Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

smile.gif va radau mamos zurnale reklama RESTORE-probiotikai musu maziesiem. cia geros bakterijo zarnynui nuo diegliuku gelpsti, viduriu putimo bei uzkietejimo bei viduriavimo...neva juose yra tu 7rusiu geruju bakteriju. firma kuri platina tai Protexin. kaip reklamoje sako atkurs zarnyno mikroflora irsustiprins imuniteta,pades esant virskinimo sutikimams,viduriu uzkietejimui,viduriavimui ir pilvo putimui... tad jai ka pasibandykit pasiskaitineti nete gal daugiau rasit apie juos gal kam pades....sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virginija Šimkiene @ 2009 02 25, 15:00)
As tai duodu slyvu tyrles tada vyduriukai susitvarko. O nuo pilvo putimo espauzano lasus thumbup.gif

Cia espauzanas tas pats kas espumisanas?
Atsakyti
QUOTE(eegl @ 2009 02 25, 17:54)
smile.gif  Sveikos mamyte  4u.gif  va mes pusantro menesio vargom su mazutes viduriukais  doh.gif  nekakojo, tai vis su mikrolakaso klizmutem vargom gyditoja liepe ta dupkalaka gerti  schmoll.gif  negerai mum nuo jo buvo, mazute spjove lauk viska jai pavygdavo sugirdyti vaikas klygdavo  unsure.gif  verysad.gif  baisu buvo....tai pabandziau linexs kapsule duoti....isardziau piliule ir su savo pieniuku sumaisiau ir sugirdziau...daugiau nesiryzau duoti bet suveike....dar masaziuka daraiau pilvukui pries kiekviena maitinima. Ir dar manksta ant arobikos kamuolio...paguldziau ant pilvuko ant to kamuolio prilaikiau ir sukau ja ant to kamuolio...tai mazute jau po biski tustinasi ir ramesne pasidare....o taip tai kas ketures dienas darydavom klizmute.... doh.gif  nu dabar tikiuos viskas susitvarkys  ax.gif  beje cia ne y teme bet ta manksta ant kamuolio labai stiprina vaiko raumenukus  thumbup.gif sekmes

Pas mus ta pati problema lele taciau rami, sypsosi, valgo gerai bet nekakina g.gif laukiau 5 paras o po to dariau mikrolax klizmute, dabar vel jau eina 3 para ir vel nekakina, nebezinau nei ka bedaryti... Kada viskas susitvarkys, o valgo tik MP tai galvoju vien nuo pienuko neturetu kieteti viduriukai, duodu dar HIPP arbateles, bandau pamasazuoti, bandem termometra i uzpakaliuka, nieko.. O gydytoja tokia atsiputus nieko nusiraminkit susitvarkys... doh.gif spogstu is pasiucio. Nemanau kad tai gera iseitis kas 5 paras naudoti mikrolax klizmutes, daugiau paru neiskenciu laukti kakiaus.
Atsakyti
teko girdeti kad jei mamytes viduriukai kieteja tai ir vaikucio tada kieteja!kai maitinau vaikuciui pagelbedavo suvalgytos kelios slyvos,sako ir kiviai labai padeda bet nebandziau nes uzteko ir slyvuciu smile.gif Niu va o snd jau turim pakeisto misinuko rezultatus-SUVEIKE thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tastyte @ 2009 02 26, 12:28)
Pas mus ta pati problema lele taciau rami, sypsosi, valgo gerai bet nekakina  g.gif laukiau 5 paras o po to  dariau mikrolax klizmute, dabar vel jau eina 3 para ir vel nekakina, nebezinau nei ka bedaryti... Kada viskas susitvarkys, o valgo tik MP tai galvoju vien nuo pienuko neturetu kieteti viduriukai, duodu dar HIPP arbateles, bandau pamasazuoti, bandem termometra i uzpakaliuka, nieko.. O gydytoja tokia atsiputus nieko nusiraminkit susitvarkys... doh.gif spogstu is pasiucio. Nemanau kad tai gera iseitis kas 5 paras naudoti mikrolax klizmutes, daugiau paru neiskenciu laukti kakiaus.

pabandyk slyvu pavalgyti as ir tik savo pieneliu maitinu...arba ryte ant tuscio skrandzio kivi ir stikline vandensgal suveiks o jaine tai gal tada pasikonsultuok su kita gyditoja...seip kiekzinau gyditojai nieko nedaro iki 7 ar 10 paru jaivaikas nesitustina bet man paciai sirdis neleidzia vaiko kankinti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eegl @ 2009 02 26, 15:05)
pabandyk slyvu pavalgyti as ir tik savo pieneliu maitinu...arba ryte ant tuscio skrandzio kivi ir stikline vandensgal suveiks o jaine tai gal tada pasikonsultuok su kita gyditoja...seip kiekzinau gyditojai nieko nedaro iki 7 ar 10 paru jaivaikas nesitustina bet man paciai sirdis neleidzia vaiko kankinti... ax.gif

