Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

Solerna, labai grazi jusu virtuve. bigsmile.gif Kur daretes ir kiek mazdaug kainavo, jei ne paslaptis? Cia plokste?
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2009 02 03, 14:48)
Solerna, labai grazi jusu virtuve.  bigsmile.gif Kur daretes ir kiek mazdaug kainavo, jei ne paslaptis? Cia plokste?

Dekui, musu virtuvyte is uosio medzio masyvo, kainavo be buitines apie 15 tukst. . Dare baldininkas, kuri radau internete...
Atsakyti
QUOTE(solerna @ 2009 02 03, 13:36)
Dekui, musu virtuvyte is uosio medzio masyvo, kainavo be buitines apie 15 tukst. . Dare baldininkas, kuri radau internete...

Nemazai. Man kazka panasaus skaiciavo voke3.
O kur maista issideje gaminat, pjaustot? Pasirode mazai vietos ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(solerna @ 2009 02 03, 12:56)
Laba, gavau pasiulyma savo virtuve parodyti klasikos megejoms, taigi ir rodau, gal kam patiks, gal kas beisirenginejant savo virtuve ras kokiu ideju  ax.gif
http://public.fotki....olerna/virtuve/

pagyrimas - virtuve labai tvarkinga, grazi smile.gif skoninga spalva rolleyes.gif klausimas - kodel rinkotes butent uosio medzio masyva? Kodel ne pvz azuola ar kita...? blink.gif
Atsakyti
Solerna virtuves baldu spalva thumbup.gif kaip sekasi priziureti, ar labai dulkes matosi?
Dar labai patiko baro kedes, ir as kazko panasaus noreciau, idomu, kur jas pirkot rolleyes.gif
Atsakyti
Aciukas visoms, bandau atsakyti, del uosio masyvo, tai vat, kad as net nezinojau is ko gamins, o kai pagamino, jau buvo per velu doh.gif Vietos pjaustymui tikrai pakanka, ka reikia ant baro issidelioju, dar ten prie kriaukles is kaires yra vietos, o ir pati kriaukle nemaza, ant tos mazesnes galima lentute pasidet ir ant jos ka reikia uzdet, kazkaip kol kas vietos tikrai nepritrukstu. Buvau pripratus prie daug mazesnes virtuves, tai man dabar tikrai jokiu problemu ax.gif O baro kedes, tai dubingiuose pirktos, uztai ir spalvyte skiriasi nuo virtuvinio doh.gif Dulkes dazniau nuo kaitlentes ir gartraukio tenka sluostyt nei nuo spinteliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solerna @ 2009 02 03, 18:11)
Aciukas visoms, bandau atsakyti, del uosio masyvo, tai vat, kad as net nezinojau is ko gamins, o kai pagamino, jau buvo per velu  doh.gif 

O uosis blogai spintelems ???????
Man irgi kedes patiko biggrin.gif . Kiek kainavo, jei galim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine kava @ 2009 02 03, 20:25)
O uosis blogai spintelems ???????
Man irgi kedes patiko  biggrin.gif . Kiek kainavo, jei galim  ax.gif

Aha, man irgi dabar parupo ar uosis blogai? g.gif
O vienos kedes kaina 369Lt.
Atsakyti
QUOTE(solerna @ 2009 02 03, 19:11)
Vietos pjaustymui tikrai pakanka, ka reikia ant baro issidelioju, dar ten prie kriaukles is kaires yra vietos, o ir pati kriaukle nemaza, ant tos mazesnes galima lentute pasidet ir ant jos ka reikia uzdet, kazkaip kol kas vietos tikrai nepritrukstu. Buvau pripratus prie daug mazesnes virtuves, tai man dabar tikrai jokiu problemu  ax.gif 

Solerna, gal galetum parasyti, kokie tavo puikiosios virtuvytes ismatavimai, kad lengviau butu isivaizduoti... ax.gif ir dar...ar turite imontave indaplove?
Atsakyti
QUOTE(Aušriukė @ 2009 02 04, 12:26)
Solerna, gal galetum parasyti, kokie tavo puikiosios virtuvytes ismatavimai, kad lengviau butu isivaizduoti...  ax.gif ir dar...ar turite imontave indaplove?

Taip, indaplove yra imontuota po orkaite, o ismatavimai 250x260. Ilgesne dalis ten kur baras... mirksiukas.gif
Atsakyti
eisiu i senukus ieskoti alternatyvos tinkleliui, skirto spinteles durelems doh.gif niekur nerandu, sestadienis - paskutine apsisprendimo diena (per mano uzgaidas vilkinamas visas gamybos procesas blush2.gif ), o as nieko kito nenoriu, tik to tinkliuko ant dureliu....
angel_sadangel.gif
Atsakyti
jau kuri karta skaitau apie ta tinkleli ir niekaip nesuprantu kas tai per dalykas g.gif gal kas turi nuorodu kur galima pasiziureti? g.gif
Atsakyti