Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

QUOTE(jblmami @ 2008 11 19, 21:54)
Spalvu kombinavimas[/url].

Sekmes renkantis ir apsisprendziant. 4u.gif

Super, aciu uz nuorodas. mirksiukas.gif
Papildyta:

QUOTE(Endendu @ 2008 11 19, 14:04)
Paklausiau kolegos, sakė, kad yra būdų (konverterių) tai įtampai reguliuoti, taip, kad ir iš JAV šviestuvą galima sėkmingai naudoti Lietuvoje.

Yra yra, tik lemputes teks irgi siustis is Amerikos biggrin.gif
Mes pries metus is Amerikos grizom po 7 metu. Daug ka vezemes namams, bet lempu nesivezem cool.gif . MB sake, nebent vidurius lempos galim pakeisti, tipo laidelius visus doh.gif
Jei idomu, lempu tinklapis mirksiukas.gif :
http://www.usalamps.com/index.cfm (cia lempu tukstanciai tukstanciai rolleyes.gif ir kainos yra, o jas pamacius, tikrai kyla noras tuos laidukus keisti biggrin.gif )
Sorry uz O.T. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine kava @ 2008 11 20, 00:22)
Super, aciu uz nuorodas.  mirksiukas.gif
Papildyta:
Yra yra, tik lemputes teks irgi siustis is Amerikos  biggrin.gif
Mes pries metus is Amerikos grizom po 7 metu. Daug ka vezemes namams, bet lempu nesivezem  cool.gif . MB sake, nebent vidurius lempos galim pakeisti, tipo laidelius visus  doh.gif
Jei idomu, lempu tinklapis  mirksiukas.gif  :
http://www.usalamps.com/index.cfm (cia lempu tukstanciai tukstanciai  rolleyes.gif ir kainos yra, o jas pamacius, tikrai kyla noras tuos laidukus keisti  biggrin.gif  )
Sorry uz O.T.  blush2.gif

Manau, kad susiradus, kas laidelius su patronais pakeistų, tikrai apsimoka. Ne karvę gi kainuoja elektronikos komponentų parduotuvėse. Nes šviestuvų gausa ir įvairovė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endendu: 20 lapkričio 2008 - 10:48
Jau per velu ir jau apsispresta del tamsios ar sviesios virtuves, bet kiek teko matyti ir buti tamsiose virtuvese, tai schmoll.gif
Sviesi yra sviesi
bet velgi, cia mano nuomone, as tamsias spalvas megstu tik kaip akcentus smile.gif

P.S. mano virtuve jau zada atvezti kita savaite clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 11 20, 10:46)
Manau, kad susiradus, kas laidelius su patronais pakeistų, tikrai apsimoka. Ne karvę gi kainuoja elektronikos komponentų parduotuvėse. Nes šviestuvų gausa ir įvairovė  wub.gif

Vat vat, pradejau ir as ta pati galvoti g.gif
Man laaabai grazu virs valgomojo nuleista lempa, bet kai musu valgomojo stalas bus labiau pritrauktas prie lango, kai tik mes valgysim, o kai daugiau zmoniu bus - atitrauksim labiau nuo lango, tai jau lempa nesigauna per viduri abiems variantams unsure.gif
Ieskosiu nerealios lempos salionui ir keisim vidurius, nes LT be 10 stukiu ner i ka ziuret doh.gif

O as tokia spalva issirinkau virtuviniam :
http://i327.photobuc...ternutglaze.jpg
Atsakyti
QUOTE(shpylka @ 2008 11 20, 13:40)
Jau per  velu ir jau apsispresta del tamsios ar sviesios virtuves, bet kiek teko matyti ir buti tamsiose virtuvese, tai  schmoll.gif
Sviesi yra sviesi
bet velgi, cia mano nuomone, as tamsias spalvas megstu tik kaip akcentus smile.gif

P.S. mano virtuve jau zada atvezti kita savaite  clap.gif

sutinku, kad šviesi spalva labai gražu, bet virtuvė turi tikti ir bendram namų interjere. Tuo labiau, kai virtuvė bendroje zonoje su kambariu. Ne visada gi ta šviesi limpa. O tai dar ir skonio reikalas vienas gražu, kitam ne.

O kokia tavo bus?

QUOTE(Rytine kava @ 2008 11 20, 15:32)
O as tokia spalva issirinkau virtuviniam :
http://i327.photobuc...ternutglaze.jpg

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shpylka @ 2008 11 20, 14:40)
P.S. mano virtuve jau zada atvezti kita savaite  clap.gif

Prašom nuotraukų nepamiršt įdėti biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2008 11 19, 22:54)

Radau keleta puslapiu pasiziurejimui.
Granito spalvos. Spalvu kombinavimas.

Sekmes renkantis ir apsisprendziant. 4u.gif

Geri puslapiukai thumbup.gif Na pas mus pasirinkimo tokio nera schmoll.gif Pavadinimo savo baro ar zidinio akmens nezinau, bet toks, kaip sis
akmuo
QUOTE(shpylka @ 2008 11 20, 14:40)
Jau per  velu ir jau apsispresta del tamsios ar sviesios virtuves, bet kiek teko matyti ir buti tamsiose virtuvese, tai  schmoll.gif
Sviesi yra sviesi

