniukui 2 menesiukai,ir mus ta pati beda kamuoja verysad.gif
muiliuko dar nekysu,nes siaip ne taip dar pats issteni,bet po ilgo wargo... labai steni,stengias waikis pakakot,o kai nesigauna ima werkt...ismatos taip pat nera kietos,duodam geruju bakteriju ACIDOPHILUS,taciau dbr nupirkau jogurto bakteriju,pameginsiu duot,gyd sake reik keist...o siaip mano mazylis nuo pat pirmu dienu steni kai nori kaku,ne taip kaip kiti-purpt ir psio biggrin.gif
na bet tikekimes wiskas laikui begant susitwarkys,neliudekit mamytes 4u.gif
Atsakyti
Sveika, QUOTE,

mano kudikiui irgi panasiai buvo... labai sunkiai stenejo, kartais imdavo verkti, atrode, kad net "ora pagadinti" jam labai daug kanciu suteikia... nuvaziavom pas gydytoja, isaiskinom problema. Gydytojas patikrino vaikucio iseinamaja anga... o ji pasirode esanti per maza, israse siuntima pas chirurga... toji patikrinus konstatavo ta pati. Taigi gavome plesti iseinamaja anga... beveik 4 menesius kas diena po viena minute kaisiojom vis didesnius tokius plastmasinius kamstukus - nuo 8 mm skersmens iki 18 mm. Pradejom, kai suneliui buvo 3 savaites, baigem beveik 5 menesiu. As tik dziaugiausi, kad kudiki maitinu MP, ir jam bent viduriai nekietejo...
Dabar suneliui jau 9 menesiai, valgo kieta maista, tustinasi kaip ir visi normalus zmones kartais kieciau, kartais minksciau, bet jokiu problemu tustinantis nebeturim 4u.gif
Sakau, gal ir jusu maziukui panasi problema? Toji chirurge sake, kad daznai pasitaiko tokios bedos...

Bet kokiu atveju linkiu Jums sekmes!!!

Papildyta:
Asiprasau, norejau kreiptis i edita smile.gif ... Jos maziuko problema panasesne!!

QUOTE(Chantal @ 2009 05 26, 14:17)
Sveika, QUOTE,

mano kudikiui irgi panasiai buvo...  labai sunkiai stenejo, kartais imdavo verkti, atrode, kad net "ora pagadinti" jam labai daug kanciu suteikia... nuvaziavom pas gydytoja, isaiskinom problema. Gydytojas patikrino vaikucio iseinamaja anga... o ji pasirode esanti per maza, israse siuntima pas chirurga... toji patikrinus konstatavo ta pati. Taigi gavome plesti iseinamaja anga... beveik 4 menesius kas diena po viena minute kaisiojom vis didesnius tokius plastmasinius kamstukus - nuo 8 mm skersmens iki 18 mm. Pradejom, kai suneliui buvo 3 savaites, baigem beveik 5 menesiu. As tik dziaugiausi, kad kudiki maitinu MP, ir jam bent viduriai nekietejo...
Dabar suneliui jau 9 menesiai, valgo kieta maista, tustinasi kaip ir visi normalus zmones kartais kieciau, kartais minksciau, bet jokiu problemu tustinantis nebeturim  4u.gif
Sakau, gal ir jusu maziukui panasi problema? Toji chirurge sake, kad daznai pasitaiko tokios bedos...

Bet kokiu atveju linkiu Jums sekmes!!!

Atsakyti
mano 5savaiciu dukryte tustinas tik 1 syki i diena, jei ne reciau, valgom misinuka. gydytoja sake kad viskas ok, bet man tai nepatinka kad taip mazai ir jai skauda kai tustinas..
Papildyta:
QUOTE(tarsskute @ 2009 05 22, 13:49)
bandem vandeniuko duoti unsure.gif bet jis jo nenori gerti...bet ir nepastebejau jokio poveikio unsure.gif

man irgi rodos jokio poveikio - tik suvalgo maziau ,nes to vandnuko prilaka..
Atsakyti
laba diena,
norejau pasiteirauti gal kuri susidurete su tokiu dalyku.mao dukrytei 4men ir pastebejau,kad pradejo tustitis su gleivemis,pries tai buvo kieti vuduriukai,tai gleiviu nepastebejau,pradejau duodi bifidus misinuko tai viduriukai susitvarke,bet va gleiviu atsirado.sakau gal kirminu atsirado g.gif o gal cia nuo to misinuko g.gif pradejo ir naktimis neramiai miegoti verysad.gif atrodo higienos laikomasi,bet maza kas sakau gal nuo zaislu ar nuo ko atsirado kirminiuku g.gif
Atsakyti
na paskaiciau sita temele atidziau ziuriu, pilna leliuku, kuriems problemytes su viduriukais, ne mums vieniemms...
bet taip sunku kai va, uzieteje viduriukais ir nzn kuo padet - dabar jau kazin kiek misinuku pakeitem - tai viena problema sumazina [atpylinejima], bet kita padidina [viduriu uzkietejima] nu nbzn ko griebtis doh.gif
Atsakyti