Aciu uz grazius zodzius mano virtuvei tesinys bus tik po kokio menesio
Gamino Lenkijoje, pas gamintojus ir rankeneles rinkausi, bet kainos tai net nezinau
Elitarai, kranas senovisko ir as norejau, bet norejau ir krano su issitraukiancia zarnele, tai pasirinkau pastaraji. Kalbant apie orkaites, pritariu Kashaya, Ardo nesirinkciau, parduotuvej ja apziurejau, kokybe prastoka , o kaip veikia tai nezinau. Pas mane Smeg , tai net nezinau kuo labiau patenkinta esu, virtuve ar orkaite
www.Gritija.lt,va pas juos ir perku rankeneles,buvau ju ofise akys raibsta nuo klasikos elementu,skulptureliu ir viso kito
Papildyta:
del ARDO jau gavau ziniu is kitur,kad nekokia ju kokybe...,teks kitko rinktis.Bet kaip reikia negalvojau ,kad taip sunku,namas lengviau statosi,nei vidus grazinasi,ar gi ne tiesa?
Papildyta:
del ARDO jau gavau ziniu is kitur,kad nekokia ju kokybe...,teks kitko rinktis.Bet kaip reikia negalvojau ,kad taip sunku,namas lengviau statosi,nei vidus grazinasi,ar gi ne tiesa?
QUOTE(elitarai @ 2009 03 05, 21:25)
www.Gritija.lt,va pas juos ir perku rankeneles,buvau ju ofise akys raibsta nuo klasikos elementu,skulptureliu ir viso kito
Papildyta:
Papildyta:
Oi kaip ačiū, Elitarai, už šitą nuorodą Kokių superinių rankenėlių radau
Elitarai, rinkis Smeg buitinę, neapsiriksi
kristina-buziene - oi, atsiprasau, kad nepalaukiau tikiuosi, smarkiai nepyksi
mergaites, o smeg buitines technikos imanoma senukuose rasti?
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 06, 11:10)
kristina-buziene - oi, atsiprasau, kad nepalaukiau tikiuosi, smarkiai nepyksi
Taigi buzienė pajuokavo Viskas gerai gi
Senukuos neužmačiau Smeg'o
Papildyta:
Kad kas nesukurtų dar vienos temos, tai įmetu pakartotinai nuorodą naujos temos
http://www.supermama...howtopic=418372
ginava, super virtuve tavo
musu rankeneles panasios. Nededu nuotrauku, nes truksta dar orkaites su gartraukiu : niekaip neapsisprendziu kokios noriu, lyg vyra rinkciausi
musu rankeneles panasios. Nededu nuotrauku, nes truksta dar orkaites su gartraukiu : niekaip neapsisprendziu kokios noriu, lyg vyra rinkciausi
vaje vaje, baldai jau uzsakyti, bet technikos dar nepirkome kokia laime! Jei kas pirktumete smeg ir zinotumete "taskus", buciau labai dekinga
Dar yra Bosch'o va tokios retro
Papildyta:
Ir Whirlpool
Papildyta:
Ir Whirlpool
Smegu prekiauja www.buitima.lt , čia tos firmos, kuri smeg'us į Lietuvą veža, internetinė parduotuvė. Graži ir gera jų technika, ale kainos kanda Labai noriu orkaitės su pirolize, bet nuo paprastos, identiško dizaino apie 1800 Lt skirtumas gaunasi
Mano virtuvę surinkinės savaitgalį Bet kadangi tai darys vyras, ko gero greito rezultato nesulauksiu Buitinę techniką mes seną kol kas naudosim. O ir paskui norėsiu garinės orkaitės, o tokių retro stiliaus nemačiau... Bus pusiau klasikinė virtuvė vansi
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.