Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

QUOTE(Mama_Tania @ 2008 01 19, 19:38)
blush2.gif klasikiniai 4u.gif

nerandu blink.gif doh.gif ...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2008 01 19, 13:58)
sveika 4u.gif

aciuks.gif

(ne i tema doh.gif uzsikasius juodai...)

user posted image

user posted image

Man atrodo prie tokiu plyteliu ir sienu turetu tikti sviesus klasikiniai virtuves baldai. Kazka spanasaus i grietineles spalva... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2008 01 20, 16:10)
Man atrodo prie tokiu plyteliu ir sienu turetu tikti sviesus klasikiniai virtuves baldai. Kazka spanasaus i grietineles spalva... mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ir as taip manau

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 20 sausio 2008 - 19:13
QUOTE(cameja @ 2008 01 20, 14:39)
nerandu  blink.gif  doh.gif ...

aciuks.gif
biggrin.gif buna... kai reikia, tai ir nera... turek omeny, kad noreciau paziureti ir pagal galimybe imesk, jei rasi blush2.gif

QUOTE(LaVil @ 2008 01 20, 17:10)

aciuks.gif

pati norejau tamsios spalvos baldu, jei vaziuosiu si savaite i parduotuve nufotografuosiu blush2.gif labai jau man patiko, bet pati bandziau per programa projektuoti, bet tamsus schmoll.gif blogai ziurisi...

va, kazkur forume radau nuotrauka, labai irgi patiko wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

bandziau kazka suprojektuoti, tik dar iki galo oi, kaip toli ( biggrin.gif dar ir spinteles ne visos, spinteliu dar bus toje sienoje, kur iejimas)... pats sunkiausias darbas issirinkti tinkamo dydzio ir poreikio spintelius doh.gif priimu pastabas 4u.gif , kai bus galutinis variantas - imesiu, o rytoj pabandysiu gal su geltona spalva baldu g.gif kaip pries tai ikeltame paveikslelyje?

ir dar... noreciau, kad butinai orkaite ir mikrobange butu kaip nupiesta, tai vat klausimas, kaip pasiekti g.gif ?

g.gif dabar ziuriu - kazkas ne taip... doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Va paskutine labai panasi i mano, ziuriu visai neblogais atrodo. Maniau keisti virtuve, bet gal tik stalvirsi keisti terikia ir palikti tokia balta?
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mama Tania, čia klasikinių virtuvių tema, o jūs dedate viską iš eilės nono.gif
Atsakyti
bandziau kazka suprojektuoti, tik dar iki galo oi, kaip toli ( biggrin.gif dar ir spinteles ne visos, spinteliu dar bus toje sienoje, kur iejimas)... pats sunkiausias darbas issirinkti tinkamo dydzio ir poreikio spintelius doh.gif priimu pastabas 4u.gif , kai bus galutinis variantas - imesiu, o rytoj pabandysiu gal su geltona spalva baldu g.gif kaip pries tai ikeltame paveikslelyje?

ir dar... noreciau, kad butinai orkaite ir mikrobange butu kaip nupiesta, tai vat klausimas, kaip pasiekti g.gif ?

Mama Tania, o jeigu mikrobange padaryti po orkaite? Taip nenori? Jei ne, tada reikies isigyti grazu neauksta suoliuka, ant jo pasilipusi pasieksi smile.gif drauge taip daro.
Del spinteliu, tai man patogiausi stalciai, pridariau ju tiek kiek tilpo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salomena: 21 sausio 2008 - 13:46