Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

iki 6mėn.pati dukrytė nesitušno doh.gif dabar kasdiena,kartais kas antrą thumbup.gif
Atsakyti
maitinu mp tai iki 3men. tustindavosi 1 karta i savaite,man buvo baisu,bet daktare nuramino kad vaikucio organizmas labai gerai isisavina pieneli.po 3men.pradejo tustintis normaliai kasdienarba kas antra diena.
Atsakyti
maniskis nuo dveju menesiu pradejo i savaite vos pora kartu tik kakot. Nors maitinu tik MP ir suprantu kad taip gali buti bet savo ramumui eisim pas specelista kad nuramintu mane unsure.gif
Atsakyti
Maniske irgi turi sia bedele. Tik keista kad bedos prasidejo tada kai teko ivesti misinuka (kol as sirgau ir geriau stiprius vaistus) Mazylei buvo tada 1 savaitele. Po savaiteles gryzom prie MP- mazyle persirgo vejaraupiais ir dar reciau pradej tustintis doh.gif
Gerem ir daktares rekomenduota BIFOLAC, taciau nu jo mazyle pradejo daugiau bezdet smirdziai ir but veksminga. Pakeitem i proteksin restore bakterijas - mazyle nebeverksleno, bet kakojimo reikalai nepagerejo schmoll.gif
Pradejau pati gerti slyvu sultis, valgyt dziovintas ir sviezias sultis - nepadejo schmoll.gif
Paskui paskaiciau apie semenu alieju. Nusipirkau linu seklu ir kasryta uzpilu jas vandeniu po pusvalandzio pries maista sugeriu ir seklas ir vandenuka nuo seklu (gaunas kaip kisieliaus konsistencijos). Mano pacios viduriukai pasitaise, o mazylei nustojo pusti pilvuka - dingo pilvo diegliukai, o kakio laikas sutrupmejo nuo 7-10 dienu iki 3-5 dienu. Mazylei pradejau duoti morku sulciu ir stai jau kelis kartus pati be jokiu muiliuku ar klizmuciu pasitustina manu koses konsistencijos kakuciu. Pora dienu iskart po sulciu ivedimo tustinosi kelis kart per diena - mums tai buvo didele svente thumbup.gif
Jau greitai pradesiu ivedinet ir obuoliuka - manau tada ir pasitaisys musu viduriukai...
Atsakyti
kol dar nebuvom sulauke dantuko tai reguliariai karta i diena, o db kai prasideda dantuku dygimas tai jau iki kokiu 5kartu per diena doh.gif bet nematau tame bedos ax.gif
Atsakyti
Mano mazylei jau 4 men. ir tustinasi 3 kartus per diena,nors valgo daug maziau,jau pradedu del to nerimauti verysad.gif o kai maitinosi geriau tai tik karta dienoj... keista,maniau kad turetu buti atvirksciai biggrin.gif
Atsakyti
Mes(jau sav) tustinames 3-5 kartus, nors niekas nepasikeite - valgom ta pati NAN1 doh.gif O budavo 2 kartai i diena ax.gif
Atsakyti
Pas mus viskas buvo gerai kol valge tik MP, o kai prasidejo kietas maistas, kosytes, tyreles tai tada ir prasidejo doh.gif . Po keleta dienu nekakodavo, bet gydytoja nuramino, kad palaipsniui viskas susitvarkys. Na, ir dabar jau viskas puiku thumbup.gif . Jau du men kaip viskas gerai, darom viska ant puoduko po karta i diena.
Atsakyti
mano maziuke kuop toliau tuo reciau tustinasi..anksciau po kiekvieno maitinimo iskepdavo tarciuka, o dabar jau nebepokiekvieno..buvo kad net apie pora dienu nekakojo tai pesigandus buvau, bet susitvarke ax.gif
Atsakyti
Maniske irgi tustinasi kas antra trecia diena Bet kai deda pana tai per visus pampersus niekas tokio spaudimo nesulaiko lotuliukas.gif Is pirmo siek tiek pergyvenau bet dabar gal taip ir turi buti nes reguliariai taip daro
Atsakyti
turim ir mes tą pačią bėdą, geriam mišinuką su gerosiomis bakterijomis ir dabar dar Duphalac. paveldėjo tą bėdą iš manęs doh.gif
Atsakyti
Mums irgi uzkietejo viduriai. Noreciau duoti atsigert virinto vandens, gal galit patart kiek gramu galima duoti vandens 1,5 men kudikiui.

Aciu 4u.gif
Atsakyti