Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(a.aurute @ 2008 01 11, 18:37)
mum irgi tas pat buvo... doh.gif buvau issigandusi iskart nulekiau pas gydytoja... blush2.gif o pasirodo, bent jau musu atveju, taip atsitiko del stenejimo.... blush2.gif bet vis vien israse vaistuku, kad nesigautu uzburtas ratas: nedara kaku, nes skauda po to uzsikencia ir kai per daug susikaupia vel zalojama isange... g.gif lyg tai taip... blush2.gif

Kraujas gali būti dėl stenėjimo, bet gleivės- kažin?
Bent jau mums gydytojas sakė, kad jei bus kraujo, gleivių, tai geriau iškart pasirodyt gydytojui unsure.gif
Atsakyti
Nuo pat gimimo po 3-4 kartus per diena pakakoja.
Atsakyti
kol valgė tik MP tai ir 6 ir 7kartai budavo ax.gif , o dabar kai koses pradėjom valgyt tai po 1 ar 2 i diena
Atsakyti
mano mažiukui irgi buvo tas pats, kai jam buvo vos 1 mėn. Pasidarem paseli ir paaiskėjo, kad pas mus gyveno stafilokokas ir dar viena bakterija. kada jas issigydem, baigesi ir visi kraujavimai rolleyes.gif
Atsakyti
aciu visoms uz pasisakymus kiek daugiau stebejau savo mergyte na jos ismatukus tai daugiau nei karto nepastebejau nei gleiviu nei kraujo tai ir nesupratau del ko cia buvo tas pakraujavimas. bet dabar tas nebegasdina nes persalo mano mazoji tai kovojam su kosuliu ir sloga verysad.gif kaip ten sako viena beda nevaiksto verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetum: 14 sausio 2008 - 19:33
QUOTE(inetum @ 2008 01 14, 21:32)
aciu visoms uz pasisakymus kiek daugiau stebejau savo mergyte na jos ismatukus tai daugiau nei karto nepastebejau nei gleiviu nei kraujo tai ir nesupratau del ko  cia buvo tas pakraujavimas. bet dabar tas nebegasdina nes persalo mano mazoji tai kovojam su kosuliu ir sloga  verysad.gif  kaip ten sako viena beda nevaiksto  verysad.gif

niu va vargsiukai jus... console.gif linkin jum pasveikti ir daugiau nesirgti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lenadigna @ 2007 12 14, 01:42)
Sveikos, mamytes. Kreipiuosi pagalbos i jus.
Meginau surasti "musu varianta", bet nerandu.
Mano suneliui 4 men. ir 11 dienu. Turim problemu del tustinimosi (bent man taip atrodo). Nekakoja po 12 dienu!! Du kartus nekakojo 12 dienu, neiskenciau padariau klizmute. Po klizmutes issitustino tik po puses dienos normaliai. Dabar nekakojes vel 12 dienu, laukiu, juk nesinori visada tik klizmuciu pagalba kakoti. Maitinau tik MP, duodavau truputi obuoliuko, geruju bakteriju kasdien. Jau savaite duodu aviziniu dribsniu nuoviro sumaisyto su mano pieneliu. NIEKO. Jauciasi jis puikiai - miega, valgo, juokiasi, ora "leidzia" kaip seskas ir NIEKO. Svoris jo dabar 8kg, vadinasi auga gerai. Visi raso jog MP maitinami kudikiai tustinasi retai, 7-10 dienu normalu, o 12? Jei as dabar nedarysiu klizmutes, tai kiek laiko jis dar nesitustins? Kai galvoju apie tai, siaubas apima. Beje, ko tik as nevalgau - dziovintas slyvas, geriu nat. burokeliu sultis - pati is tualeto neiseinu ir...NIEKO. Patarkite, gal kam nors taip buvo?

Pas mus labai panasi situacia prasidejo nuo kaledu, nesitustino 10 d. daviau krapu arbatytes, avizu nuoviro, nieko, padariau klizmute. Dvi dienas tustinosinormaliai, o dabar vel nieko kelinta diena, nezinau ka ir daryti, nupirkau slyvu tyreles, bendysiu duoti jos, gal pramus. Maitinu tik MP.
Atsakyti
sveiki, opi temele ir mums buvo iki 10 sav. mano maziukui labai pute pilvuka, o atsakanti tema paskui - tustinimasis sad.gif mano daktare, kuria labai pasitikiu, pasiule "termometriuko pagalba". tai mus tik ir gelbejo.. radau dar keletos gydytoju nuomone internete, kad prie termometro nepriprantama iki 3 men. kol formuojasi tiesiosios zarnos raumuo. musu patirtis rodo (10 sav. naudota), KAD PRIE TO NEPRIPRANTAMA. o maziuka - tai gelbejo ne karta. dabar jis visiskai normaliai tustinasi ir jokiu problemu del to nebeturime lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškis, kol gaudavo tik MP, tuštindavosi kartą į savaitę doh.gif Ir tai buvo normalu, nes MP organizmas suvartoja beveik pilnai, todėl ir nebelieka jokių šalinimo produktų bigsmile.gif
Atsakyti
maitinu misinuku, tustinasi dazniausiai kasdien o kartais kas antra diena 4u.gif
manau g.gif jei vaikas ramus ir ilgesnis nesitustinimas jam nesukelia diskomforto tai jau toks jo organizmas ir viskas gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauritaz @ 2008 01 16, 21:08)
Pas mus labai panasi situacia prasidejo nuo kaledu, nesitustino 10 d. daviau krapu arbatytes, avizu nuoviro, nieko, padariau klizmute. Dvi dienas tustinosinormaliai, o dabar vel nieko kelinta diena, nezinau ka ir daryti, nupirkau slyvu tyreles, bendysiu duoti jos, gal pramus. Maitinu tik MP.

Išprotėčiau turbūt jei taip būtų. Mes tuštinamės 1-2 kartus per parą ir tai su tokiais garsais ir vargais doh.gif jau atrodo, kad sprogs pilvukas unsure.gif Valgom MP.
Atsakyti
Mes irgi vargstam dėl tuštinimosi,bet turbūt aš labiau pergyvenu nei mano mažius.Valgom MP ir apie 200ml NAN1 per parą, o tuštinimąsis sutriko nuo tada kai pradėjau primaitint mišinuku (nuo 8 sav. dabar mums 3 mėn.)Iš pradžių tuštinosi po keletą kartų per parą, o paskui kas antrą dieną,paskui nesulaukdama trečią vakarą kišau termometrą.Kurį laiką vėl buvo viskas normaliai(gal apie porą sav.)paskui vėl į penktą parą dariau klizmutę, nes ir vaikas jau piktas buvo.Gydytoja tik liepė daugiau arbatėlių duoti,išgeria apie 120ml per dieną,bet vistiek nesituština šiandien jau trečia para.Nežinau ką daryti termometro ar klizmučių naudot pastoviai nenoriu... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti