SkyClouds, 18 Geg 2009 - 20:29, parašė:
SkyClouds, 18 Geg 2009 - 20:29, parašė: O maniškiui šiandien vidurius paleido . Kakų 3 kartus (skystai) darė. Ką tokiu atvėju daryt?
Geriau pasiskambinkit, juk dar toki mazuti namuciuose lanko.
Siaip ziurint koks skystumas, kudikis gali daryt skystai po kiekvieno valgymo.
Musu eme reciau daryt gal nuo menesio, o gal dar veliau. Ir dabar daznai buna 3 kartai per diena
SkyClouds, 18 Geg 2009 - 21:55, parašė:
SkyClouds, 18 Geg 2009 - 21:55, parašė: O negali būt nuo mano netinkamo maisto? Aš tik MP maitinu, mišinukais neprimaitinu.
juk maitinant tik MP tik skystai leliukas ir tekakoja
o j suminksteje viduriai gali bui ir blogo tavo maitinimosi priezastis
SkyClouds, 18 Geg 2009 - 20:55, parašė:
SkyClouds, 18 Geg 2009 - 20:55, parašė: O negali būt nuo mano netinkamo maisto? Aš tik MP maitinu, mišinukais neprimaitinu.
Manoji irgi skystai kakoja, o jau beveik 3 menesiai. gydytoja sake kad taip ir bus kol MP maitinsiu, o kakoja dabar jau tik apie 3k per diena. anksciau budavo daug dazniau, bet svoris auga gerai, per menesi 1,100kg. tai manyciau jei vaikelis jauciasi gerai vadinasi viskas ok
nes cia skaitant susidaro ispudis, kad visu kitu mamyciu mazyliai tik kakoja ir kakoja, o mano maziuke tik kokius 2 kartus i para pakakoja ir viskas... gal per mazai?
nors slapinas tai labai daug ir daznai
lincia_pincia, 19 Geg 2009 - 11:42, parašė:
lincia_pincia, 19 Geg 2009 - 11:42, parašė: o kiek vidutiniskai kartu per para turi kakoti 3 savaiciu kudykelis?
nes cia skaitant susidaro ispudis, kad visu kitu mamyciu mazyliai tik kakoja ir kakoja, o mano maziuke tik kokius 2 kartus i para pakakoja ir viskas... gal per mazai?
Nėra tokio "vidutiniškai" (jei tik MP maitinasi). Normalu net jei tik kartą per 10 dienų. Bet gali ir po kiekvieno maitinimosi
Edora, 19 Geg 2009 - 11:48, parašė:
Edora, 19 Geg 2009 - 11:48, parašė: Nėra tokio "vidutiniškai" (jei tik MP maitinasi). Normalu net jei tik kartą per 10 dienų. Bet gali ir po kiekvieno maitinimosi
pritariu. tik jau karta i 10 dienu nera labai gerai, vadinasi vaikas nepasisotina valgydamas
vikusedo, 19 Geg 2009 - 14:35, parašė:
vikusedo, 19 Geg 2009 - 14:35, parašė: pritariu. tik jau karta i 10 dienu nera labai gerai, vadinasi vaikas nepasisotina valgydamas
Nea. tai reiškia, kad pienuką labai gerai įsisavina. Tik, žinoma, vaikas turi būti guvus ir žvalus
teirautis per az