Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(Vitalija J. @ 2009 04 29, 13:47)
biski darbar pasimeciau, o tai vaikelis kankinasi neprakakodama? as tai esu girdejusi kad paciai maitinant gali iki 10 paru nekakot del maisto psisavinimo .

ji pas mane daznai buna nerami. spiria kojytem, rieciasi... nzn ar del uzkietejusiu viduriuku ar del pilvuko diegliu. nors kietai ji niekada nepadaro. bet tustinasi tai labai retai. kartais pirstelna i pampersa kokia demele, bet kad normaliai padarytu, tai gal i savaite viena karta. buna kad po tos savaites prikrauna iki pazastu uz tas dienas. tai db pati esu pasimetus ar tai normalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2009 04 29, 13:02)
ji pas mane daznai buna nerami. spiria kojytem, rieciasi... nzn ar del uzkietejusiu viduriuku ar del pilvuko diegliu. nors kietai ji niekada nepadaro. bet tustinasi tai labai retai. kartais pirstelna i pampersa kokia demele, bet kad normaliai padarytu, tai gal i savaite viena karta. buna kad po tos savaites prikrauna iki pazastu uz tas dienas. tai db pati esu pasimetus ar tai normalu  g.gif

jei pati maitini manau normalu, juk sakoma iki 10 paru normalu nekakoti kai mama pati maitina, o vietoj espumizan (kuris labiausiai isreklamuotas) pabandyk sabsimplex, mums jis padejo, ne taip kaip anas.

lengvu jum viduriuku 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

dėl to reto tuštinimosi norėčiau kai ką pasakyti... ax.gif

Jeigu vaikelis yra maitinamas tik mamos pieneliu, nekankinkite jo... tikrai, kai ateis laikas, tai išsituštins (iki 7 dienų)... Literatūra plius gydytojai plius mano kūdikis patvirtino, kad tai tiesa smile.gif ... pavojaus nėra, nes viduriai nuo motinos pieno nekietėja!

Maniškis, kol nepradėjau primaitinti, tuštindavosi 3-6 parų dažnumu. Kai pradėjo valgyti košytę, pradėjo tuštintis kiekvieną dieną... Bet tai nereiškia, kad reikia skubėti primaitinti smile.gif iki 7 mėnesių galima maitinti tik MP, jei vaikas nebadauja smile.gif

O jei pučia viduriukus, tai reikia žiūrėti, ką pačios valgote, gal buvo per daug žirnių, o gal svogūnų? gal paprikos? skirtingiems kūdikiams, skirtingi dirgikliai...

Bet jei vaikelis valgo mišinukus ar yra primaitinamas, negalima laukti, nes tada viduriukai gali užkietėti, tada bus problema nusituštinti... Kokių priemonių griebtis nežinau, neturėjau didelės problemos.... maniškiam užtenka, kad aš pavalgau slyvų, bei avižinių dribsnių košelė taip pat tiko... ir daug arbatėlės...

Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2009 04 29, 10:43)
pabandziau microlax klizmute, tai mzyle pasitustino, bet labai nedaug. vyras sako, kad be reikalo kankinu vaika bandydama ja "is***dint" per prievarta  blush2.gif mes jau esam buve klinikose del sios problemytes ir po tyrimu sake, kad leliukas gerai isisavina mamos pienuka, uztat ir nesitustina. svarbu, kad siusioja ir pirscioja  biggrin.gif  atseit iki 5 dienu, kad nesitustina yra normalu, o veliau jau reik daryt klizmute. saviskei po 5 dienu bandziau padet pasitustint irgi vatos tamponeli suvilgius vaikisku aliejuku patepiau isange, bet nieko. paskui pasinaudojom klizmute microlax ir va uztai gavau nuo vyro pylos  blush2.gif
dabar galvoju gal tikrai nereik vaiko kankint tom klizmom? gal pasitustins tada, kada jai reikes?  g.gif

