mums 7men, tustinasi dukra 1-3k/d
buvo uzkieteje karta viduriukai, tai vos su klizmute pramusem
QUOTE(aelituke @ 2008 01 21, 17:11)
as jau nebezinau kiek man laukti, bijau, kad dar blogiau nebutu.Vyro sesuo parekomendavo duoti savo maziukei DUPHALAC lasiuku, nusipirkau ju, taciau internete prisiskaiciau daug visokiu nuomoniu apie si vaista, tiek teigiamu, tiek neigiamu, tai dvejoju ar ju duoti.O gal jau reiktu statyti klismute, nes jau siandien sesta diena, kaip maziuke neissikakoja Prasau patarkit ka nors mamytes?
mus
tik duphalac ir teisgelbejo nuo kanciu
As jau irgi nebezinau ka daryti, vaikutis pats visai nekakoja, 2 kartus is eiles nekakojo po 3 dienas, tai as jam vis 3ia diena padedavau, ir tada vel tas pats... Valgo tik MP... Nebesuprantu, kodel? Man viena daktare patare (tam kad butu pieno) po kiekvieno maitinimo gerti arbata su pienu ir valgyti ne maziau kaip 100 gramu varskes, tai gal cia del tos varskes? Bet ar tai normalu, kad vaikas pats taip ilgai nepakakoja?
gal turit kokiu patarimu, mamytes? Labai labai lauksiu, juk taip gaila tu mazu pypliu, kad jie taip kankinasi
gal turit kokiu patarimu, mamytes? Labai labai lauksiu, juk taip gaila tu mazu pypliu, kad jie taip kankinasi
QUOTE(mylimuke @ 2008 01 07, 13:35)
O kiek kartų dienoj tuštinasi? Jeigu košelė, tai neturėtų būti problemų pakakot Jei maitinate savo pienu, viduriukai būna skystoki, o po valgant mišinuką kiek kietesni.
Labas ar gal kas gali patarti kiek laiko galima laikyti mishinuka,jeigu vaikutis ne visa suvalge?Ar geriau ishmesti?
QUOTE(lienusia @ 2008 02 24, 10:52)
As jau irgi nebezinau ka daryti, vaikutis pats visai nekakoja, 2 kartus is eiles nekakojo po 3 dienas, tai as jam vis 3ia diena padedavau, ir tada vel tas pats... Valgo tik MP... Nebesuprantu, kodel? Man viena daktare patare (tam kad butu pieno) po kiekvieno maitinimo gerti arbata su pienu ir valgyti ne maziau kaip 100 gramu varskes, tai gal cia del tos varskes? Bet ar tai normalu, kad vaikas pats taip ilgai nepakakoja?
sveikutes
jei kudikis maitinamas MP, tai gali nekakoti iki 7 dienu, tai normalu. arba gali kakoti 7 kartus per diena. visi skirtingai. o jeigu jus matote kad viduriai uzkieteje (nori kakoti bet neprakakoja) siulyciau slyvu tyreles nuo kokiu 4 men nebijokite duoti. arba jei jau visai blogai tai nusipirkiyt gliucerino zvakuciu. jos man patiko, bandem klizmutes palikite jeigu jau tos zvakutes nepades.
Papildyta:
QUOTE(TJolke @ 2008 02 21, 00:01)
Ir mes turime bedu, gal kas ka patarsite. Pradejom ragauti morku ir bulvytes, iki tol ir dabar - tik MP. Zodziu - prasidejo primaitinimas. Ir sustojom kakuti daryti. Po kokiu 4 dienu - vaikutis ''gimde'' kelis kietus gabaliukus ir dabar panasiai kazka isstena vos vos, o jau tuoj bus savaite kaip vargstam? Nuo ko pradeti - arbatele, slyvu sultys ar dar ????? Jug jis apart MP, morkytes ir biski jau bulvytes - nieko neragavo? Mums poryt 6 men.
p.s. pati visko liuosuojancio prisivalgiau ( ko galima aisku). Man rezultatas net per didelis, vaikeliui - nieko...
Morkytes ir bulvytes is mociutes darzo, pati dariau. Viskas sultinga, skanu.
Delikati temele, bet nemaza problemele.
p.s. pati visko liuosuojancio prisivalgiau ( ko galima aisku). Man rezultatas net per didelis, vaikeliui - nieko...
