Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

QUOTE(Stebukle @ 2008 12 13, 20:20)
kazkaip nutilo visos unsure.gif Kokiu minciu turit lango "apvilkimui" ?

O kas tas yra ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine kava @ 2008 12 13, 23:47)
O kas tas yra  ax.gif ?

smile.gif niu uzuolaidos, ramonetes ir t.t. neapsisprendziu ka det ant langu blush2.gif
Atsakyti
na jei klasikinio stiliaus virtuve, tai roletai ir visokios zaliuzes 100% atkrenta... (megstu rinktis atmetimo principu biggrin.gif )
o is visos kitos gamos reiktu rinktis pagal pati langa, galimybe tvirtinti ivairius karnizus ir tt ir pan... jei imestum nuotrauka (ieskojau ankstesniuose psl, bet kazkaip nesusekiau g.gif ) butu galima ka konkreciau pamastyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 12 14, 00:31)
na jei klasikinio stiliaus virtuve, tai roletai ir visokios zaliuzes 100% atkrenta... (megstu rinktis atmetimo principu  biggrin.gif )
o is visos kitos gamos reiktu rinktis pagal pati langa, galimybe tvirtinti ivairius karnizus ir tt ir pan... jei imestum nuotrauka (ieskojau ankstesniuose psl, bet kazkaip nesusekiau  g.gif ) butu galima ka konkreciau pamastyt  mirksiukas.gif

neturiu nuotraukos smile.gif elementarus langas ir balkono durys, noriu tik juos dengt, bet perziurejau daug internete pvz. klasikiniu virtuviu, radau zaliuziu, radau roletus... tai is susimasciau ar tinka klasikinei virtuvei unsure.gif ar cia tinka tik uzuolaidos. Pas mane karnizas bus pasleptas prie lango, jo nesimatys.
Atsakyti
as jau si klausima issprendziau,mano virtuvinis balintas azuolas,tokios pat medienos lenta kalsis virs lango,paliekant vietos uzuolaidai,ir po lentute bus prideti medzio droziniai is abieju pusiu.nu gal suprantamai as cia parasiau g.gif ,na bet kokiu atveju kovo menesy parodysiu,nes jau tureciau tureti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 12 14, 02:30)
as jau si klausima issprendziau,mano virtuvinis balintas azuolas,tokios pat medienos lenta kalsis virs lango,paliekant vietos uzuolaidai,ir po lentute bus prideti medzio droziniai is abieju pusiu.nu gal suprantamai as cia parasiau g.gif ,na bet kokiu atveju kovo menesy parodysiu,nes jau tureciau tureti. mirksiukas.gif

Man tai jau kita savaite baldus atveza, o iki Kaledu noriu virtuve visiskai susitvarkyt cool.gif
O kokio tipo uzuolaida turesit? Ilga trumpa, gal yra pvz.?
Atsakyti
user posted image

QUOTE(Stebukle @ 2008 12 14, 00:06)
smile.gif niu uzuolaidos, ramonetes ir t.t. neapsisprendziu ka det ant langu blush2.gif

user posted image
Neblogas varijantas bigsmile.gif , tik raštus reikia atsirinkti tinkamus virtuvės aplinkai!
Atsakyti
aplink langa bus panasiai kaip ir apie gartrauky,auksciau nuotraukoje,uzuolaidos vizijos dar neturiu,zinau tik spalva kokia bus.
Atsakyti
Mano isitikinimu roletai, zaliuzes (nebent kai kuriais atvejais medines) virtuveje netinka... g.gif
As siusiuos austrietes, bet lengvesnio tipo, nes gryt austrisko stiliaus labai priraiktos; manau tinka ivairios romanetes g.gif Blyn reik prisest prie katalogo kur parsisiunciau is USA ir perfotografuot, bet kelt manau reiktu sia diskusija tada i uzuolaidu tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 12 14, 20:53)
Mano isitikinimu roletai, zaliuzes (nebent kai kuriais atvejais medines) virtuveje netinka...  g.gif
As siusiuos austrietes, bet lengvesnio tipo, nes gryt austrisko stiliaus labai priraiktos; manau tinka ivairios romanetes  g.gif Blyn reik prisest prie katalogo kur parsisiunciau is USA ir perfotografuot, bet kelt manau reiktu sia diskusija tada i uzuolaidu tema  mirksiukas.gif

oi, butu gerai rolleyes.gif niu gal nereik i uzuolaidu tema, jei kalba eina apie klasikine virtuve smile.gif O jei dar atrastum virtuve kurioje langas+balkono durys vienoj vietoj, pasakyciau dideli ACIU wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 12 14, 19:53)
Mano isitikinimu roletai, zaliuzes (nebent kai kuriais atvejais medines) virtuveje netinka...  g.gif
As siusiuos austrietes, bet lengvesnio tipo, nes gryt austrisko stiliaus labai priraiktos; manau tinka ivairios romanetes  g.gif Blyn reik prisest prie katalogo kur parsisiunciau is USA ir perfotografuot, bet kelt manau reiktu sia diskusija tada i uzuolaidu tema  mirksiukas.gif

Medines placios zaliuzes tikrai tinka prie klasinkines virtuves, mes tokiu norim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 12 13, 20:20)
kazkaip nutilo visos unsure.gif Kokiu minciu turit lango "apvilkimui" ?

Man labai gražu baltos alia langinės į vidų atsidarančios , tik ne visur įmanoma įrengti.
O šiaip gana klasikinis derinys - romanetė su užuolaida, arba medinės žaliuzės su užuolaida .
Atsakyti