Sveika 4u.gif
nu man tos klizmos irgi ne prie širdies, bet gydytoja sako " kas būna kai kelias dienas neišneši šiukšlių kibiro? -pradeda dvokti, taip ir mūsų pilve" nu tipo kakučiai kaupiasi, genda ir paskui labai smirda verysad.gif Aš pati pasimetus, bet kai mano caca nešiko dešimt dienų tai lėkiau pas daktarus ir prirašė klizmą. Reiks dar kažką mėgint nes klizma tai žinoma ne išeitis:hm
Atsakyti
sveikos 4u.gif

mums siandien 4ta dienele.. pradzioj viskas buvo gerai, tustinomes po kelis kartus i diena, o dabar jau 2 paros kai nedarem kaku doh.gif nezinau ar cia normalu ir ka daryti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 02, 13:11)
sveikos  4u.gif

mums siandien 4ta dienele.. pradzioj viskas buvo gerai, tustinomes po kelis kartus i diena, o dabar jau 2 paros kai nedarem kaku  doh.gif nezinau ar cia normalu ir ka daryti?  doh.gif

viskas normalu jei maitini savo pienu. Beto, pas mus taip pat buvo. Nepergyvenk. Pirmomis dienomis maitini tik priespieniu, tikriausiai dabar jau atsirado ar atsiras pienas ir pamatysi viskas susitvarkys ir kakos normaliai smile.gif Geriau dziaukis naujom pareigom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 05 02, 19:56)
viskas normalu jei maitini savo pienu. Beto, pas mus taip pat buvo. Nepergyvenk. Pirmomis dienomis maitini tik priespieniu, tikriausiai dabar jau atsirado ar atsiras pienas ir pamatysi viskas susitvarkys ir kakos normaliai smile.gif Geriau dziaukis naujom pareigom smile.gif

dziaugiuos labai wub.gif
tik kolkas dar viskas baisu - kodel nekakoja, kodel nemiega, kodel daug verkia ir t.t.? kolkas dar tik mokomes atrasti ir suprasti viena kita blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 03, 11:38)
dziaugiuos labai  wub.gif
tik kolkas dar viskas baisu - kodel nekakoja, kodel nemiega, kodel daug verkia ir t.t.? kolkas dar tik mokomes atrasti ir suprasti viena kita  blush2.gif

Nieko nieko visiems taip buna su pirmais leliukais. As iri per tai perejau smile.gif tai tave labai gerai suprantu, man lygiai tokie patys klausimai iskildavo ir lygiai tos pacios abejones kankino, bet nieko smile.gif
Atsakyti
mes maitinames misinukais,ir turim ta tustinimosi beda verysad.gif mazyte buna nerami,matosi kad pilvuka skauda,bandysim pagerti duphalaco,gal pades g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 04 30, 11:54)
jei pati maitini manau normalu, juk sakoma iki 10 paru normalu nekakoti kai mama pati maitina, o vietoj espumizan (kuris labiausiai isreklamuotas) pabandyk sabsimplex, mums jis padejo, ne taip kaip anas.

lengvu jum viduriuku  4u.gif

dekui dekui 4u.gif

tai va, mes sestadieni jau pacios pakakojom biggrin.gif kaip visada iki pazastu blush2.gif o nuo sestadienio va vel kelinta diena nepadarom unsure.gif pradejau galvot, kad jai gal normalu pasitustint i sav vienakart? g.gif nes nuo kokiu 2 men taip retai tustinames. gal tikrai veliau viskas susitvarkys..?
Atsakyti
sveikos mamytes, zinokit ne jus vienos, ir mes turim problemu su tustinimosi verysad.gif , mazyliai 2 men., maitinu tik savo pienu jokiu misinuku, o pakakot lb sunkiai sekasi, kartais kelias paras nekakoja, tai tada neistveriu tu 10 ar 7 dienu(kiek ten normalu nekakot) ir padedu pati senoviniais budais(jokiu klizmu) nes vaikiukas pripranta greit, o muilo gabaliuka ikisu ir pirmyn atgal kelis kartus pajudinu 4u.gif ir tada viska iskakoja smile.gif net laimingesnes abidvi pasidarom
Atsakyti
sveiki pas mus irgi tokia beda yra,net nzn ka daryt kai tustinasi mano lialka tai verkia nesavo balsu,bet pas ja kakutis minkstas geltonas kodel ji taip verkia ka daryt kad vaikas neverktu????
Atsakyti