PAGALIAU PO SAVAITES KANCIU,MANO MAZEI SUSITVARKE VIDURIAI.GERE DUPHALACA,SLYVU SULTIS,TYRELE. SEKMES IR STIPRYBES MAMYTES
man teko primaitint siek tiek mazute, tai neitiketina, bet antra diena problemu su
tustinimusi nebeturim...gaila,aisku, kad tik toks budas pagelbejo...
tustinimusi nebeturim...gaila,aisku, kad tik toks budas pagelbejo...
QUOTE(Kristaina @ 2009 01 25, 22:46)
Siandien bandysiu cukru. Padarem klizmute sestadieni, geriam Lactalose (panasu i duphalac), bet va po sestadienio klizmutes vaikas vel nekakoja. Nenoriu klizmutes vel statyt, pripras gi. Maniskei dar tik menuo su puse. Net nezinau kada tai baigsis, rodos problema be iseities.
mes irgi vargstam, klizmuciu irgi bijau daryt kad nepriprastu, bet vis duodu gert pankoliu arbatele ir sirupuka duphalac ir dziugu nes snd pagaliau padare pati
QUOTE(Kristaina @ 2009 01 25, 21:46)
Siandien bandysiu cukru. Padarem klizmute sestadieni, geriam Lactalose (panasu i duphalac), bet va po sestadienio klizmutes vaikas vel nekakoja. Nenoriu klizmutes vel statyt, pripras gi. Maniskei dar tik menuo su puse. Net nezinau kada tai baigsis, rodos problema be iseities.
O man irgi taip buvo vaikas nekakojo, pasirodo jam truko maisto, kaip man gydytoja aiskino, kad nesusidaro mase viskas suvirskinama ir vaikas nieko nepadaro, o as irgi jau klizmas norejau daryti, gerai kad tik tokios bėdeles buvo.Laikykitės ir aukit mergaites
Manoji dukryte pati nekakojo net puse metu, issitustindavo tik Duphalac pagalba, daktarai sake, kad nebanguoja zarnytes... Bet kazkaip pamazu pamazu problema issisprende. Taip, kad mielos mamos, nepergyvenkit ir laikykites
Pilvuko problemos normalios mažyliams, nesutikau dar nei vieno, kuriam jų nebuvo. Mes tai irgi kartais pakenčiam nuo viduriukų užkietėjimo, bet dažniausiai tai pilvuko pūtimas, ir pavydžiu tiems mažyliams, kuriems tokio amžiaus jau jų nebūna. Mes dar galuojamės, vartojam pankolius ir espumisan, tai padeda juk to neišgydysi, tai laukiam, kol užaugs
na mum jau senai tos problemeles pareity, bet as esu uz tai kad necypinti vaiko jei uzketeje viduriukai padaryti pirma klizmute paskui jau su mityba reguliuoti, vargom ir mes bet kazkaip pakeitem misinuka ir nupirkau linex geruju bakteriju viskas susitvarke sekmes ir jusu maziukams maitinamcioms mamytems labai padeda uzpiltos dziovintos slyvos ( 5 slyvos su virintu vandenuku is vakaro uzmerkiamos ir ryte ant tuscio skrandzio isgeriamas vandenukas tas ir suvalgomos slyvutes ir mamytei ir leliukui tada lengviau gyventi, nes daznai problemele yra kad mamytes pacios "sunkai i toleta eina" tai is kur tada pas maitinama maziuka MP bus nekieti viduriukai
sveikos mamytes,mano suneliui menesis ir 23dienos,pradejo tustintis skystai buna net zalios spalvos ir geltonos maitinu tik misinukais,davem similac1 pradziuoj buvo gerai kakodavo 1-2kart dienoj ,o dabar skystai daro neapeju pampersu keisti viena kart daugiau kita kart maziau,daviau smect bet kas isto sukietino kita diena vel skystai daro,neramu labai,daktarei skambinu keikviena diena sake missinuka pakeisti tai nuo siandien pradejau milupa1,sake stebeti,gal kam teko susidurti?labai prasau pasakykit ar cia gali but nuo misinuko?nes duodu viirnto nes labai daug geria,duodaviau hipp arbateliu daktare liepe neduoti,oi net nzn ka ir daryti nupirkau bifolac geruju bakteriju ziuresim kaip cia bus ar geriau ar ne,labai prasau jusu patarimo
o pas mano mažulį tai geltonas kakas ir atrodytų viskas normalu, bet nepatinka man kad daugiau skystimo nei geltonos varškytės vyras sako, kad prastai virškina...ką daryt?gal kam taip buvo?maitinu tik savo pienu
Papildyta:
ei, o mūsų sūneliai tą pačią dieną gimę kaip faina še balioną
Papildyta:
QUOTE(robertadeniro @ 2009 01 28, 18:47)
sveikos mamytes,mano suneliui menesis ir 23dienos,pradejo tustintis skystai buna net zalios spalvos ir geltonos maitinu tik misinukais,davem similac1 pradziuoj buvo gerai kakodavo 1-2kart dienoj ,o dabar skystai daro neapeju pampersu keisti viena kart daugiau kita kart maziau,daviau smect bet kas isto sukietino kita diena vel skystai daro,neramu labai,daktarei skambinu keikviena diena sake missinuka pakeisti tai nuo siandien pradejau milupa1,sake stebeti,gal kam teko susidurti?labai prasau pasakykit ar cia gali but nuo misinuko?nes duodu viirnto nes labai daug geria,duodaviau hipp arbateliu daktare liepe neduoti,oi net nzn ka ir daryti nupirkau bifolac geruju bakteriju ziuresim kaip cia bus ar geriau ar ne,labai prasau jusu patarimo
ei, o mūsų sūneliai tą pačią dieną gimę kaip faina še balioną
aciu cia ir tau
QUOTE(robertadeniro @ 2009 01 28, 18:47)
O jus nebandot per maistuka? jei viduriuoja, tai koki banana sutrint, o jei uzkieteje, tai slyvu kokio nuoviro...