Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(Belacka @ 2009 01 09, 21:41)
Mamytės, o kaip jūs valote leliukam nosyte, kai nesloguoja, bet šiaip snargliukų matosi. Mus ligoninėje išmokė su susukta vata valyti, bet aš vis abejoju ar nenusibrūžins vaiko nosies vidus  blush2.gif

panasiai ir mums, tai guldymas ant pilvuko, masazas ir kojyciu lankstymas...
vaistuku kol kas neprireike, bet jei reikes, irgi microlax meginsiu, jokiu
termometru tikrai nekisiu...
Atsakyti
paimk virinto vandenuko ir ilasink i nosyte atsoka snagliukai as taip darau nuo gimimo,ir tada paimu ausu krapstuku ir isvalau tik giliai nekisk nes gali kraujas begti,taip daryt ir bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
mano dukrytė iki 6mėn.pati nesituštino ir niekas negelbėjo,tik microlax klizmutės pagelbėdavo,net nebežinau kiek sunaudojom doh.gif o kažkur nuo 4mėn.laisvinamus paskirtus gastroenterologės vartojo.nors stenėdavo iki mėlynumo,ir kakutis ne kietas būdavo,bet nepasituštindavo schmoll.gif oi kiek mes privargom,klykimai dieną,naktį doh.gif doh.gif doh.gif dabar jau viskas susitvarkė thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos Mamytes,
Noreciau jusu nuomones ir gal kas ka girdejot apie ramuneliu klizmute? Mes dar mazutes,valgom tik MP tustinosi normaliai pirmaji men bet va dabar kai pradejom vartoti vitamina D ir dar vitaminu mum israse tu skystu leliukam...pradejo vaikutis nebesitustinti...dujos eina,bando steneti bet taip skausmingai ir iki klykimo kad net man sirdele skauda kai vaikutis taip kankinasi,paskambinau musu gyditojai tai ji liepe pasidaryti klizmute is ramuneliu arbatos g.gif bet kadangi namie neturejau pompikes bet turejau mikrolax klizmute padariau ja, nes ji minejo kad galima ir ta daryti bet geriau ramuneliu arbata unsure.gif bet man kaskaip nelabai ji imponuoja,niekur negirdejau apie toki dalyka g.gif blink.gif bet va po tos klizmutes vaikui palengvejo,bet va dvi dienos vel nesitustina,dujos eina ir dar kaip o tustintis neiseina doh.gif tai sakau gal kas ka girdejot ar bandet toki varianta kaip ramuneliu arbatos klizmutes? jai ka rasykit privaciai 4u.gif
Atsakyti
o mums ir microlaxas nepadejo...
gal man paciai kazka pavartot?
maitinu irgi tik MP, jokiu arbateliu neduodu...
Atsakyti
Kol mazute buvo, tai arbatytem, kmynai kietina, ramuneles laisvina, o dabar jau paaugom, tai slyvu tyrele laisvinam, o melyniu kietinam, cia kaip prireikia 4u.gif
Atsakyti
kai padejom primaitinet tai ziaurej ketejo.padejo semper bifidius thumbup.gif thumbup.gif o po menesio susireguliavo 4u.gif dabar tyrelem slyvu irgi,bet retai reikia
Atsakyti
QUOTE(eegl @ 2009 01 10, 23:35)
Sveikos Mamytes,
Noreciau jusu nuomones ir gal kas ka girdejot apie ramuneliu klizmute? Mes dar mazutes,valgom tik MP tustinosi normaliai pirmaji men bet va dabar kai pradejom vartoti vitamina D ir dar vitaminu mum israse tu skystu leliukam...pradejo vaikutis nebesitustinti...dujos eina,bando steneti bet taip skausmingai ir iki klykimo kad net man sirdele skauda kai vaikutis taip kankinasi,paskambinau musu gyditojai tai ji liepe pasidaryti klizmute is ramuneliu arbatos  g.gif  bet kadangi namie neturejau pompikes bet turejau mikrolax klizmute padariau ja, nes ji minejo kad galima ir ta daryti bet geriau ramuneliu arbata  unsure.gif  bet man kaskaip nelabai ji imponuoja,niekur negirdejau apie toki dalyka  g.gif  blink.gif  bet va po tos klizmutes vaikui palengvejo,bet va dvi dienos vel nesitustina,dujos eina ir dar kaip o tustintis neiseina  doh.gif  tai sakau gal kas ka girdejot ar bandet toki varianta kaip ramuneliu arbatos klizmutes? jai ka rasykit privaciai  4u.gif

mes viena karta bandem ramuneliu bet man mano mociute jau paruosto nuoviro dave tai proporciju nezinau(kaip supratau tiesiog uzpilti ramunes virintu vandeniu) ipili i klizmute ir veliau i[COLOR=yellow]sikniuka,maziuj ji nelabai padejo mikrolax daug geriau padeda....ja darem 1karta i sav,o likusias dienas as ta koteli nuo mikrolax klizmutes pavedziodavau "ten" ir prasikakodavo gerai ir dujos visos iseidavo....dar bakterijas gerem. taip ir kankinomes.... verysad.gif iki 4 men
Atsakyti
QUOTE(mamicka @ 2009 01 11, 10:12)
kai padejom primaitinet tai ziaurej ketejo.padejo semper bifidius thumbup.gif  thumbup.gif o po menesio susireguliavo 4u.gif dabar tyrelem slyvu irgi,bet retai reikia

ir mes su Semper Bifidus susireguliavom ax.gif
Atsakyti
labukas mamytes.kai mes negalejom pakakot tai nupirkau jam hipp ramuneliu arbatos ir pati isgeriau irgi ir viskas susitvarke.o dar klausiau daktares del kakojimo tai ji man pasake jai maitini pati tai gali kakot kas 3-4d.tai yra normalu,o jai nekakosir bus neramus verks tai tada duot arbatites
Atsakyti
na man sikart dupholac'as padejo, sugirdziau, tai pramuse...
matysim kaip toliau eisis...bet bent kol kas nesikankina vaikas... ax.gif
Atsakyti
ar pati maitini ar ,misinuka duodi,reikia ziuret ka pati valgai,atsirinkti maista.o gal misimukas netinka.

Maitinu pati, daviau ir pankoliu arbatele ir krapiuku, nepadeda.. maista irgi lb atsirinkineju, jau grynaj valgau i\tik taj ka gydytoja pasake, bet vis vien npadeda..
Atsakyti