Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 01 08, 20:46)
parodysiu savo dar tik kuriama ale klasikine virtuve  ax.gif  dar tik sumontavo, truksta stalvirsio, vieno stalciaus, gartraukio, uzuolaidu ir visos virtuvines atributikos  biggrin.gif  taigi dabar galima sakyti vaizdelis "pries", o po keliu savaiciu bus ir "po" smile.gif
user posted image
user posted image

Labai grazu!!!! wub.gif O ten ant spintuciu ne stalvirsis uzdetas?
Atsakyti
bigsmile.gif Une, kai maciau brezini, tai jis man visai nepatiko, nebuvau isigilinus, kad tu ji darysi is masyvo, maniau is plokstes, jis man per niurus atrode, o realus variantas super duper thumbup.gif Zinok, pavydziu pavydziu pavydziu biggrin.gif Kas jums gamino? Stalvirsio dar laukiat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietutis: 09 sausio 2008 - 11:35
QUOTE(LaVil @ 2008 01 09, 10:52)
Labai grazu!!!!  wub.gif  O ten ant spintuciu ne stalvirsis uzdetas?

stalvirsis smile.gif bet tik as ji taip vadinu lotuliukas.gif ten toki laikina susikonstravau is garazo statybiniu atlieku biggrin.gif

QUOTE(lietutis @ 2008 01 09, 11:35)
bigsmile.gif Une, kai maciau brezini, tai jis man visai nepatiko, nebuvau isigilinus, kad tu ji darysi is masyvo, maniau is plokstes, jis man per niurus atrode, o realus variantas super duper thumbup.gif Zinok, pavydziu pavydziu pavydziu biggrin.gif Kas jums gamino? Stalvirsio dar laukiat?

nu va smile.gif smagu nustebint smile.gif beja, aciu wink.gif labai malonu.
manau vaizdas dar stipriai keisis, kai viskas susitvarkys pagal pirmine minti... rolleyes.gif

gamino casabella. dabar stalvirsio lieto akmens laukiam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 09 sausio 2008 - 12:33
QUOTE(LaVil @ 2008 01 09, 11:52)
Labai grazu!!!!  wub.gif  O ten ant spintuciu ne stalvirsis uzdetas?

Šauni virtuvė,man modernios nepatinka,o klasika prie širdies rolleyes.gif
Atsakyti
tiesiog dūšia atsigavo į tokias virtuves pažiūrėjus user posted image maniau, kad klasika jau niekam nebeįdomi, visi tik moderną pagal vieną kurpalių daro, pasirodo, viskas tvarkoj thumbup.gif
Atsakyti
Nu tikrai pasaka!!! Kokios jaukios tos virtuves! net sirdele apsalo pamacius smile.gif jauciu pamacius kainas apsaltu dar labiau lotuliukas.gif kazkaip neplanavau daug i virtuve investuoti, bet kai paziuriu i toki grozi... pavasari galesiu parasyti, kiek sukisom babau ir koki rezultata gavom smile.gif

bet cia taaaip grazu...
Atsakyti
Nu tikrai sirdis atsigauna cia biggrin.gif

UNE dar karta giriu tavo virtuve drinks_cheers.gif

Noretusi ir daugiau gyvu virtuviu pamatyt ax.gif
Atsakyti

Une Jau isivaizduoju su stalvirsiu koks grozis bus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaVil: 09 sausio 2008 - 17:08
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 01 09, 19:40)

Labai jau šakarnas blink.gif
Atsakyti
Aha tikrai sikarnai biggrin.gif Mes linke labiau prie paprastesnes, "kaimietiskos" virtuves smile.gif
Atsakyti