http://www.ipix.lt/desc/16280381/
stai, nuoroda i tinkleli
tikprasau neissigasti ir vaizda perdaryti mintyse - baldas tamsaus azuolo, tinklelis - taisyklingu rombu formos, kiek stambesnis, dazytas tamsiai, o uz jo kabes svelniai kremines uzuolaidos, ismargintos smulkiomis gelytems
sioje foto tik ideja parodau, kaip turetu atrodyti dureles su tinkleliu
QUOTE(elitarai @ 2009 02 28, 20:09)
mano virtuve jau sutverta esu patenkinta labai,bet foto ykelsiu po menesio,nes reikia buitine tehnika uzsakyti,mat yeina montavimas y ta pacia kaina.
lauksim
super, labai grazu, Elitarai :
Elitarai man ir tavo virtuvyte super Nu tokio grozio kad zodziu net nera. O kas gamina jei ne paslaptis
Elitarai, bus nepakartojamai graži virtuvė, primink koks durelių medis
Elitarai, labai gražus parodytas kraštelis O stalviršis iš plokštės ar granitinis?
QUOTE(elitarai @ 2009 03 04, 15:05)
na noriu krastely virtuves pasirodyti,nes laukiu buitines tehnikos,o tai gali uztrukti o ir vaizdo noormalaus dar nera,juk tik remai dar,manau suprasite ,ir skaitau visa tema nuo pradziu,nes nezinau,kur tie klasikiniai maisytuvai parduodami.?
Elitarai, nu pagaliau
Labai gražu, o kai bus viskas išbaigta, bus iš viso super. Tik man tos plytelės ko tais nilabai
O kokio pločio durelės viršutinių spintelių (kur arčiau spintelių su stikliukais)?
dar negirkite juk tik remai,vaniline spalva dengtas azuolas.kargo, ir visi blium ir pum tik karuseles nedariau,o daro,, pjuvena,, saunus vyrukas Rytis,(sukalbamas) ,dar aplink langa bus droziniai su ornamentais,bet veliau,gerai?
Papildyta:
stalvirsis negranitinis,o plyteles ir turi buti murzinai vanilines,lyg sendintos,bet dar dulkiu nevaliau.
Papildyta:
stalvirsis negranitinis,o plyteles ir turi buti murzinai vanilines,lyg sendintos,bet dar dulkiu nevaliau.