Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

mums vuduriukai kieteja nuo ryziu koses ir kriausiu tyreles...monetaliai pasijaucia, kad juos suvalge doh.gif kad laisvetu duodu slyvu tyrelia arba vos uzplikyta ramuneliu arbata, o kai norim, kad kietetu, tai ramuneles ilgai laikau uzplikinus...stengiames naturalesniais budais gydytis, o jei jau nepadeda ir reikia greito rezultato, tuomet sugirdau smecta pakeli...mums padeda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 01 10, 22:50)
o mums ir microlaxas nepadejo...
gal man paciai kazka pavartot?
maitinu irgi tik MP, jokiu arbateliu neduodu...

mamytes, maitinancios savo pienuku, turetu vengti zirniu, pupeliu, kopustu, riesutu, visokiu egzotiniu vaisiu, nes viskas persiduoda ir vaikuciui. ir varske, rugpienis, jogurtas sukelia pilvo putima. aisku, neisvengsi jo, bet apmazint visai imanoma. dar svarbu, kaip pats vaikutis valgo is mamytes , nes jei jis valgydamas prisiryja ir oro, tai irgi sukelia pilvo putima. ir jau po keliu minuciu vaikutis pradeda kankintis, o kuo daugiau verkia, tuo daugiau oro prisiryja. taip kad gaunasi uzburtas ratas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 01 11, 19:09)
na man sikart dupholac'as padejo, sugirdziau, tai pramuse...
matysim kaip toliau eisis...bet bent kol kas nesikankina vaikas... ax.gif

mano maze buvo nesikakinus kelias dienas, tai gavau toki patarima - i uzpakaliuka ikisti maza gabaliuka vaikisko muiliuko...niu kiek girdejau - padeda... g.gif bet as vos tik atpjoviau maza gabaliuka ir ruosiausi kisti, atidarau pampersa o ten jau yra... rolleyes.gif tai sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi apie muiliuką esu girdėjusi, bet dar neteko bandyti smile.gif
Atsakyti
turim problema.Pradeje papildoma primaitinima nuo darzoviu uzkieteja viduriukai.kaip suprasti kai nuo darzoviu turetu kaip tik normalizuotis.
Atsakyti
Gal uzkietejo del to, kad "naujas" maistas? O kai pripras, tai viskas atsistos i savo vezias? Mums labai gerai padeda nuo viduriu kietejimo Hipp slyvu tyrele, nuo jos mazylei labai gerai valosi organizmas, arba Duphalac sirupas.
Atsakyti
Na va,o mes kaip tik po muiliuko proceduros blush2.gif ,budavo ir seniau mano dukrytei problemu su viduriukais,karta net 7 dienas nekakojo,bet neemiau i galva,juk MP,taciau dabar isbuvo nekakojus dvi dienas ir pastebejau,kad labai labai stena,o pamperse radau tik maziuka s... blink.gif ,dar neziurniukai,bet jau beveik,uzkietejo viduriukai,po valandos vel ziuriu stena stena,asarele jau riedet pradejo,o pampis vistiek tuscias verysad.gif ,pagailejau vaiko,idejau maziuka gabaliuka muiliuko ir pasitustino,bet per didelias kancias,asaru apturejom,matyt labai skaudejo,ispradziu labai labai tirstai,o po to skystai ir zaliai g.gif ,jauciu cia nuo musu pradetu ragaut morkyciu doh.gif
Atsakyti
Tai tikriausiai palaukit dar su tom morkytėm smile.gif
Atsakyti
musu viduriukai taip patkieteja.tikriausia i mamyte atsigime lotuliukas.gif mum daktare patare duoti slyvu tyreles tai super padeda thumbup.gif
Atsakyti
staiga supratau svarbu dalyka: mums 5 men. pirmus menesius kakojo puikiai, o veliau-nuo kokio 2,5 men - pradejo kas savaite, kas 9 dienas. Vieni sako-normalu, kai maitini mp, kiti-kad nenormalu. zodziu, bandziau nekreipt demesio, o kakutis tapo tiesiog aukso vertes. kol staiga mazoji suviduriavo. priezastis neaiski (nors net infekcinej konsultavausi). po visokiu milteliu gerimo (smekta, linex ir enterolis) po 12 dienu susitvarke. taigi pirmus menesiu ir kai viduriavo nedaviau vitamino d. Stai tau ir devintines. nemanau, kad tai sutapimas, nes kai neduodu, tai tustinasi kiekviena diena.

pasidare pikta: pas mus maip kokiam mozambike visiems skiepai, visiems vitaminai. O kas istyre, kad mums to d taip jau reikia. Skaiciau, kad dideles vitamino d dozes gali paskatin ti inkstu akmenu susidaryma. na, reiks daugiau pasidomet. kokia cia trucyzna mums i lietuva veza schmoll.gif

gal kas pastebejo sita vitamono d3 itaka viduriukams? butu idomu. nes ne viena mamyte, su kuriom vaikstom parke, yra susidurusi su situo uzsilaikanciu kakojimu.
Papildyta:
tiesa, toms, kurios kisa muiliukus: nepiktnaudziaukit, nes vaikas nebesitustins pats. tai pavojinga. nors, beje, tai maziau kenksminga ir be to naturalesne klizma nei visokie mikrolaxai.
Atsakyti
ir as manau, kad maniskei nuo vitamino d kieteja, bent panasiai tuo metu pradejo...
ir dar aisku, kai as valgyt viska pradejau...
beje, del klizmutes kazkada cia skaiciau straipsni, kad geriau visai ju jokiu nedaryt,
blogiausiu atveju duphalac'o duoti, tas suskaido maista zarnyne, o po klizmuciu vaikutis
priprates nieko nebenores daryti... 4u.gif
Atsakyti
buvo uzkieteje viduriukai, tai pakeiciau misinuka ir aciu dievui pasitaise, vel dabar rami kaip angelelis 4u.gif
Atsakyti