Apsispresta, bet prades gaminti, kai duosiu buitines technikos ismatavimus, tai dabar strimagalviais rankiojuosi ko noriu doh.gif tai laiko persigalvoti dar turiu biggrin.gif
Tikiuosi leisi visoms mums dirsteleti i savo virtuvyte blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saula* @ 2008 11 20, 15:39)
sutinku, kad šviesi spalva labai gražu, bet virtuvė turi tikti ir bendram namų interjere. Tuo labiau, kai virtuvė bendroje zonoje su kambariu. Ne visada gi ta šviesi limpa. O tai dar ir skonio reikalas vienas gražu, kitam ne.
O kokia tavo bus?
thumbup.gif

tai aisku,kad sviesi biggrin.gif
o siaip tai stalvirsis alia medinis rudas, o pati spinteliu spava gelsva.
issirinkau ir mazu pavyzdeliu spalvas, tai vat nezinau kaip gausis rezultatas, tikiuosi gero smile.gif

jei man patiks - butinai pasirodysiu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(ginava @ 2008 11 21, 11:27)
Apsispresta, bet prades gaminti, kai duosiu buitines technikos ismatavimus, tai dabar strimagalviais rankiojuosi ko noriu doh.gif tai laiko persigalvoti dar turiu biggrin.gif
Tikiuosi leisi visoms mums dirsteleti i savo virtuvyte blush2.gif 4u.gif

jo - svarbiausia gerai apgalvoti ir butine.
as jau buvau apsisprendusi,kad imsiu viska juoda- kazkas sove galvon.
Visa laime, kad tuo metu neturejom pinigu isigyti karsta.gif dabar buciau plaukus nusirovus

poto vyko ilgas karas su brangiausiu del orkaites - anas pas mane visiskas minimalizmo-modernizmo myletojas.
radau siaip ne taip kompromisa: http://www.imperija....&...1680&lng=lt
tai poto nesudetinga buvo spalviskai visa kita priderinti

gartraukio uzsigeidziau 90cm plocio. Aisku kai jau braizemes galutini virtuves projekta ir gartraukis gulejo salia, paaiskejo, kad jis per didelis ir problema su kampinem spintelem - neatsidaro dureles doh.gif

atrodo tiek nemigo naktu praleista galvojant, ale vistiek visko neapgalvoji...

Atsakyti
QUOTE(shpylka @ 2008 11 21, 16:06)
tai aisku,kad sviesi  biggrin.gif 
o siaip tai stalvirsis alia medinis rudas, o pati spinteliu spava gelsva.
issirinkau ir mazu pavyzdeliu spalvas, tai vat nezinau kaip gausis rezultatas, tikiuosi gero smile.gif

jei man patiks - butinai pasirodysiu  biggrin.gif

Papildyta:
as jau buvau apsisprendusi,kad imsiu viska juoda- kazkas sove galvon.
Visa laime, kad tuo metu neturejom pinigu isigyti  karsta.gif dabar buciau plaukus nusirovus

poto vyko ilgas karas su brangiausiu del orkaites - anas pas mane visiskas minimalizmo-modernizmo myletojas.
tai poto nesudetinga buvo spalviskai visa kita priderinti

gartraukio uzsigeidziau 90cm plocio. Aisku kai jau braizemes galutini virtuves projekta ir gartraukis gulejo salia, paaiskejo, kad jis per didelis ir problema su kampinem spintelem - neatsidaro dureles  doh.gif

atrodo tiek nemigo naktu praleista galvojant, ale vistiek visko neapgalvoji...

Jei nepatiks irgi parodyk tongue.gif
Su tuo visu apgalvojimu, tai toks jausmas, kad vien tuo ir gyveni, namas namas namas doh.gif
O kai vedziojot ventiliacija, tai tiksliai numatet kur bus gartraukis ??? Nu kad po to nesivingiuotu ta triuba i sona palubese?
As noriu, kad triuba butu sulyg spinteliu auksciu, kad triuba neislystu virs spinteliu, nezinau ar supratot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lidija @ 2008 11 19, 11:44)
man uždėta jau pusė metų, viskas ok, nors daug gaminu... Pats baldininkas, pažįstamas, irgi jau taip naudoja 3 metus, pati mačiau, kad kol kas gerai. Mums tik laikinai, paskui bus stiklas, bet tas laikinai gali tęstis ir ilgai  g.gif

taip turiu pasidarius bute pries 12 metu , viskas liuks ,valosi puikiai, tik jau nusibodo ir virtuvinis ir butas, norisi greiciau i nama wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shpylka @ 2008 11 21, 17:06)

gartraukio uzsigeidziau 90cm plocio. Aisku kai jau braizemes galutini virtuves projekta ir gartraukis gulejo salia, paaiskejo, kad jis per didelis ir problema su kampinem spintelem - neatsidaro dureles  doh.gif

Man smeg sitos orkaites thumbup.gif dar namuko nebuvo, o jau zinojau, kad tokia orkaite rinksiuosi, tik kaina kandziojasi ax.gif mano bus tik kremine ir su 10 funkciju

O va del gartraukio, tai problema. Susigalvojau, kad noriu kampinio, apdedamo medziu, ir nerandu, kad butu 800 galingumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ginava @ 2008 11 23, 09:03)
Man smeg sitos orkaites thumbup.gif dar namuko nebuvo, o jau zinojau, kad tokia orkaite rinksiuosi, tik kaina kandziojasi ax.gif mano bus tik kremine ir su 10 funkciju

O va del gartraukio, tai problema. Susigalvojau, kad noriu kampinio, apdedamo medziu, ir nerandu, kad butu 800 galingumo doh.gif

tokio tipo nori tik kampinio?
http://www.nori-turi...lis.php?id=3562

nes tokio tipo maciau vilniaus vilkpedes bazese kampini, tik galingumo nepamenu schmoll.gif
Atsakyti