Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

QUOTE(blondine @ 2008 12 15, 10:27)
Man labai gražu baltos alia langinės  į vidų atsidarančios , tik ne visur įmanoma įrengti.

O kas čia per "langinės atsidarančios į vidų", čia tipo kambarį, viduj, nu nesu girdėjus dar tokių, nėi mačius blush2.gif
Gal kokia nuotraukėle galėtum imesti ar nuoroda, kad būtų galima pasižiūrėt, kas tai per daiktas g.gif . Nes idomu laabai pasidarė aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimira: 15 gruodžio 2008 - 15:48
na lygtai tas pats variantas kaip is lauko puses buna langines,senose kaimo trobose ir pns..tai dabar tik is vidaus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 12 15, 19:24)
na lygtai tas pats variantas kaip is lauko puses buna langines,senose kaimo trobose ir pns..tai dabar tik is vidaus. mirksiukas.gif

Na taip taip, žinau, kas tai yra langinės smile.gif , bet kambario viduje nesu mačius, todėl norėtusi pamatyt nuotraukėlę, negaliu isivaizduot be vaizdinės medžiagos, kaip tai atrodo mirksiukas.gif
Mintis gana įdomi... vonios kambariui, miegamajam ar virtuvėj... g.gif
Atsakyti
Musu virtuve irgi ale klasikine, nu turetu buti, kai sustatys baldus ziuresim, kas gavosi doh.gif Tai as austrijetes kabinsiu, tik cia dar derinau apacia ir t.t., todel taip atrodo, nes nesuverta ax.gif
http://public.fotki....austrijete.html
Atsakyti
QUOTE(Deimira @ 2008 12 15, 15:46)
O kas čia per "langinės atsidarančios į vidų", čia tipo kambarį, viduj, nu nesu girdėjus dar tokių, nėi mačius blush2.gif
Gal kokia nuotraukėle galėtum imesti ar nuoroda, kad būtų galima pasižiūrėt, kas tai per daiktas g.gif . Nes idomu laabai pasidarė aciuks.gif

Neturiu kompe, paieškosiu laiko radusi.
Jos tokios ne aklinos langinės, o padarytos iš įstrižų lentučių - kaip pusiau atidarytų žaliuzių. Tik ne keliasi, o atsidaro į vidų kaip "garmoškė" iš dviejų dalių biggrin.gif . Galiu pasufleruoti, kad "senukuose" yra tokių medinių panelių su tom įstrižom lentutėm, tai kam dydis atitinka ir kas turi auksines rankas, gali susisukti vyrius, nusidažyti ir pasidaryti patys mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu virtuve irgi ale klasikine, nu turetu buti, kai sustatys baldus ziuresim, kas gavosi  Tai as austrijetes kabinsiu, tik cia dar derinau apacia ir t.t., todel taip atrodo, nes nesuverta 
http://public.fotki....austrijete.html

labai liuks atrodo thumbup.gif
kur siuvaisi?
Atsakyti
QUOTE(country girl @ 2008 12 16, 23:47)
labai liuks atrodo thumbup.gif
kur siuvaisi?

Tai kad as pati siuvau 4u.gif Kai bus galutinis vaizdas, tada tai jau bus liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
man austrijietes nelabai y virtuve g.gif ,jos puosniau atrodo,tokias y miegama ar salona deciau.,nieko asmednisko,tik mano nuomone smile.gif
Papildyta:
bet tu saunuole SOLERNA ,kad moki pati pasisiuti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 12 17, 15:38)
man austrijietes nelabai y virtuve g.gif ,jos puosniau atrodo,tokias y miegama ar salona deciau.,nieko asmednisko,tik mano nuomone smile.gif
Papildyta:
bet tu saunuole SOLERNA ,kad moki pati pasisiuti thumbup.gif

elitarai, tavo virtuvės laukiu kaip savo biggrin.gif Jau taip smalsu, kad neklausk.
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
Keletas foto (pirmos 3) realių virtuvių iš lenkiško forumo:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
GARDENIJA as laukiu virtuves ir bijau,kad nebuciau apsirikusi ax.gif ,nes jau 2k vaziavau pas meistra pataisymus daryti,bet del klasikines virtuves esu 111proc tikra,kad patinka.Grazi virtuvyte paskutineje foto,bet kaina jauciu apie 30T kainuotu....
Atsakyti