Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

QUOTE(išprotėjus @ 2008 01 09, 19:40)

Man tokios nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2008 01 10, 09:41)
Man tokios nepatinka  schmoll.gif

Aga drinks_cheers.gif jau per dauk visko blink.gif ,
Atsakyti
Mes ir svajojom apie klasikine virtuve, nu bet kainos ju doh.gif Tikiosi kada nors bus tikra medine italiska wub.gif o kol kas pastatem lenkiska is plokstes, kainavo labai nedaug, tik va dabaigt niekaip negali, tai vieno truksta tai kito doh.gif dabar dar truksta vienos spinteles, lentinu virs gartraukio ir karnizo
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 11 sausio 2008 - 10:31
man ta paskutine wub.gif tik gurmaniskiems patiekaliukams ruosti skirta wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nataliukas @ 2008 01 11, 10:51)
Mes ir svajojom apie klasikine virtuve, nu bet kainos ju  doh.gif  Tikiosi kada nors bus tikra medine italiska  wub.gif  o kol kas pastatem lenkiska is plokstes, kainavo labai nedaug, tik va dabaigt niekaip negali, tai vieno truksta tai kito  doh.gif  dabar dar truksta vienos spinteles, lentinu virs gartraukio ir karnizo
user posted image
user posted image

Nesuprantu negi čia tikrai plokštė? g.gif kokia tada?
Be to man šita virtuvė patinka thumbup.gif
Tai kiek kainavo, kad sakote jog labai pigi? g.gif Matyt, kas vienam pigu, kt. brangu..... unsure.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=Korliuxxx,2008 01 11, 13:02]
Nesuprantu negi čia tikrai plokštė? kokia tada?
Be to man šita virtuvė patinka
Tai kiek kainavo, kad sakote jog labai pigi? Matyt, kas vienam pigu, kt. brangu.....
[quote]
Plokste biggrin.gif Kainavo 3000, o tokia medine paskaiciavo 10000
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nataliukas: 11 sausio 2008 - 12:37
user posted image
Atsakyti
šita paskutinė kokia daili thumbup.gif atrodo nieko nereikalingo, viskas tobulai tvarkingai sudeliota. gražu ech smile.gif aš čia nuotraukų prisižiūrėjus jau svaigt apie savo virtuvę pradėjau, vėlyvą pavasarį gal jau sienas net turėsiu biggrin.gif bet tas planavimas mane iš proto gali išvaryti... esu baisiai priekabi, ir jeigu ka netaip padarau - žut but reikia taisyti... o tai kartais brangiai kainuoja. kartais tiek uzsikasu smulkmenomis kad svarbiu dalyku nepastebiu...
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti