Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2008 01 21, 15:59)

Kur čia klasika??? g.gif Tuoj mane siutas paims doh.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
dedu i viena vieta blush2.gif

user posted image wub.gif wub.gif

ar

user posted image

prie siu tapetu...

user posted image

g.gif rodos geltonos spalvos spintelės - graziausios?
(ir radau, kad gaminotas Ukrainoje blush2.gif bigsmile.gif )

QUOTE(salomena @ 2008 01 21, 14:45)
Mama Tania, o jeigu mikrobange padaryti po orkaite? Taip nenori? Jei ne, tada reikies isigyti grazu neauksta suoliuka, ant jo pasilipusi pasieksi smile.gif drauge taip daro.
Del spinteliu, tai man patogiausi stalciai, pridariau ju tiek kiek tilpo smile.gif

aciuks.gif g.gif apie tai reikia pagalvoti, tik speju, kad irgi nelabai patogu bus, bet patogiau nei su suoliuku?

QUOTE(Sugar @ 2008 01 21, 13:09)
Va paskutine labai panasi i mano, ziuriu visai neblogais atrodo. Maniau keisti virtuve, bet gal tik stalvirsi keisti terikia ir palikti tokia balta?

nemacius sunku pasakyti, bet neblogas variantas drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Mama_Tania,2008 01 21, 17:28]
dedu i viena vieta blush2.gif

user posted image wub.gif wub.gif

ar

user posted image

Tokia sir BRW daro.... BRW atrodo toks psl bigsmile.gif
pasiziurek smile.gif
Papildyta:
Merginos dekit mazesnio formato nuotraukas
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2008 01 21, 11:26)

negaliu susilaikyti nepakomentavus - va čia yra tikras siaubas blink.gif blink.gif blink.gif nekalbant apie tai, jog nieko bendro neturi su klasikinėmis virtuvėmis schmoll.gif ir kam reikia kelti visas iš eilės nuotraukas - jei dauguma iš jų arba baisios ir tikrai nevertos būti pavyzdžiu, arba visai ne į temą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ex-s: 23 sausio 2008 - 20:43
Man tai toks jausmas, kad Mama_tania cia piktybiskai pavare nuotraukyciu arba... tarkim apsiriko, bet apsirikineta irgi piktybiskai, negali juk taip ignoruoti aplinkiniu pastabu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 01 23, 22:59)
Man tai toks jausmas, kad Mama_tania cia piktybiskai pavare nuotraukyciu arba... tarkim apsiriko, bet apsirikineta irgi piktybiskai, negali juk taip ignoruoti aplinkiniu pastabu 4u.gif

gal zmogus sumaise ka... bigsmile.gif reikia versti kita puslapiuka greiciau, nes skaityti neimanoma schmoll.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
ne nu tikrai doh.gif juk tema apie KLASIKINES VIRTUVES, o ne apie viska kas susije su virtuvem.... buvo tokia gera tema, tiek graziu foto su gerom mintim, o daba kad rastum gera foto reikia tiek perversti....
MAMA_TANIA - yra tema apie virtuves, ten talpinkit ka tik sirdis geidzia, o sitos temos prasom netersti protest.gif
Atsakyti
paziurek i nuoroda arba eik i gamintojo psl., visos sios virtuves klasikines!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti