Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

Ryt nueisim 4u.gif . Ačiū už informaciją. Gleivių nepastebėjau. Pilvuko irgi nepučia ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(SkyClouds @ 2009 05 18, 20:29)

SkyClouds, 18 Geg 2009 - 20:29, parašė:

SkyClouds, 18 Geg 2009 - 20:29, parašė:

O maniškiui šiandien vidurius paleido  doh.gif . Kakų 3 kartus (skystai) darė. Ką tokiu atvėju daryt?  doh.gif  unsure.gif

O maniškiui šiandien vidurius paleido  doh.gif . Kakų 3 kartus (skystai) darė. Ką tokiu atvėju daryt?  doh.gif  unsure.gif

Geriau pasiskambinkit, juk dar toki mazuti namuciuose lanko.
Siaip ziurint koks skystumas, kudikis gali daryt skystai po kiekvieno valgymo.
Musu eme reciau daryt gal nuo menesio, o gal dar veliau. Ir dabar daznai buna 3 kartai per diena wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 18 gegužės 2009 - 19:53
O negali būt nuo mano netinkamo maisto? Aš tik MP maitinu, mišinukais neprimaitinu.
Atsakyti
QUOTE(SkyClouds @ 2009 05 18, 21:55)

SkyClouds, 18 Geg 2009 - 21:55, parašė:

SkyClouds, 18 Geg 2009 - 21:55, parašė:

O negali būt nuo mano netinkamo maisto? Aš tik MP maitinu, mišinukais neprimaitinu.

juk maitinant tik MP tik skystai leliukas ir tekakoja blush2.gif
o j suminksteje viduriai gali bui ir blogo tavo maitinimosi priezastis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SkyClouds @ 2009 05 18, 20:55)

SkyClouds, 18 Geg 2009 - 20:55, parašė:

SkyClouds, 18 Geg 2009 - 20:55, parašė:

Manoji irgi skystai kakoja, o jau beveik 3 menesiai. gydytoja sake kad taip ir bus kol MP maitinsiu, o kakoja dabar jau tik apie 3k per diena. anksciau budavo daug dazniau, bet svoris auga gerai, per menesi 1,100kg. tai manyciau jei vaikelis jauciasi gerai vadinasi viskas ok 4u.gif
Atsakyti
Skystai dar nieko tokio - girdėjau taip gali būti ir nuo riebesnio maisto. Bet jei su vandeniu - tai čia jau tikrai tryda. Maniškiui prieš savaitę tokie bajeriai prasidėjo. Dabar jau lyg ir reguliuojasi (geria Bifolac)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edora: 19 gegužės 2009 - 09:37
o kiek vidutiniskai kartu per para turi kakoti 3 savaiciu kudykelis? blush2.gif
nes cia skaitant susidaro ispudis, kad visu kitu mamyciu mazyliai tik kakoja ir kakoja, o mano maziuke tik kokius 2 kartus i para pakakoja ir viskas... blush2.gif doh.gif gal per mazai?
nors slapinas tai labai daug ir daznai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 19, 11:42)

lincia_pincia, 19 Geg 2009 - 11:42, parašė:

lincia_pincia, 19 Geg 2009 - 11:42, parašė:

o kiek vidutiniskai kartu per para turi kakoti 3 savaiciu kudykelis?  blush2.gif
nes cia skaitant susidaro ispudis, kad visu kitu mamyciu mazyliai tik kakoja ir kakoja, o mano maziuke tik kokius 2 kartus i para pakakoja ir viskas...  blush2.gif  doh.gif gal per mazai?
nors slapinas tai labai daug ir daznai  blush2.gif

o kiek vidutiniskai kartu per para turi kakoti 3 savaiciu kudykelis?  blush2.gif
nes cia skaitant susidaro ispudis, kad visu kitu mamyciu mazyliai tik kakoja ir kakoja, o mano maziuke tik kokius 2 kartus i para pakakoja ir viskas...  blush2.gif  doh.gif gal per mazai?
nors slapinas tai labai daug ir daznai  blush2.gif

Nėra tokio "vidutiniškai" (jei tik MP maitinasi). Normalu net jei tik kartą per 10 dienų. Bet gali ir po kiekvieno maitinimosi
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2009 05 19, 11:48)

Edora, 19 Geg 2009 - 11:48, parašė:

Edora, 19 Geg 2009 - 11:48, parašė:

Nėra tokio "vidutiniškai" (jei tik MP maitinasi). Normalu net jei tik kartą per 10 dienų. Bet gali ir po kiekvieno maitinimosi

thumb_yello.gif ok.gif pritariu. tik jau karta i 10 dienu nera labai gerai, vadinasi vaikas nepasisotina valgydamas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikusedo: 19 gegužės 2009 - 13:37
QUOTE(vikusedo @ 2009 05 19, 14:35)

vikusedo, 19 Geg 2009 - 14:35, parašė:

vikusedo, 19 Geg 2009 - 14:35, parašė:

thumb_yello.gif  ok.gif  pritariu. tik jau karta i 10 dienu nera labai gerai, vadinasi vaikas nepasisotina valgydamas g.gif

thumb_yello.gif  ok.gif  pritariu. tik jau karta i 10 dienu nera labai gerai, vadinasi vaikas nepasisotina valgydamas g.gif

Nea. tai reiškia, kad pienuką labai gerai įsisavina. Tik, žinoma, vaikas turi būti guvus ir žvalus smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes. matau, cia tema ir apie mityba. kol savajam prtaikiau maisteli, lentynoje liko nepanaudoto ir nepraimto maisto. tai melynas similac formula, milupos aptamil comfort. keisciau juos i malone smulkmenele. 4u.gif
teirautis per az
Atsakyti
Manoji kakoja skystokai ir samanu spalva, taip jau savaite kokia, sake del to kad keitem misineli, bet taip ir nesusitvarko gal kam taip buvo? Tiesa, kakoja tai 1 kart i para, ar i pusantros paros... g.gif
Atsakyti