dedu i viena vieta
ar
prie siu tapetu...
rodos geltonos spalvos spintelės - graziausios?
(ir radau, kad gaminotas Ukrainoje )
apie tai reikia pagalvoti, tik speju, kad irgi nelabai patogu bus, bet patogiau nei su suoliuku?
nemacius sunku pasakyti, bet neblogas variantas
ar
prie siu tapetu...
rodos geltonos spalvos spintelės - graziausios?
(ir radau, kad gaminotas Ukrainoje )
QUOTE(salomena @ 2008 01 21, 14:45)
Mama Tania, o jeigu mikrobange padaryti po orkaite? Taip nenori? Jei ne, tada reikies isigyti grazu neauksta suoliuka, ant jo pasilipusi pasieksi drauge taip daro.
Del spinteliu, tai man patogiausi stalciai, pridariau ju tiek kiek tilpo
Del spinteliu, tai man patogiausi stalciai, pridariau ju tiek kiek tilpo
apie tai reikia pagalvoti, tik speju, kad irgi nelabai patogu bus, bet patogiau nei su suoliuku?
QUOTE(Sugar @ 2008 01 21, 13:09)
Va paskutine labai panasi i mano, ziuriu visai neblogais atrodo. Maniau keisti virtuve, bet gal tik stalvirsi keisti terikia ir palikti tokia balta?
nemacius sunku pasakyti, bet neblogas variantas
QUOTE(Mama_Tania @ 2008 01 21, 11:26)
negaliu susilaikyti nepakomentavus - va čia yra tikras siaubas nekalbant apie tai, jog nieko bendro neturi su klasikinėmis virtuvėmis ir kam reikia kelti visas iš eilės nuotraukas - jei dauguma iš jų arba baisios ir tikrai nevertos būti pavyzdžiu, arba visai ne į temą
Man tai toks jausmas, kad Mama_tania cia piktybiskai pavare nuotraukyciu arba... tarkim apsiriko, bet apsirikineta irgi piktybiskai, negali juk taip ignoruoti aplinkiniu pastabu
QUOTE(lietutis @ 2008 01 23, 22:59)
Man tai toks jausmas, kad Mama_tania cia piktybiskai pavare nuotraukyciu arba... tarkim apsiriko, bet apsirikineta irgi piktybiskai, negali juk taip ignoruoti aplinkiniu pastabu
gal zmogus sumaise ka... reikia versti kita puslapiuka greiciau, nes skaityti neimanoma
ne nu tikrai juk tema apie KLASIKINES VIRTUVES, o ne apie viska kas susije su virtuvem.... buvo tokia gera tema, tiek graziu foto su gerom mintim, o daba kad rastum gera foto reikia tiek perversti....
MAMA_TANIA - yra tema apie virtuves, ten talpinkit ka tik sirdis geidzia, o sitos temos prasom netersti
MAMA_TANIA - yra tema apie virtuves, ten talpinkit ka tik sirdis geidzia, o sitos temos prasom netersti
paziurek i nuoroda arba eik i gamintojo psl., visos sios virtuves klasikines!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!