QUOTE(lenadigna @ 2007 12 14, 01:42)
Sveikos, mamytes. Kreipiuosi pagalbos i jus.
Meginau surasti "musu varianta", bet nerandu.
Mano suneliui 4 men. ir 11 dienu. Turim problemu del tustinimosi (bent man taip atrodo). Nekakoja po 12 dienu!! Du kartus nekakojo 12 dienu, neiskenciau padariau klizmute. Po klizmutes issitustino tik po puses dienos normaliai. Dabar nekakojes vel 12 dienu, laukiu, juk nesinori visada tik klizmuciu pagalba kakoti. Maitinau tik MP, duodavau truputi obuoliuko, geruju bakteriju kasdien. Jau savaite duodu aviziniu dribsniu nuoviro sumaisyto su mano pieneliu. NIEKO. Jauciasi jis puikiai - miega, valgo, juokiasi, ora "leidzia" kaip seskas ir NIEKO. Svoris jo dabar 8kg, vadinasi auga gerai. Visi raso jog MP maitinami kudikiai tustinasi retai, 7-10 dienu normalu, o 12? Jei as dabar nedarysiu klizmutes, tai kiek laiko jis dar nesitustins? Kai galvoju apie tai, siaubas apima. Beje, ko tik as nevalgau - dziovintas slyvas, geriu nat. burokeliu sultis - pati is tualeto neiseinu ir...NIEKO. Patarkite, gal kam nors taip buvo?
Pas mus labai panasi situacia prasidejo nuo kaledu, nesitustino 10 d. daviau krapu arbatytes, avizu nuoviro, nieko, padariau klizmute. Dvi dienas tustinosinormaliai, o dabar vel nieko kelinta diena, nezinau ka ir daryti, nupirkau slyvu tyreles, bendysiu duoti jos, gal pramus. Maitinu tik MP.