Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

Maniske gana ilgai kakojo ryskiai geltonom skystom ismatom, kartais net fontanu tustindavosi (kai budavo be pamperso), jau buvau prisigasdinus,kad stafilokokas, bet gydytojas nuramino, kad tokie turi buti valgant tik MP. Ir tikrai, kai pradejau primaitinti misinuku, kakutis pasidare kosytes pavidalo.
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2007 09 06, 18:50)
Man taip buvo. Iš pradžių žaliai tik kartais, paskui - ištisai. Sprendžiant iš to, ką parašei (paryškinau), turėtum paskaityti čia 99 postą. Bet aš neprofesionalė, aš tik perskaičiau daug literatūros man rūpimu klausimu.

aciu labai uz informacija thumbup.gif . pati dar neturiu tiek laiko kad sugebeciau perskaityti visa supermama tongue.gif maziuke neleidzia biggrin.gif dar karta aciu
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2007 09 11, 16:48)
aciu labai uz informacija thumbup.gif . pati dar neturiu tiek laiko kad sugebeciau perskaityti visa supermama  tongue.gif maziuke neleidzia  biggrin.gif dar karta aciu

Prašom tongue.gif nėr už ką mirksiukas.gif Gal kas ir pasibaisės, bet aš žindydavau mažių ir laisva ranka knisdavausi po internetą ieškodama informacijos visais rūpimais klausimais. Et, auksinis laikas buvo wub.gif - mažius daug miegodavo. O štai dabar tai tikrai laiko nėra - reikia gaminti košes, mažius žinda vos kelias minutes, išmoko pats stotis, krenta, diena beveik nemiega... doh.gif
Atsakyti
Labutis visoms. Sakykit o kas cia per reikalas g.gif . Mano mazius jau kelinta diena niekaip neprakakina. Stena stena ir nieko, tiek vargsta kol pradeda verkti. As pries tris dienas viena karta daviau misinuko aptamil,o paskui visa laika savo pienu maitinu. Galvoju gal uzkietejo viduriukai nuo to misinio. O siryt pabandziau neiskentusi jam padeti termometru. Tai vaikas padare kaip kosyte ir labai lipnia tasia mase ir tamsiai gelsvos spalvos gal net i zaluma truputi. Beje gydytoja neleido man termometru jo kakinti kad nepriprastu, tai net nezinau ka daryti. Man jo taip gaila unsure.gif . O misinio pabandziau duoti, nes buvo tarsi dinges mano pienas, bent jau as taip maniau. doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamkos 4u.gif Musu lelytei tik 8 dieneles,bet jau 2 kartus turejom daryt klizmute nes niekaip neissitustina.Maitinu misinuku,nes pati negaliu maitint.Gal jai nuo jo.Bet jis pacios geriausios kokybes.Aisku niekad neatstos MP.Na nezinau ka ir galvot.Kai pasitustina kakutis geros spalvos,ne per skystas nei per kietas.Gal kas susiduret ir galit ka patart.Dekojam abi su 2.gif is anksto uz bet kokia info. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika, galiu pasakyt tai ką pati žinau. Neperseniausiai maniškis mane su vyru į paniką varė, nes nesituštino 4dienas blink.gif Jam dabar dvi savaitės. Pasiskambinau savo gydytojai, pasirodo naujagimiai pirmą mėnesį gali tuštintis labai nereguliariai. Gali nieko nepadaryt ir visą savaitę, nes pirmas mėnesis toks pereinamas laikotarpis, per kurį viskas susitvarko. Jei net po ilgesnio laiko tarpo vaikutis pasituština normaliai, tai dėl to ilgesnio laiko nereikėtų pergyventi 4u.gif
Atsakyti
4u.gif aciukas truputy ramiau man.Noriu tiket kad viskas susitvarkys,nes jau panikuot buvau pradejusi.
Atsakyti
Sveikute, nepanikuok 4u.gif , bet klizmutes kiek zinau nera gerai naujagimiui, geriausia tokiais atvejais pasiskambinti savo daktarei ar i gimdymo namus, kuriuose gimdei, arba i greitaja ir paklausti mediku nuomones, tada tikrai bus paciai ramiau mirksiukas.gif
Kiek zinau, kai kudikis maitinamas motinos pienu jo tustinimasis gali buti nereguliarus, taciau kai maitinamas misineliu, turetu buti kiek kitaip, zodziu nepatarciau naudoti klizmuciu, geriausia susizinoti kodel taip mirksiukas.gif
Atsakyti
As savo mazylei "padedavau" iki 2 men, kol susitvarke viduriukai, nors pati maitinau. Nes tada ramiau miegodavo, ir netaip pusdavo pilvuka. O padedavau ne su kluzmute, o su pagaluku su vatyte pamirkus i aliejuka. Dar tustinimuisi padeda masaziukai, pvz: istiesi kojites, sulenki, istiesi sulenki, ir t.t., masazuot aplink bamba pilvuka: pradedi vienu pirstu, tada 2, ir taip iki... visu delnu, dazniau guldyt ant pilvuko, jei jai bambute susitvarke. Tokie pratimukai tikrai padeda greiciau susitvarkyt viduriukams.
Atsakyti
tu neskubek su klizmutem,prie misinuko mazyliui reikia priprasti.siaip pratinasi apie 2 sav.naturalu kad toks maziukas steni daug,formuojasi jo virskinimo sistema.maniskiui 2,5 men, kakoja kas 3 dienos tik.mes ir misinukus valgom.tai yra visiskai normalu.jei kakutis tavo mazio geras nieko nedaryk.pilvuko putimas irgi normalu ax.gif zinau kad sunku kai mazylis kencia,bet taip jau yra biggrin.gif o siaip pries kiekviena maitinima reikia kelias minutes siltu delnu pasukti pagal laikrodzio rodykle pilveli.taip "uzkuriama" zarnyno veikla ir tada lengviau pakakoti biggrin.gif
papasakok paskui kaip sekesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2007 09 15, 20:28)
As savo mazylei "padedavau" iki 2 men, kol susitvarke viduriukai, nors pati maitinau. Nes tada ramiau miegodavo, ir netaip pusdavo pilvuka. O padedavau ne su kluzmute, o su pagaluku su vatyte pamirkus i aliejuka.

"pagalukas" gali nulūžti!!! jau geriau termometras. Šiaip yra LABAI jau daug temų šiame forume apie vidurių užkietėjimą, daug prirašyta, patarčiau temos autorei pasinaudoti paieška forume, taip ji rastų daug nuomonių mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai didelis aciukas visoms atsakiusioms mamytems.Pabandysiu as jusu siulomus variantus ir paskui papasakosiu. 4u.gif O apie kudikeliu tustinimasi as ieskojau ,bet neradau to kas atitiktu mano situacija.Gal blogai ieskojau. blush-anim-cl.gif2:Mes su 2.gif esam nuosirdziai dekingos.
Atsakyti