Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(Elia1127 @ 2008 01 06, 17:47)
Labas.Mano vaikutis po kiekvieno pavalgimo,,nori tustintis bet negali,kakuciai minksti.Ka darit.

Naujagymiai kakoja beveik po kiekvieno maitinimo. Mano mazius darydavo po kiekvieno maitinimo: ismatos sviesios( gelsvos), buna su tokiom kruopelytem ( kartais), skystos. I namus atejusi sesute pamate- sake normalus naujagymio viduriukai. Kai buvo 1men kakojo kiek reciau, o dabar 3men tai kakoja 1-2x diena bet vis dar skystai, gelsvai. Tau atrodo kad maziukas negalli pasitustinti bet greiciausiai jis tik stena - o tai pozymis kad jam pilvuka pucia. Buna stena, atrodo nori kakoti bet nieko nedaro- taip pas mumi pilvuko putimas atrodydavo. Manau nera ka cia nerymauti, bet jei dar neramu paklausk savo gydytojos, ar kakuti parodyk med sesutei kuri ateina lankyti.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rence25: 06 sausio 2008 - 23:14
QUOTE(Elia1127 @ 2008 01 06, 15:47)
Labas.Mano vaikutis po kiekvieno pavalgimo,,nori tustintis bet negali,kakuciai minksti.Ka darit.

o gal jis taip supranta kad reikia pasitustinti ir steni. mano maziukas irgi iki 2 men kai padedavau ant vistimo stalo suprasdavo kaip zenkla kakot ir stenedavo kol nors kropite isstenes
Atsakyti
QUOTE(Elia1127 @ 2008 01 06, 17:47)

O kiek kartų dienoj tuštinasi? Jeigu košelė, tai neturėtų būti problemų pakakot ax.gif Jei maitinate savo pienu, viduriukai būna skystoki, o po valgant mišinuką kiek kietesni.
Atsakyti
Naujagimis tuštinasi skystai,arba košele po kiekvieno maitinimo. Jei stena, tai dar nereiškia, kad nori kakučiu ir jam neišeina,mano dukrytė net per miegus niurgėdavo, stenėdavo kaip meškiukas. Gal būt ir Rence teisė, galipūsti pilvuką ir dėl to jis stena, bet kuriuo atvėju pasiklausk gydytojos ar seselės ir bus ramiau. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Dabar prisiminiau, kad manoji pirmais mėnesiai išvis labai dažnai stenėdavo. Atrodo, tik pavalgė, o jau kaku daro ir daro, o žiūrėk jau ir vėl valgyt laikas. Tai taip labai dažnai stenėdavo, o viduriukai buvo sakyčiau labai skysti. bet juk normalu, kad mažiukai deda pastangas padaryti kaku ir labai stena- svarbu kad pakakoja ax.gif
Atsakyti
mano irgi maziukas stena ir per miegus net, bet jis arba puksi arba kaku daro smile.gif
o viduriukai skysti, bet as galvoju, kad normalu, nes maitinu savo pienuku-svarbu augtu gerai smile.gif
Atsakyti
Kai pradėjom valgyt košytes ir gert mišinuką aptamil 2 ,tai kakoja į dieną net po 3 kartus.Anksčiau būdavo kad ir kelias dienas nieko....
Atsakyti
sveikos mamytes, norėjau paklausti ka tik pakeiciau savo mazyles sauskelnes ir ismatose radau laseli kraujo su gleivem. anksciau tokio dalyko nei karto nebuvo. ar tureciau labai sunerimti ar cia tik pasekme stenejimo del ko galejo itrukti isanges kraujagyslyte. o gal kokia problemele mano valgomame maiste nors jokios alergijos i nieka nebuvo pasireiskusios jai. aciu uz jusu pamastymus
Atsakyti
Reiktų pasirodyt gydytojui, nes nei kraujas, nei gleivės nėra gerai.
Atsakyti
mum irgi tas pat buvo... doh.gif buvau issigandusi iskart nulekiau pas gydytoja... blush2.gif o pasirodo, bent jau musu atveju, taip atsitiko del stenejimo.... blush2.gif bet vis vien israse vaistuku, kad nesigautu uzburtas ratas: nedara kaku, nes skauda po to uzsikencia ir kai per daug susikaupia vel zalojama isange... g.gif lyg tai taip... blush2.gif
Atsakyti
O mums taip buvo del alergijos pieno baltymams doh.gif ismatose rasdavau kraujo ir gleiviu verysad.gif Kai nustojau valgyt pieno produktus viskas susivarke smile.gif
Atsakyti
Na mums kraujo buvo pasirode, kai vaikas pradejo viduriuoti. Sako, kad per greitai slenka maistas zarnyne ir truksta kokia nors kraujagysle.
Atsakyti