Morkas, slyvas isbandziau, mamytei kuo puikiausiai suveike o lelei schmoll.gif reiks dar kiviu prisipirkti smile.gif
Man jau depresija doh.gif
Atsakyti
na kai mano maziukui viduriukai kieteja, duodu obuoliu ar slyvu sulciu atsigert, ir uoj tada kaip krauna lotuliukas.gif bandziau vieno obuoliuko duoti, bet prukscia, purtosi, neskanu jam nors tu ka schmoll.gif kivis taip pat sako gerai, bet man atrodo ten tiek nitratu ir visokio kito velnio, tai retai duodu g.gif
Atsakyti
QUOTE(inetata @ 2009 02 26, 14:32)
na kai mano maziukui viduriukai kieteja, duodu obuoliu ar slyvu sulciu atsigert, ir uoj tada kaip krauna lotuliukas.gif  bandziau vieno obuoliuko duoti, bet prukscia, purtosi, neskanu jam nors tu ka schmoll.gif kivis taip pat sako gerai, bet man atrodo ten tiek nitratu ir visokio kito velnio, tai retai duodu g.gif

O nuo kada galima obuoliuko duoti? as pati labai megstu obuolius, bet labai retai valgau, nes pastebejau, kad kai suvalgau nors viena per diena, tada maziukei pilva pucia labai. todel stengiuosi nevalgyt , bet kai negaliu atsilaikyt, visgi ir man vitaminu reikia, tai espumisan profilaktiskai duodu. bet ir bloga mama jauciuosi, jei negaliu atsilaikyt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tastyte @ 2009 02 26, 11:28)
Pas mus ta pati problema lele taciau rami, sypsosi, valgo gerai bet nekakina  g.gif laukiau 5 paras o po to  dariau mikrolax klizmute, dabar vel jau eina 3 para ir vel nekakina, nebezinau nei ka bedaryti... Kada viskas susitvarkys, o valgo tik MP tai galvoju vien nuo pienuko neturetu kieteti viduriukai, duodu dar HIPP arbateles, bandau pamasazuoti, bandem termometra i uzpakaliuka, nieko.. O gydytoja tokia atsiputus nieko nusiraminkit susitvarkys... doh.gif spogstu is pasiucio. Nemanau kad tai gera iseitis kas 5 paras naudoti mikrolax klizmutes, daugiau paru neiskenciu laukti kakiaus.

laba. Mes irgi su ta pacia problema susiduriam jau koki 1,5men... tik beda,kad musiske dar kartais ir vakarais ilgus koncertus iskelia.. o siaip tai kiek domejaus ir skaiciau,jei vaikas ramus,linksmas,tai tikrai nereiketu niekaip dirbtinai skatint,nes visi tie dirbtiniai budai tik slopina tustinimosi refleksa ar kazkaip ten pan.. ir tiesiog vaikas ilgainiui nesistengia pats tustintis. o motinos pienu maitinami kudikiai gali net iki savaites nesitustint-pediatres patarimus skaiciau.. tai va,nezinau,gal pades toks mano pasidalijimas patirtim blush2.gif o kad islaukt sunku,patikek,suprant,jei pas mus tu koncertu nebutu,tai laukciau...
Atsakyti
o vietoj klizmuciu,jei jau vis tiek neiskesit,galit is muilo pagaliuka ikist,pasukiot svelniai,dar kojytes palankstyt po to ir palaukt biski nuogu uzpakaliu-na mums visad suveikia...
Atsakyti
QUOTE(Thora @ 2009 02 26, 14:54)
O nuo kada galima obuoliuko duoti? as pati labai megstu obuolius, bet labai retai valgau, nes pastebejau, kad kai suvalgau nors viena per diena, tada maziukei pilva pucia labai. todel stengiuosi nevalgyt , bet kai negaliu atsilaikyt, visgi ir man vitaminu reikia, tai espumisan profilaktiskai duodu. bet ir bloga mama jauciuosi, jei negaliu atsilaikyt... blush2.gif

siaip nu 4men galima duoti, bet jei pati maitini, tai vienas obuoliukas per diena, manau, rupesciu neturetu kelti g.gif pabandyk ir morkos truputi suvalgyt, bent man gydytoja, taip sake g.gif
Atsakyti
QUOTE(kazkasatsitiko @ 2009 02 26, 16:02)
laba. Mes irgi su ta pacia problema susiduriam jau koki 1,5men... tik beda,kad musiske dar kartais ir vakarais ilgus koncertus iskelia.. o siaip tai kiek domejaus ir skaiciau,jei vaikas ramus,linksmas,tai tikrai nereiketu niekaip dirbtinai skatint,nes visi tie dirbtiniai budai tik slopina tustinimosi refleksa ar kazkaip ten pan.. ir tiesiog vaikas ilgainiui nesistengia pats tustintis. o motinos pienu maitinami kudikiai gali net iki savaites nesitustint-pediatres patarimus skaiciau.. tai va,nezinau,gal pades toks mano pasidalijimas patirtim  blush2.gif  o kad islaukt sunku,patikek,suprant,jei pas mus tu koncertu nebutu,tai laukciau...

Bent psichologiskai patarimai tikrai padeda thumbup.gif tik va per anksti pasigyriau kad rami, jau pusdienis kaip verkia ir stena, kojas raito. O kokiu priemoniu jus imates ar laukiat kol pakakos?
O i gydytojus nesikreipet? Kazin kada tai susitvarkys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tastyte: 26 vasario 2009 - 20:00