Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

[QUOTE]kazin ar cia ne PJUVENOS virtuvyte antra ? g.gif lygtais pas kita ymone maciau kataloge. g.gif
Papildyta:
ah,nemoku cituoti blush2.gif iriska,tavo antroji nuotr-revalbaldai man kitoje ymoneje g.gif matyta
Atsakyti
aciu uz informacija, tikrai daug ko faino radau smile.gif skubotai parasiau kad is ceku, dar tik vyksta paieskos, bet tai ka atsiuntei labai patiko ax.gif Aciu
Papildyta:
radau pirmoji foto italu gamintoju 4u.gif pasiukstinesiu kainas 4u.gif
Aciu uz info
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 12 28, 08:56)
Labai daug yra klasikiniu virtuviu gamyntoju apart HANAK.

žinau smile.gif

hanak paminėjau, nes rašė, kad iš čekų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimira @ 2008 12 27, 12:18)

Stebukle, gal jau turi virtuvyte savo susitvarkius, gal kalėdinį pyragą jau naujoj virtuvėj kepei? mirksiukas.gif

jooo, nuvaziavau paglosciau savo virtuvyte ir palikau pas gamintojus verysad.gif pas mus remontininkai niekur neskuba, baldai aplenke statybininkus unsure.gif tai pyragas nuplauke mano... ech...
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2008 01 16, 22:16)

Gal kas netyčia matėte tokius šviestuvus pirkti lietuvoje? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramberis: 03 sausio 2009 - 12:38
gal sviestuvu temoje paieskok,cia klasikiniu virtuviu seip tema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramberis @ 2009 01 03, 13:13)
Gal kas netyčia matėte tokius šviestuvus pirkti lietuvoje?  4u.gif

nea....nemaciau... smile.gif
Atsakyti
o man kilo tokia mintis... turiu drauga kuris anksciau dirbo prie kietuju baldu gamybos, labai atsakingas ir kruopstus zmogelis. pas ji uzprasysiu pagaminti visa "karkasa" lentynas ir t.t. o klasikinio stiliaus medzio masyvo dureles uzsakysiu medienos imonej, filinginiu uosio dureliu kvadratas - 400lt. tai kazkur apie pora tukstanciu iseis vien dureles. tolimesnes samatos dar nebuvom prisede paskaiciuoti, bet manau vistik keliolika tukstanciu nesigaus. menesio vidury pradesim braizytis ir planuotis. buitine technika beveik visa jau susipirkau, bet i nama dar nevezu, tai bute kaip sandeliuke dabar... sakau bus stimulas greiciau name kurtis smile.gif
Atsakyti
Na turetai pigiau apsisukti taip tikrai,jeigu pati buciau lt,manau rasciau dar pigiau negu dabar man gamina,bet laikas mane spaude ir dariausi neskaiciuodama stipriai,dziaugiuosi y 15t sutilpdama,nes kitur daugiau paskaiciuodavo,eh...kito menesio gale jau turetu buti padaryta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 01 08, 15:20)

user posted image

o gal kas zino kur tokia ar panasia (na daugiau senovine) virykle nusipirkt? UK ir IRL tai maciau, yra Aga, dar ten kitokios (pavadinimas uzkrito doh.gif ), bet ar Lietuvoje ju buna, nes artimiausia atstovybe gan tolokai. Gal kas sakau kur nors matet?
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2009 01 04, 17:00)
o gal kas zino kur tokia ar panasia (na daugiau senovine) virykle nusipirkt? UK ir IRL tai maciau, yra Aga, dar ten kitokios (pavadinimas uzkrito  doh.gif ), bet ar Lietuvoje ju buna, nes artimiausia atstovybe gan tolokai. Gal kas sakau kur nors matet?

user posted image

mes pirkom stai tokia, bet taip ir nepanaudojom, stovi supakuota namie, unsure.gif uzsitese darbai ir pasirinkom kitokio stiliaus virtuve, tai dabar parduodam uz 1150 lt, rolleyes.gif jei sudomintu rasykit i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2009 01 04, 17:00)
o gal kas zino kur tokia ar panasia (na daugiau senovine) virykle nusipirkt? UK ir IRL tai maciau, yra Aga, dar ten kitokios (pavadinimas uzkrito  doh.gif ), bet ar Lietuvoje ju buna, nes artimiausia atstovybe gan tolokai. Gal kas sakau kur nors matet?

Tokio plocio tai nemaciau schmoll.gif didziausias pasirinkimas yra Smeg gamintojo
SMEG

Atsakyti