Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(voveruska123 @ 2007 10 27, 15:01)
Sveikos mamytes!!!
Norejau paklausti: mano suneliui 6 men, bet tustinasi per diena gal kokiu 5 kartus tai tikrai. Prasidejo nuo to kai pradejau duot papildomo maisto. Ar tai normalu, ir iki kada turetu viskas susereguliuoti?

Viskas čia gerai,nesijaudink.Gerai ir greit virškina mirksiukas.gif
Atsakyti
mums pusantro menesio,vaikas retai tustinasi pats,darom ir masazus ir pilva glostom ir ant pilvuko dedam,kiek duju iseina,tiek vel prisikaupia,mzius rekia iki pamelynvimo,isitempes baisiausiai nuo to pilvo raizymo, viduriai tai skysti kaip vanduo su kruopom tai kieti kaip kose doh.gif zinai,kad negalima piktnaudziaut termometrais,duju vamzdeliu,bet realiai nekaip kitaip neiseina, verysad.gif maitinu ir MP ir misiniu,pries tai aptamil HA1,taip patare gydytoja,dabar aptamil1,keiciau pati,nes ano nevalge,raitesi,o sita valgo gerai,tik gal nuo aptamilo kieteja viduriai unsure.gif ir kada tai baigsis jei baigsis verysad.gif doh.gif doh.gif doh.gif
dar atpylinet pradejo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2007 11 10, 12:32)
mums pusantro menesio,vaikas retai tustinasi pats,darom ir masazus ir pilva glostom ir ant pilvuko dedam,kiek duju iseina,tiek vel prisikaupia,mzius rekia iki pamelynvimo,isitempes baisiausiai nuo to pilvo raizymo, viduriai tai skysti kaip vanduo su kruopom tai kieti kaip kose doh.gif zinai,kad negalima piktnaudziaut termometrais,duju vamzdeliu,bet realiai nekaip kitaip neiseina, verysad.gif maitinu ir MP ir misiniu,pries tai aptamil HA1,taip patare gydytoja,dabar aptamil1,keiciau pati,nes ano nevalge,raitesi,o sita valgo gerai,tik gal nuo aptamilo kieteja viduriai unsure.gif ir kada tai baigsis jei baigsis verysad.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
dar atpylinet pradejo sad.gif

tikrai viskas sisitvarkys,tik reik islaukti.Pati nesenai turejau tokiu bedu.Mano bumbuliukui jau 3 men ir viskas savaime liovesi.Gali be pagalbos ir isipersti taip sakant ir pakakoti good.gif
Atsakyti
na mes kakojam 2~3 kartus per diena
Atsakyti
karta i diena i dvi dienas unsure.gif
Atsakyti
iki puse metu maitinau tik MP, kai pradejau karta per diena duot kosytes, kakojom kas 8dienas, nors p[ries tai po kelis kartus per diena, taip menesi laiko, pradejau rytais duot obuoli, kivi, sia svaite kakojam kas kelias dienas, gal susitvarkys... smile.gif
Atsakyti
Mano mažajai 5 mėn, tai būna vienas du kartai per dieną.
Atsakyti
O musu maziuke kaku daro karta per 5dienas, gal dazniau, per 3... verysad.gif Dabar pradejo iskarto dygti 4 dantukai, tai ir netusinasi. Jau 3 pasirode, liko dar 1. As ir burokeliu, ir kivi, ir obuoliuku daviau, ir arbateles, ir kompota is slyvu - bet rezultato jokio!!! doh.gif Mazyle nelb ir kankina pilvukas, bet as pati maniau, kad tai blogai. Pasitariau su gydytoja, o jinai pasake, kad kol maitinu savo pienuku, tai vaikelis gali nekakot iki 7 dieneliu. smile.gif Tai, aciu Dievui!

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos, mamytes. Kreipiuosi pagalbos i jus.
Meginau surasti "musu varianta", bet nerandu.
Mano suneliui 4 men. ir 11 dienu. Turim problemu del tustinimosi (bent man taip atrodo). Nekakoja po 12 dienu!! Du kartus nekakojo 12 dienu, neiskenciau padariau klizmute. Po klizmutes issitustino tik po puses dienos normaliai. Dabar nekakojes vel 12 dienu, laukiu, juk nesinori visada tik klizmuciu pagalba kakoti. Maitinau tik MP, duodavau truputi obuoliuko, geruju bakteriju kasdien. Jau savaite duodu aviziniu dribsniu nuoviro sumaisyto su mano pieneliu. NIEKO. Jauciasi jis puikiai - miega, valgo, juokiasi, ora "leidzia" kaip seskas ir NIEKO. Svoris jo dabar 8kg, vadinasi auga gerai. Visi raso jog MP maitinami kudikiai tustinasi retai, 7-10 dienu normalu, o 12? Jei as dabar nedarysiu klizmutes, tai kiek laiko jis dar nesitustins? Kai galvoju apie tai, siaubas apima. Beje, ko tik as nevalgau - dziovintas slyvas, geriu nat. burokeliu sultis - pati is tualeto neiseinu ir...NIEKO. Patarkite, gal kam nors taip buvo?
Atsakyti
Labas.Mano vaikutis po kiekvieno pavalgimo,,nori tustintis bet negali,kakuciai minksti.Ka darit.

Atsakyti
Pradžiai, pasinaudot paieška cool.gif Forume temų apie vaikų tuštinimasi daugiau nei reikia doh.gif
Atsakyti
tai cia yra labai normalu, naujagimiai tustinai po kiekvieno maitinimo skystai, po menesio turetu kaktutis panaset i kosele.... smile.gif taciau as kol maitinau 4 menesius pati, tai kakutis budavo visalaik skystas blush2.gif ,norejo pripaisyt bakteriju viskokiu,taciau pradejau primaitinet viskas savime susitvarke biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti