Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(zivka_z @ 2008 12 14, 00:54)
as kol savaja maitinau savo pienuku,kakoja lygiai taip pat.Atrode jog su tokiu vandenuku ir su gleivem kartais zalsvom.Kai kakodavo su tokiais gaarsais atrodydavo kad ten pilnas pamperis bus,o kai atsekdavau tai nieko daug,vienas garsas budavo smile.gif  manau kad cia normalu

Labas,

Kol aš sūnelį maitinau tik savo pienu irgi taip būdavo. Kai pradėjo valgyti mišinukus ir kietą maistą, kakutis pasidare normalus, t.y. kietas.

Atsakyti
mes kol maitinomes MP tai budavo skystokai, bet tikrai ne zalsvai schmoll.gif ir kakodavom po kiekvieno maitinimo lotuliukas.gif
kai pradejom valgyti PM-pradejo kakoti viena karta i dvi dienas, o va dabar jau susitvake, ir pakakoja 1-2 kartus i diena, ir kakutis toks tirstesnis paliko. bet vis dar geltonas.
Atsakyti
[quote=Mamyte smile.gif,2008 12 16, 10:47]
mes kol maitinomes MP tai budavo skystokai, bet tikrai ne zalsvai schmoll.gif ir kakodavom po kiekvieno maitinimo lotuliukas.gif

As irgi turiu ta pati klausimeli - maitinu savo pienu, visa laika kakoja daznai (anksciau kiekvieno maitinimo metu, dabar bent du kartus per diena) gelsvai rudu kakuciu.. o vakar ir siandien pakakojo zalsvai. Ar cia kas rimto gali buti, ar tiesiog kartais taip pasitaiko ir neverta labai jaudintis?
Atsakyti
QUOTE(ZifkuteB @ 2008 12 18, 15:59)
As irgi turiu ta pati klausimeli - maitinu savo pienu, visa laika kakoja daznai (anksciau kiekvieno maitinimo metu, dabar bent du kartus per diena) gelsvai rudu kakuciu.. o vakar ir siandien pakakojo zalsvai. Ar cia kas rimto gali buti, ar tiesiog kartais taip pasitaiko ir neverta labai jaudintis?

jei tik vieną kitą dieną, tai nieko, bet jei kartojasi pastoviai, vadinasi negerai ir reikia kreiptis į gydytoją rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidavel @ 2008 12 18, 18:17)
jei tik vieną kitą dieną, tai nieko, bet jei kartojasi pastoviai, vadinasi negerai ir reikia kreiptis į gydytoją  rolleyes.gif

Mano vaikis taip ėmė tuštintis prieš prasidedant mano mmm apie 7 dienas. Vos tik mmm baigėsi, tuštinosi vėl įprastai. Jei vaikas geros nuotaikos, normaliai (įprastai) miega, valgo, jaudintis nereikia. Dėl viso pikto - pamanuotik temperatūrą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZifkuteB @ 2008 12 18, 15:59)

jei tik kartais, tai cia nuo jusu maisto, jaudintis tikrai nereikia mirksiukas.gif bet savaite - dvi zalsvi kakiai - cia jau viduriavimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desert: 18 gruodžio 2008 - 19:49
Na o mes kol valgem MP , kakojom kiekviena diena, po kelis kartus. Kai pradejom valgyt tik misinuka, kakojom kas 3-4 paras, o jau beveik pora savaiciu valgom bulvyte ir morka ir viskas susitvarke, kakojam kasdien, ir net po du kartus thumbup.gif
Atsakyti
mamytesa gal galetumet patarti? mazas valgo misinuka,anksciau kakojo 1-2 kartus per diena,o pastarasias 3d nekakoja doh.gif lb stena,neramus :blink:skambinau musu sesutei klausiau del klizmutes,sake,kad nieko nedaryti turi pats prasikakoti, labai man jo gaila... verysad.gif gal jus zinot kokiu budu be klizmutes?
Atsakyti
noriu ir as Jusu patarimo. Mazyle tustinasi po karta per diena, jai siuo metu 3,5 men., bet jau antra diena ismatos pasidare vandeningos (ryskiai geltonas skystis), bet kaip ir ankciau kakoja tik karta per diena, ar cia jau galiu itarti, kad maze viduriuoja? unsure.gif
Valgo tik MP, ar gali but, kad taip suregavo organizmas, kad kaip tik pries 3 dienas baigem gerti bifolac? g.gif

Atsakyti
QUOTE(kur-rita @ 2008 12 20, 01:21)
mamytesa gal galetumet patarti? mazas valgo misinuka,anksciau kakojo 1-2 kartus per diena,o pastarasias 3d nekakoja doh.gif lb stena,neramus :blink:skambinau musu sesutei  klausiau del klizmutes,sake,kad nieko nedaryti turi pats prasikakoti, labai man jo gaila... verysad.gif gal jus zinot kokiu budu be klizmutes?

musu mazoji taippat, pradejusi valgyti misinuka pakakodavo tik kas tris paras,nors visai nekietai,man rodes,jog net per skystai.tai pasakem savo gydytojai,ji israse sirupo ir po jo pradejo viskas tvarkytis,nors dar ne kasdien,bet jau dazniau ir kieciau
Atsakyti
Sveikos mamytes,
nusprendziau ir as pasiklaust jusu patarimo:
mano leliukui jau 1 men, diena nakti pabunda klykdamas is skausmo, pumpsi lb lb stipriaj, kakoja irgi daznai. pilvuke jauciu daznaj, kad tarsi burbuliukai kyla, pilvukas lb gurgia,.
gal kuriaj irgi taip buvo? laukiu bet kokiu patarimu
Atsakyti
budavo ir mano kad rekia bet neverkia,tai as pankolio duodu pries matinima,kiekviena diena po 2-3kartus masazuoju pilvuka 4-5kart guldau ant pilvuko po 3-5minutes,poto kojytes lenkiu prie pilvuko 3-4 kartus per diena.o jei steni ir neiseina kakoti tai lenkiu kojytes prie pilvo ir atleidziu.taip padedu jam isitustinti,JOKIU BUDU NEGALIMA LISTI TERMOMETRO JIS GALI LUSTI,man dakare pasake jokiu budu ar vaikas muistytis pradetu ar ka juk nepasakysi ramiai gulek,jei lb uzkieteja tai yra MIKROLAX vienkartines klyzmutes padeda super tikrai,daugiausia masazai padeda,kojytes riecia jei ir zarnyna skauda,tai ar pati maitini ar ,misinuka duodi,reikia ziuret ka pati valgai,atsirinkti maista.o gal misimukas netinka. 4u.gif g.gif
Atsakyti