Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(eve+mak @ 2008 09 11, 22:17)
Mes su dukriuku irgi turejom rota,bet mataikai rota buna vaikas praktiskai nevalgo,negeria labai daznai laseliniu prireikia,taip buvo ir mum.Viduriuoja 10 kart vandeniu ir daugiau per para,pilvo skausmai nerealus ir vemia pastoviai. doh.gif O brolio vaikui buvo lengvesnes formos.Viduriavo irgi daug,pilvo skausmai nevalge ,bet po truputy gere.Taigi nemanau,kad rota,Nebent NORA virusas butu,nes pozymiai panasus tik daug silpnesni. blink.gif O gydytojui pasirodyt aisku gali jei neramu.Bet jei valgo,pilvo neskauda ir viskas gerai,tik 3-4kart per para skysciau padaro tai tikrai netikiu,kad bus liga.Aisku cia mano nuomone,kalbu is savo patirties,nes mano dukriukas buvo didelis sirgaliukas. mirksiukas.gif

manoji ir valgė ir gėrė gal tik mažiau nei visada,tik beviduriuojant daug skysčių prarasdavo,lašines 1litrą sulašindavo ir pampersą pasvėrus tą patį išvarius budavo.
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2008 09 11, 18:29)
SOS!
pirmadieni gavom 4 menesio skiepus...is kart po skiepu padaznejo tustinimasis...tapo ismatos skystesnes...
mano mergyte nuo gimimo tustinosi viena karta paroj...dabar 3-4 kartai...vos ne po kiekvieno maitinimo.ar tai gali buti nuo skiepo?  g.gif

Gali būti nuo skiepo. Duokit daugiau skysčių.
Atsakyti
Zinai tikrai jei neramu ar dar ka pastebejai posikonsultuok su gydytoju.Ir dar karta pasikartosiu jog manau,kad cia nuo skiepo arba del dantuku. ax.gif Mano mazasis irgi jau koks menesis kai daro po 3-4 kart po diena skysciau,bet as inau,kad dantys,nes visa kita gerai. thumbup.gif Taigi sekmes,sveikateles. mirksiukas.gif
Atsakyti
mum po 4 men skiepuko ir niurzuliai ,riksmai, rankos unsure.gif viduriuoja skystokai 1 kart per para labai mazai valgo jai 4 kartelius per diena,duodam misinuka.Neramiai miega,prabunda nakti zyzia,verkia bet nieko nevalgo ir ne arbateles neiima.Dar slogute prikibo,truputi pakosti,pas gydytoja dar nesikreipeu nes ji nedaug mum ka pataria naudingo,liepe 3 men banano duot tai prasidejo dideli viduriuku putimai,dar menesiuko buvom sake kad pienlige liepe plaut buteliukus soda tai poto isivyste tikra pienlige didele plutele ant liezuvelio buvo,seubingai verke puse dienos,nevalge tai tepeu daktarin tepaliuku nors neva jos tas tepaliukas tik nuo stomatito bet kazkodel pienlige isigydem per 1 para,beto tos pienliges net nebuvo o liezuvelio krasteliai nuo pienuko pabale truputi,taip dabar savo vaikucio sveikatele meginu rupintis kiek ismanau pati verysad.gif
Atsakyti
na pasiskambinau gydytojai....
atseit nuo 4 menesio skiepo tikrai negalejo suviduriuot g.gif ir atseit 4-5 kartai i diena tai ne viduriavimas...viduriavimas kai jau apie 10 kartu ismatos vandeningos,dvokiancios...zalios...
temperatura matavau-nera.gal tikrai dantukai beldziasi?
pikta ir siandien mano mergyte....
Papildyta:
QUOTE(norkuniene @ 2008 09 12, 09:38)
mum po 4 men skiepuko ir niurzuliai ,riksmai, rankos unsure.gif  viduriuoja skystokai 1 kart per para labai mazai valgo jai 4 kartelius per diena,duodam misinuka.Neramiai miega,prabunda nakti zyzia,verkia bet nieko nevalgo ir ne arbateles neiima.Dar slogute prikibo,truputi pakosti,pas gydytoja dar nesikreipeu nes ji nedaug mum ka pataria naudingo,liepe 3 men banano duot tai prasidejo dideli viduriuku putimai,dar menesiuko buvom sake kad pienlige liepe plaut buteliukus soda tai poto isivyste tikra pienlige didele plutele ant liezuvelio buvo,seubingai verke puse dienos,nevalge tai tepeu daktarin tepaliuku nors neva jos tas tepaliukas tik nuo stomatito bet kazkodel pienlige isigydem per 1 para,beto tos pienliges net nebuvo o liezuvelio krasteliai nuo pienuko pabale truputi,taip dabar savo vaikucio sveikatele meginu rupintis kiek ismanau pati verysad.gif

as jau isitikinau,kad kiek gydytoju tiek nuomuoniu.nors savo daktare patenkinta esu,bet kartais nusneka irji.... lotuliukas.gif nes va pirmadieni aiskino-vaisius galima tik nuo 6,5 menesio duot.o kai pasakiau kad kakojam kietokai,tai sako duok slyvu,obuoliu doh.gif doh.gif doh.gif tai likau nesupratus duot ar neduot...
Atsakyti
Mano mažajai užkietėjo viduriukai jau kelinta diena nieko nepadaro verysad.gif skauda pilvuką. Patarkit ką daryti?
Atsakyti
o pati maitini?
Papildyta:
QUOTE(renatapurke @ 2008 09 13, 20:26)
Mano mažajai užkietėjo viduriukai jau kelinta diena nieko nepadaro verysad.gif  skauda pilvuką. Patarkit ką daryti?

pabandyk slyvu, gal pades.
Atsakyti
mano dukrytė nesituštino nuo gimimo,tai mes ilgą laiką vartojom Forlax ir mums labai jis pagelbėdavo,galit pabandyti vaistinėje parduoda ir po vieną pakelį,miltukai pilasi į kokį gėrimą(miltukai saldūs)mes pildavom į mišinėlį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 09 13, 19:46)
mano dukrytė nesituštino nuo gimimo,tai mes ilgą laiką vartojom Forlax ir mums labai jis pagelbėdavo,galit pabandyti vaistinėje parduoda ir po vieną pakelį,miltukai pilasi į kokį gėrimą(miltukai saldūs)mes pildavom į mišinėlį ax.gif

Šiandien jau nepavyks nueit i vaistinę, bet ryt nusipirksim ir pabandysim,dėkui.
Atsakyti
tik pirkit 4g.,nes yra ir 10g.mažesnis kiekis vaikams.turėtų padėti,nes jei jau mums padėjo,tai ir jums padės 4u.gif
Atsakyti
Šiandien gali pabandyti į išangę atsargiai termometro galiuką suteptą aliejuku įkišt mum padėdavo kartais wub.gif O šiaip vandeniuko daugiau gerti reik, irgi padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi kankinames del to..jau isbandem daug ka,kai kakoja tai klykia labai.dabar nusipirkom semper bifido misinuka,karta per diena daviau,vakare pakakojo,,,pirkom ir BIFOLAC gerasias bakterijas ir nieko,teko kelis kartus klizmute daryti..o dabar nzn ar tai misinukas padejo ar kas.
pabandykit ir jus,gal pades.sekmes rolleyes.gif
Atsakyti