QUOTE(Gorada @ 2009 01 21, 18:51)
taip mamkos, tik nepagalvokit kad as cia dabar reklama varysiu tiesiog siendien pirkau sau valgomojo baldus ir uzklydau i to gamintojo virtuviu kampeli. sirdis apsalo nuo azuoliniu klasikiniu virtuviu... ir dabar kruvina sirdzia jum rasau: yra komplektas azuolo fasadas, tokia sviesi spalva, nezinau ar cia balintas skaitytusi. nepamenu daba kiek ten spinteliu, yra vieta orkaitei, stalvirsyje neispjauta skyle kriauklei. na zodziu ne maza, spinteles kokios 6 gal, da ten tokia lentyna yra, o kaina 4000lt!!! ir man ji netinka!!!!!!!!!! niekaip i savo maza virtuvele neikisciau...... o rankeneles kokios grazios!!!!!! maciau vienoj vietoj is sono lyg plokstes pabraukymas yra, na bet prie sienos statant nieko nesimatys ten... bet sakau - sakes taigi kapeikas kainuoja. ten buvo dar venas komplektas parduodamas ten jau is ploksciu (atrodo kaip horizontalios smulkios parketo lenteles), tai ten vien jau mechanizmai kiek kainuoja (yra tas kur auksta spinta isvaziuoja kaip stalcius, ir kampines spinteles mechanizmas, dar tas kur rozeciu kad nedaryti ant stalvirsio kur isvaziuoja), na jis jau nebe klasikinis bet irgi 4000 kainuoja. nu zodziu nagus grauziu kad man netinka... bet pagalvojau gal kuriai is jusu tiktu tai vat o vieta: nemumo baldu centras, antras aukstas, ir einat i desine iki paskutines vietos kur daug valgomojo stalu pristatyta (ten tiesiai toliau einant bus minksti baldai, alanto lyg), tai vat ten kampe tos virtuves sustatytos. jeigu kam reik i az rasykit tel nr parasysiu as is ju valgomojo stala ir kedes uzsisakiau. bet tooos virtuves.................
Taiva, man tik liko klausimelis, tai randasi KAune ar Vilniuje. Nes Nemuno baldu centras yra ir ten ir ten