Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(viduciux @ 2008 02 26, 22:43)
na, mum dar tik 16 dienu, bet mano vyrukas po kiekvieno maitinimo turi pilna pamperi, be to, skystoka  rolleyes.gif tai db pagal ta sesele, mano pienas blogas?  unsure.gif

Manau, kad tustinimasis priklauso gi ir nuo amziaus kudikelio. Kuo jis mazesnis, tuo pilnu pampersu daugiau. Mums irgi budavo net ir 7 pilni, kai toks laikas buvo. Po to vis retejo, o dabar jau kas 2-3 d. daro ir irgi skaitos normalu. Didesnis gi -daugiau juda, greitesne medziagu apykaita, daugiau pienelio pasisavina pats organizmas. O tokie maziukai visi po kiekvieno valgio daro 4u.gif ir pienas tikrai cia nei prie ko. smile.gif
Atsakyti
Tai jau kad tkrai, kad priklauso nuo amziaus, seniau tustindavosi 3-4 kartus per diena, veliau kas antra diena, o dabar budamas 9 men tustinasi 1-2 kart per diena
Atsakyti
Svarbiausiai kad mazylis gerai jaustusi, jei jauciasi gerai tai viduriukai neuzkieteje. Stai maniske iki vieno menesiuko kakojo po kiekvieno maitinimo o stai dabar tik kas antra ar trecia diena. maitinu savo pienu ir duodu du kartus i para misinuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums dabar 3 mėn ir savaitė, tai kakojam tiek kartų kiek valgom doh.gif Maitinu pati wub.gif
Atsakyti
mamytes, o tas "skystai", tai kaip skystai? Maitinu savo pienu. Dabar jai jau 3 men. Mazyle tustinasi praktiskai "vandeniu su geltonos kruopelem". Kai buvo menuo, klausiau gydytojos, ar tai normalu. Na ji sake gali ir taip buti, bet veliau turetu susitvarkyti. Pagerem Bifolac, gal ir buvo sutirsteje, bet i "kosele" neperejo. Gal kas susidure su tokiu skystimu? Ar taip gali buti, ar cia jau kazkas negerai? Svoris auga gerai - 1 men. du kg, antra 1,1 kg. Mano pirmoji mergina is karto kosele dare, tai as dabar biski nusigandus ir nesuprantu ar taip gali buti?
Atsakyti
O jei 3 men. vaikutis, amitinamas MP, daro 3-5 kartus i para geltonu vandeniuku, su geltonom kruopytem, ar tai normalu, ar cia jau viduriavimas. Kada tas "kakas" sutirstes, pasidarys kaip kosele?
Atsakyti
QUOTE(simsim @ 2008 02 29, 21:42)
O jei 3 men. vaikutis, amitinamas MP, daro 3-5 kartus i para geltonu vandeniuku, su geltonom kruopytem, ar tai normalu, ar cia jau viduriavimas. Kada tas "kakas" sutirstes, pasidarys kaip kosele?

Viskas normalu. jei prades valgyt misinuko tada ir kakutis bus rudas ir su kvapeliu. Stenkis maitinti MP ir dziaukis gelsvu kakuciu smile.gif ji lengviau isplauti ir sutvarkyti. Nes musu berniokas kai purpteli, tai kvapelis per visa buta pasklinda ir spalva tamsiai ruda smile.gif
Atsakyti
mano dukrytė nuo vakar kakoja labai dažnai, beveik po kiekvieno maitinimo, maitinu MP, bet kakutis toks skystas, kad pamperse lieka tik dėmė, jokių grūdelių, spalva geltona, kažkaip neramu g.gif pas mus dar net gydytoja nebuvo doh.gif tai nesuprantu, viduriuoja ar ne, ar reikia duoti vandenuko g.gif
Atsakyti
Anksciau pirgdavau nan misinuka, bet jo nevalge, o dabar nupirkau milupil nuo 8 menesiuku jis labai skanus tai kerta kaip turi but thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Musiske kakina karta per diena visada, o kartais po kokis 4 pavaro.Ziurint koki maistuka duodam.Ui...gerai kad su tuo problemu neturejom 4u.gif
Atsakyti
Kartą per dieną. Nors būna, kad ir kas antrą dieną.
Atsakyti
SOS!
pirmadieni gavom 4 menesio skiepus...is kart po skiepu padaznejo tustinimasis...tapo ismatos skystesnes...
mano mergyte nuo gimimo tustinosi viena karta paroj...dabar 3-4 kartai...vos ne po kiekvieno maitinimo.ar tai gali buti nuo skiepo? g.gif
Atsakyti