Morkytes ir bulvytes is mociutes darzo, pati dariau. Viskas sultinga, skanu.
Delikati temele, bet nemaza problemele.
kaip keista. mums beveik 5 men irgi pardejom valgyti truputi morkyciu kosytes su bulvem ir obuoliu - kriausiu tyreles, bet galiu pasakyti kad gal net dazniau pradejo kakoti, kokiu 4- 5 kartus i diena, kartais net nakti bet as neturiu organiniu darzoviu, tai duodu HIPP organic vaikiskas tyreles, gal pabandyk tokias trupuciuka? manau slyvu tyrele tikrai nepakenktu. duok ramuneliu arbateles atsigerti, dar kazkas sake duot vandenuka virinta atsigert, bet maniske pvz negeria jo
[quote=brigitaaa,2008 02 21, 18:34]
mus
[/quote
Mum iki 2,5 men buvo kokie 4-5 kartai per diena. O paskui per 1 diena viskas pasikeite ir dabar jau kas kokios 3-4. Geriam Duphalac. Bet kakutis tai "geras", ne kietas ir vaikutis neverkia, tai turbut, kad viskas gerai ir taip t.b.
mus
[/quote
Mum iki 2,5 men buvo kokie 4-5 kartai per diena. O paskui per 1 diena viskas pasikeite ir dabar jau kas kokios 3-4. Geriam Duphalac. Bet kakutis tai "geras", ne kietas ir vaikutis neverkia, tai turbut, kad viskas gerai ir taip t.b.
jau nuo 3 men darome tik karta i savaite
jau diena prieš "sprogimą" būna verksmųųųųųųų
jau diena prieš "sprogimą" būna verksmųųųųųųų
Maniskei dabar 6 sav. Tai dabar trecia para, kai nesitustinom. Pries tai buvom 2 dienas nesitustine, bet po to visai nekietai privare pilna pampersa. Ir dabar pilvukas neatrodo kietas. Tik kai p[irscioja, tai su verksmais pastena. Eisim siandien skiepytis, tai paklausim gydytojos. O sesele kai buvo atvaziavus, tai sake, kad kazkurios kaimynes vaikas kas 8 paras tustindavosi ir viskas gerai buvo. Atseit labai geras mamytes pienukas skaitosi, todel mazai tustinasi.
QUOTE(nezinia @ 2008 02 26, 12:19)
Maniskei dabar 6 sav. Tai dabar trecia para, kai nesitustinom. Pries tai buvom 2 dienas nesitustine, bet po to visai nekietai privare pilna pampersa. Ir dabar pilvukas neatrodo kietas. Tik kai p[irscioja, tai su verksmais pastena. Eisim siandien skiepytis, tai paklausim gydytojos. O sesele kai buvo atvaziavus, tai sake, kad kazkurios kaimynes vaikas kas 8 paras tustindavosi ir viskas gerai buvo. Atseit labai geras mamytes pienukas skaitosi, todel mazai tustinasi.
Tai gerai dar, kad taip sesele nuramino,nes man del tos pacios problemos, tai jau liepe pienuka trauktis - matuotis, nes atseit g.b. jo mazai vaikui uztai nera is ko jam daryti. Ir duoti misini jei mazai pritrauksiu atseit. Aisku, kad as jos nepaklausiau ir nors ir zinau, kad pritrauksiu tikrai ne tiek, kiek ji sake, to misinio pult nedaviau, o pradejau pati ieskoti info del ko taip gali buti. Taigi ne visalaik kaip matote ir medikais verta pasikliauti 100 proc.
QUOTE(erlin @ 2008 02 25, 22:11)
mano mazylis dazniausiai daro 1 karta i diena kartais kas dvi dienas.mum buvo uzkieteje viduriukai kai pradejome gert misinuka bet pakeitem ji kitu ir menesi pagerem linex kapsuliu ir viskas susitvarke
O koki mišinuką naudojai ir į kokį pakeitei? Nes as irgi manau kad reikia mišinuką keisti, mes valgom Tuteli, bet manau pereiti prie Nan O linex visa menesi geret?
QUOTE(nezinia @ 2008 02 26, 10:19)
na, mum dar tik 16 dienu, bet mano vyrukas po kiekvieno maitinimo turi pilna pamperi, be to, skystoka tai db pagal ta sesele, mano pienas blogas?