Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(Zemiete @ 2009 02 25, 22:08)
Cia espauzanas tas pats kas espumisanas?

man atrodo,kad cia apie espumizana kalba g.gif
Atsakyti
QUOTE(tastyte @ 2009 02 26, 20:57)
Bent psichologiskai patarimai tikrai padeda  thumbup.gif tik va per anksti pasigyriau kad rami, jau pusdienis kaip verkia ir stena, kojas raito. O kokiu priemoniu jus imates ar laukiat kol pakakos?
O i gydytojus nesikreipet? Kazin kada tai susitvarkys  g.gif

na po 3-5 dienu muiliuka kisam.nors ir nepatinka man tai... gal bandysim ilgiau laukt ir stebet. nors diena tai nei stena,nei kojas riecia,valgo gerai, tai vis dar neisitikine,ar neuzmiega vakarais del to,bet kazkaip tokie ilgi neuzmigimai sutapo su nekakojimo pradzia... beje,pradzioj tai l.bezdedavo mergyte ir smardziai taip,tai bandem ir espumisana duot. na ir aisku darom mankstele-kojas lenkiam prie pilvo,masazuojam pilviuka,daug ant pilvo gulim.

pediatre siunte pas gastroentorologe, ji paskyre dieta-atsisakyt pieno produktu ir raudonu ir oranziniu darzoviu,vaisiu,citrusu-tipo nejudrus zarnynas,alergija.. jau trecia savaite nevalgau,taciau rezultato ner ir kazkaip darau, bet nelabai tikiu... nes kiek skaicius,kai alergija tai ismatose buna ar gleiviu,ar kraujo,o pas mus ne,gal tokios tasokos kartais (nors gastro visai apie tai neklause,idomu,kaip nusprende g.gif )beje,dar gerem bifolac, ir vandenuko,ir obuoliuka valgom po saukstuka,ir duphlaco bandziau duot-gydytoja patare-4 d.bandem. Pakakojo pati penkta diena po 1,5 men.,bet neskystai,normaliai taip,tik kvapas rugstokas buvo,pirmakart taip...

del susitvarkymo sako,kad tai ir del zarnyno brendimo gali but,tiesiog reikt islaukt kartais...

beje,gal dar kas susidure su tokia problema,pasidalinkit,patarkit.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazkasatsitiko: 27 vasario 2009 - 12:36
QUOTE(tastyte @ 2009 02 26, 11:28)
Pas mus ta pati problema lele taciau rami, sypsosi, valgo gerai bet nekakina  g.gif laukiau 5 paras o po to  dariau mikrolax klizmute, dabar vel jau eina 3 para ir vel nekakina, nebezinau nei ka bedaryti... Kada viskas susitvarkys, o valgo tik MP tai galvoju vien nuo pienuko neturetu kieteti viduriukai, duodu dar HIPP arbateles, bandau pamasazuoti, bandem termometra i uzpakaliuka, nieko.. O gydytoja tokia atsiputus nieko nusiraminkit susitvarkys... doh.gif spogstu is pasiucio. Nemanau kad tai gera iseitis kas 5 paras naudoti mikrolax klizmutes, daugiau paru neiskenciu laukti kakiaus.

siaip kiek zinau, tai jei kudikis maitinamas MP tai gali nesitustinti ir savaite ir nieko baisaus, ypac jei matai, kad mazutis gerai jauciasi mirksiukas.gif
Bet pas mus tai bedeles prasidejo, kai pradejau primaitinet unsure.gif labai uzkietejo viduriukai verysad.gif sunkiai kakojam verysad.gif

QUOTE(tastyte @ 2009 02 26, 14:24)
Morkas, slyvas isbandziau, mamytei kuo puikiausiai suveike o lelei  schmoll.gif  reiks dar kiviu prisipirkti  smile.gif
Man jau depresija  doh.gif

