QUOTE(une @ 2008 01 08, 20:46)
parodysiu savo dar tik kuriama ale klasikine virtuve dar tik sumontavo, truksta stalvirsio, vieno stalciaus, gartraukio, uzuolaidu ir visos virtuvines atributikos taigi dabar galima sakyti vaizdelis "pries", o po keliu savaiciu bus ir "po"
Labai grazu!!!! O ten ant spintuciu ne stalvirsis uzdetas?
Une, kai maciau brezini, tai jis man visai nepatiko, nebuvau isigilinus, kad tu ji darysi is masyvo, maniau is plokstes, jis man per niurus atrode, o realus variantas super duper Zinok, pavydziu pavydziu pavydziu Kas jums gamino? Stalvirsio dar laukiat?
QUOTE(LaVil @ 2008 01 09, 10:52)
stalvirsis bet tik as ji taip vadinu ten toki laikina susikonstravau is garazo statybiniu atlieku
QUOTE(lietutis @ 2008 01 09, 11:35)
Une, kai maciau brezini, tai jis man visai nepatiko, nebuvau isigilinus, kad tu ji darysi is masyvo, maniau is plokstes, jis man per niurus atrode, o realus variantas super duper Zinok, pavydziu pavydziu pavydziu Kas jums gamino? Stalvirsio dar laukiat?
nu va smagu nustebint beja, aciu labai malonu.
manau vaizdas dar stipriai keisis, kai viskas susitvarkys pagal pirmine minti...
gamino casabella. dabar stalvirsio lieto akmens laukiam...
QUOTE(LaVil @ 2008 01 09, 11:52)
Šauni virtuvė,man modernios nepatinka,o klasika prie širdies
tiesiog dūšia atsigavo į tokias virtuves pažiūrėjus maniau, kad klasika jau niekam nebeįdomi, visi tik moderną pagal vieną kurpalių daro, pasirodo, viskas tvarkoj
Nu tikrai pasaka!!! Kokios jaukios tos virtuves! net sirdele apsalo pamacius jauciu pamacius kainas apsaltu dar labiau kazkaip neplanavau daug i virtuve investuoti, bet kai paziuriu i toki grozi... pavasari galesiu parasyti, kiek sukisom babau ir koki rezultata gavom
bet cia taaaip grazu...
bet cia taaaip grazu...
Nu tikrai sirdis atsigauna cia
UNE dar karta giriu tavo virtuve
Noretusi ir daugiau gyvu virtuviu pamatyt
UNE dar karta giriu tavo virtuve
Noretusi ir daugiau gyvu virtuviu pamatyt
Une Jau isivaizduoju su stalvirsiu koks grozis bus!
Aha tikrai sikarnai Mes linke labiau prie paprastesnes, "kaimietiskos" virtuves