Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(agnyte1983 @ 2009 03 23, 23:47)
sveikos mamytes,
mums reikia pagalbos verysad.gif
mano mazyliai prasidejo labai stiprus pilvo diegliai. spiegia iki pamelynavimo. niekas mums nepadeda. gal kuri mamyte turi parsisiuntusi vaistuku nuo pilvo putimo ir jau nebereikia. nupirktume tikrai blush2.gif ir skubiai.
laukiame pasiulymu laba labai
rasykite i az

Sveikos, pas mus aciu Dievui stipriu diegliuku nebuna, bet draugė susidure su tokia problema- jai padejo Sab simplex lasai. tiesa duot juos reikia pries kiekviena maitinima, mazyliams lygtai pasalinio poveikio nepastebeta. sake labai padejo. sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif noreciau paklaust ar kam buna taip, kad mazylis po savaite laiko nekakoja? as pati dar maitinu,daktare sako,kad cia normalu,o man atrodo savaite tai lb daug... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte Giedre:) @ 2009 03 27, 00:01)
Sveikos mamytes smile.gif  noreciau paklaust ar kam buna taip, kad mazylis po savaite laiko nekakoja? as pati dar maitinu,daktare sako,kad cia normalu,o man atrodo savaite tai lb daug... unsure.gif

sveiki,
seip kiek esu girdejus, tai sako, jog normalu

o va mes tai varkstame su tustinimusi.
Pries tai budavo pokieciai viduriukai, linke kieteti, o dabar atvirksciai: tryda ir tryda. Atrodo jau susitvarko, bet vel paleidzia. Vakar diena jau normaliai kakojo, o siryta vel tryda.. nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingri1234 @ 2009 03 26, 22:02)
Sveikos, pas mus aciu Dievui stipriu diegliuku nebuna, bet draugė susidure su tokia problema- jai padejo Sab simplex lasai. tiesa duot juos reikia pries kiekviena maitinima, mazyliams lygtai pasalinio poveikio nepastebeta. sake labai padejo. sekmes mirksiukas.gif

Kiekvienam vaikuciui individuoliai. Pvz mums nepadejo tie lasiukai. Apskritai jokie vaistai nepadejo, nes labai stiprus diegliukai buvo, reikejo tiesiog laiko, manau praejo savaime. Nors kai kam padeda. Galiu isvardinti ka mums prirase gydytoja, naudojom visus siuos vaistus : sab simpex(i buteliuka lasinom), zvakutes viburcol(manau veiksmingiausios), piliules pangrolio, ten tokie zirniukai, is piliules isimam penkis su sauksteliu i burnyte ir tada valgom, poto gerosios bakterijos linex (taippat is piliules miltukus i sauksteli, tada siek tiek pienuko ir i burnyte smile.gif ) viskas pries maitinima. Tik ne visus vaistus pries viena maitinima, atskirai reikia. Nu gal pabandykit kanors, gal pades smile.gif As tai siulyciau gerasias bakterijas ir zvakutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EvelinaM @ 2009 03 24, 11:47)
O mums viduriukai uzkietejo, kai, budami 7 menesiu, pradejome ragauti mesyte  verysad.gif Labai sunkiai pavyksta reikaliukus atlikti. Kita savaite keliausim pas gydytoja, ziuresim, ka pasakys.

mums irgi kieti viduriukai pasidare kai pradejom kosytes valgyt verysad.gif baisiai gaila maziuko verysad.gif nebezinau nei ka daryt, jokios slyvu tyreles mums nepadeda schmoll.gif buvo lyg pagerejimas kai as pati slyvas valgyt pradejau, bet dabar jau jokio efekto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zali @ 2009 03 27, 14:47)
mums irgi kieti viduriukai pasidare kai pradejom kosytes valgyt verysad.gif baisiai gaila maziuko verysad.gif nebezinau nei ka daryt, jokios slyvu tyreles mums nepadeda schmoll.gif buvo lyg pagerejimas kai as pati slyvas valgyt pradejau, bet dabar jau jokio efekto unsure.gif

Kai mes prdejom valgyti mesyte,darom kas antra diena. tongue.gif O gal pabandykit vaikui duoti daugiau arbatyciu,gal padetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(zali @ 2009 03 27, 13:47)
o mums tai visai pagelbėjo avižų košė su slyvų , persikų tyrelėm thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamos. smile.gif mano dukreliai rytoi sukanka 2mėn. aš maitinu pati ir kad mažylei nepustu pilvuko aš pati geriu vietoi paprastos arbatos kmynų arbata,o jei kartais suvalgau labai sunkaus maisto tai duodu mažylei pankolių arbatos

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zannusik: 27 kovo 2009 - 20:28
Tie pilvuko diegliukai daugelio vaiku problema g.gif mes daug ka isbendem:ir espumizana(jie isvis nieko nesuveike),sab simplex lasiukus(truputuka jautesi pagerejimas),viburcol zvakutes(jos neblogos,bet jas kisdavau krastutiniu atveju),gerosios bakterijos bifolac(gerai ir taip jas pagert zarnynui),colinox lasiukui(sitie patys geriausi,jie mum iskart palengvino pilvuko bedeles,jie kainuoja 35lt),o taip pat gerai deti vilna ar pasildyta vystykliuka 4u.gif
norejau mamyciu paklaust,ar tikrai vaikuciai,kurie maitinami mamos pienu,tustinasi skysciau(man taip daktare sake)? g.gif
Atsakyti
Labai individualu tas pilvuko putimas ir naudojami vaistukai. Mums espumisan padeda visada, o sab simplex esam bande, bet visiskai neveike.
Atsakyti
QUOTE(mamyte Giedre:) @ 2009 03 27, 00:01)
Sveikos mamytes smile.gif  noreciau paklaust ar kam buna taip, kad mazylis po savaite laiko nekakoja? as pati dar maitinu,daktare sako,kad cia normalu,o man atrodo savaite tai lb daug... unsure.gif

Jei vaikutis linksmas ir tai nesukelia jokiu bedu - normalu smile.gif Jei pyksta, matosi, kad bando kakot, bet neiseina, pirskioja, tuomet jau negerai.

Kas liecia putima, mum labai padedavo Espumizanas smile.gif Iskart suveikdavo.

O siaip musu mazylio viduriukai linke kieteti tai vis vagstam unsure.gif
Atsakyti
Na mes dar labai mazos, bet irgi jau turim probleme su uzkietejusiais viduriukais. Nekakojam po kelias dienas, bet beda ta, kad tuomet mes labai daug ir stipriai bezdam ir mums viduriukus baisiai pucia, ir klykiam baisiausiai vos po 3-4 valandas. Jau visa nusikankinau, ka gydytojas israse, niekas nepadejo. Net neisivaizduoju ko dar griebtis verysad.gif Ir dar kai mums pucia pilvuka mes labai prakaituojame, tiesiog baisu verysad.gif
Atsakyti