nedepresuok, nes man tas pats, man veikia, o mano spinduleliui jokio efekto schmoll.gif nu bandysiu dabar paciam mazuciui duot slyvu tyreles, tikekimes, kad pades smile.gif
Atsakyti
mano panele kakoja nuo beveik gimimo geltonai , skystai ir su kazkokiom geltonom seklytem, pastaruoju metu pasirode ir zaliu tu seklyciu ir tamsiu gleiviu, nedaug. ir ne nuolat. ar verta nerimaut? gal kam taip buvo?
Atsakyti
smile.gif sveikutes da kartelei,vakar buvom pas savo gyditoja doh.gif tai kad vaikas nesitustina ji per daug nekreipia demesio kai pasakiau kad davaiu lineks kapsulyte tai ji pasake tai geriau jau duok bifolak mitelius g.gif nusipirkau juos paskaitinejau ka ten raso blink.gif tai mazdaug kudikiam iki metu duoti nerekuomenduojama jai nepaskyre gyditoja doh.gif doh.gif nu jai dar man kanors panasau israsys as ja keisiu mad.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(kazkasatsitiko @ 2009 02 27, 13:31)
na po 3-5 dienu muiliuka kisam.nors ir nepatinka man tai... gal bandysim ilgiau laukt ir stebet. nors diena tai nei stena,nei kojas riecia,valgo gerai, tai vis dar neisitikine,ar neuzmiega vakarais del to,bet kazkaip tokie ilgi neuzmigimai sutapo su nekakojimo pradzia... beje,pradzioj tai l.bezdedavo mergyte ir smardziai taip,tai bandem ir espumisana duot. na ir aisku darom mankstele-kojas lenkiam prie pilvo,masazuojam pilviuka,daug ant pilvo gulim.

del susitvarkymo sako,kad tai ir del zarnyno brendimo gali but,tiesiog reikt islaukt kartais...

beje,gal dar kas susidure su tokia problema,pasidalinkit,patarkit..  ax.gif

Bijau sakyt niekada, bet mes muiliuko tai nebandem ir tikiuosi, tokiu priemoniu neteks bandyt...
O espumisan ir mes duodam, ir pankoliu arbatele. Nesiskundziam sitais vaistukais ir laukian , kol isaugs:)
Atsakyti
QUOTE(neriukazx @ 2009 02 28, 18:50)
mano panele kakoja nuo beveik gimimo geltonai , skystai ir su kazkokiom geltonom seklytem, pastaruoju metu pasirode ir zaliu tu seklyciu ir tamsiu gleiviu, nedaug.  ir ne nuolat. ar verta nerimaut? gal kam taip buvo?

Taip buvo, ir as pastebejau po to kaip mamyte suvalgydavo daugiau pienisku produktu ypac lydyto surio, o gal tai tik sutapimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(neriukazx @ 2009 02 28, 16:50)
mano panele kakoja nuo beveik gimimo geltonai , skystai ir su kazkokiom geltonom seklytem, pastaruoju metu pasirode ir zaliu tu seklyciu ir tamsiu gleiviu, nedaug.  ir ne nuolat. ar verta nerimaut? gal kam taip buvo?

Jeigu pati maitinate savo pienuku, manau neverta nerimauti. Mums irgi taip buvo, o kadangi pirmas vaikas, tai ir nezinojau. Tai ir kviesdavau gydytoja, ir ismateles tyrem, bet viskas buvo gerai.
Atsakyti
QUOTE(neriukazx @ 2009 02 28, 17:50)

jei pati matini, tai neturetum per daug nerimauti. Mes skystai kakojom, kol nepradejom kosyciu valgyt, kartais kakutis budavo zalsvas, sako, kad tai nera gerai, mes ir tyremes ir nieko blogo neradom. Bet dabar uztat musu viduriukai uzkieteje doh.gif
Atsakyti
Tai gal bandykit nuo viduriu uzkietejimo slyvu nuoviro duoti ax.gif
Atsakyti
user posted image

mes va kelias dienas jau taip viduriuojam... verysad.gif jau kaip duoda, tai maza nepasirodo... taip skystai, zaliai - ir kvapas toks idomus ... unsure.gif maitinu savo pienu,mityba nepasikeite... skysciu pavartojam, bet lb nenoriai... gal kas patars? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kazkasatsitiko @ 2009 02 27, 14:31)

pediatre siunte pas gastroentorologe, ji paskyre dieta-atsisakyt pieno produktu ir raudonu ir oranziniu darzoviu,vaisiu,citrusu-tipo nejudrus zarnynas,alergija.. jau trecia savaite nevalgau,taciau rezultato ner ir kazkaip darau, bet nelabai tikiu... nes kiek skaicius,kai alergija tai ismatose buna ar gleiviu,ar kraujo,o pas mus ne,gal tokios tasokos kartais (nors gastro visai apie tai neklause,idomu,kaip nusprende  g.gif )beje,dar gerem bifolac, ir vandenuko,ir obuoliuka valgom po saukstuka,ir duphlaco bandziau duot-gydytoja patare-4 d.bandem. Pakakojo pati penkta diena po 1,5 men.,bet neskystai,normaliai taip,tik kvapas rugstokas buvo,pirmakart taip...

beje,gal dar kas susidure su tokia problema,pasidalinkit,patarkit..  ax.gif

menesi laiko vargom, ir klyzmutes ir muiliuko, gaila buvo ziuret, bet jau antra savaite pati ismoko daryt, tiesiog isaugom thumbup.gif bet tustinasi tik 1 karta i para
Atsakyti