mum irgi taip buvo, taip visiems leliukams buna, gerkite po bishki slyvu sultis, o jei tai nepades, tai siulychiau Mikrolax klizmutes - mum tai buvo vienintelis ishsigelbejimas
mes taip pat su šita problema buvom susidūrę. gal daugelis mamų manęs nesupras, tačiau aš į savo dukrytės 5mėn. meniu įtraukiau karvės pieną 2,5 rieb.(teko virti klijukus, nes mišinuko nebevalgė 2,5 mėn.būdama.)pastebėjau tik vieną, kad kai valgo visada mišinuką, tuštinasi kas 2 dieną, o kai įmaišau pieną 1 ar 2 maitinimus tuštinasi visada kiekvieną dieną ir viduriukai nebūna kieti, taip pat duodu slyvų arbatytę.
Mums irgi taip nutinka. Tik daktarė minėjo ne 7-ias, o 5-ias dienas, bet manau, didelio skiirtumo nėra Daugiausia nesituštines, mano kavalierius išbuvo keturias paras. Bezdėjo macniai, kaip didelis, o paskum pasistengė ir viskas Gal prisidėjo ir tai, kad tą dieną mažylis labai daug judėjo
Nesijaudink be reikalo, jei matysi, kad tikrai negerai, nueik pas savo pediatrą ir jis pasiūlys tinkamas žvakutes
Nesijaudink be reikalo, jei matysi, kad tikrai negerai, nueik pas savo pediatrą ir jis pasiūlys tinkamas žvakutes
sveika,
mums irgi taip buvo.pirmiause patariu pabandyti vaikisko muiliuko gabaliuka nusmailinti.na padaryti toki kad i uzpakaliuka galetum siek tiek ikisti.sako kad muiliukas sudirgina sikniuka ir tada turetu issikakoti.mikroklizmute siulau daryti paskutiniu atveju nes prie jos priprantama.pabandyk dar slyvos siek tiek pamaitinti, arba obuolio patarkuok.
pamatysi viskas susitvarkys.sekmes!
mums irgi taip buvo.pirmiause patariu pabandyti vaikisko muiliuko gabaliuka nusmailinti.na padaryti toki kad i uzpakaliuka galetum siek tiek ikisti.sako kad muiliukas sudirgina sikniuka ir tada turetu issikakoti.mikroklizmute siulau daryti paskutiniu atveju nes prie jos priprantama.pabandyk dar slyvos siek tiek pamaitinti, arba obuolio patarkuok.
QUOTE(nau.emil @ 2006 11 07, 12:42)
sveika,
mes tai ta klizmute nusipirkom ir panaudojom kazkada. o poto issiplovem ir pasilikom.tei kai jau buna visaij visiaj prastai ir reik maziui padet issikakint tada tos klizmutes galiuka su aliejuku patepam i i sikniuka. ir viskas pakakina ir vel gerai. sitaip visiem leliam. oi pamenu kaip mes del to nerimavom ddabar jau gerai viskas....
Mums irgi trys mėnesiai ir tuštinamės kas 5 dienos, buna, kad ir dazniau. Maitinu pati, o daktarė sakė, kad taip buna, nes vaikelis visas pieno medžiagas įssisavina ir pasišalinti nebelieka kam, tai todėl taip ir tuštinasi retai bet mano mažytė nei pyksta, nei ka
Sveikos mamos,
turim mes bėdą...Su viduriukais problemos nuo pat gimino.Visada tuštindamasis steni, o kakutis skystokas buvo, kol nepatekom į ligoninę. Ten tipo išsigydėm slogą, gerklę, bet parvaziavom su skystais viduriais, dabar kakoja vandeniu. Tyrė vaikutį, rado stafilokoką ir dar kažkokią infekciją.ir dar: sako pas vaika zarnyne kamstis, del to sunkiai tustinasi. Maitinu MP. vaikuciui 3 men.Gal kam teko susidurt su tuom
turim mes bėdą...Su viduriukais problemos nuo pat gimino.Visada tuštindamasis steni, o kakutis skystokas buvo, kol nepatekom į ligoninę. Ten tipo išsigydėm slogą, gerklę, bet parvaziavom su skystais viduriais, dabar kakoja vandeniu. Tyrė vaikutį, rado stafilokoką ir dar kažkokią infekciją.ir dar: sako pas vaika zarnyne kamstis, del to sunkiai tustinasi. Maitinu MP. vaikuciui 3 men.Gal kam teko susidurt su tuom
Sveikos mamos,
kadangi daktare man neatsako, o i poliklinika eisim tik uz poros sav. norejau Jusu paklaust, gal kam yra taip buve.Musu mergytei 5,5 men. nesenai pakeitem misinuka is Similaco i Bebivita (Folgemilch, toks nepopuliarus:)), valgom dar darzoviu, vaisiu tyreles. Ir kazkaip pastaruoju metu vaikis labai daznai pradejo kakint- kokius 2-4 kart dienoj...man kazkaip atrodo per daug, nes anksciau darydavo tik koki 1 kart. Ir tas kakis toks keistas...gabaliukais kaip stirniuko, kartais ir kaip tirsta kosele... nezinau ar cia susirupint ar keist misinuka ar ka daryt...gal ka patarsit
kadangi daktare man neatsako, o i poliklinika eisim tik uz poros sav. norejau Jusu paklaust, gal kam yra taip buve.Musu mergytei 5,5 men. nesenai pakeitem misinuka is Similaco i Bebivita (Folgemilch, toks nepopuliarus:)), valgom dar darzoviu, vaisiu tyreles. Ir kazkaip pastaruoju metu vaikis labai daznai pradejo kakint- kokius 2-4 kart dienoj...man kazkaip atrodo per daug, nes anksciau darydavo tik koki 1 kart. Ir tas kakis toks keistas...gabaliukais kaip stirniuko, kartais ir kaip tirsta kosele... nezinau ar cia susirupint ar keist misinuka ar ka daryt...gal ka patarsit
QUOTE(bluse @ 2006 12 06, 22:04)
Sveikos mamos,
Pas mus situacija buvo panasi, kai is Similac'o Advance 1, perejom i Isomil'a (nu jis irgi Similac'o, tik su soja). Na taip daznai nesitustino, bet kakis, buvo kaip tu rasei "kaip tirsta kosele". Tiek kiek maitinau tuo misinuku. O dabar vel grizom prie Similac'o Advance 2. Ir kakis normalus, viena karta dienoj. O kodel tu perejai ant kito misinuko? Jei anas buvo geras, tai grizkit prie jo atgal
Tai vat kad prisiklausiau visokiu "pletku" kad nuo misinuko gali skaudet pivuka ir skrandi, o musu maze labai jau irzli, galvojau gal jai ka skauda, todel pamaniau kad reik pakeist, + sitas misinukas yra skirtas jau nuo 4 men ir yra sieks tiek maistingesnis (bent jau taip raso), bet neramumas vaiko vistiek nepraejo vadinasi jinai siaip be ranku gyvent negali , o dabar kazkaip nesinori vel keit...negerai taip irgi...o tu daktaru tai paklaust tai galva pakraipo ir nieko nepataria, tai jau nibizinau ko griebtis...
Grizk atgal prie senojo misinukom ir nesuk sau galvos daugiau. Pamatysi viduriukai normalizuosis