Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

QUOTE(ginava @ 2008 11 18, 06:33)
Aciu, mergaites, visoms uz nuomones 4u.gif  4u.gif
Rinksiuosi tamsia  ax.gif negali gi zmogus visko aprepti, o ir vyrui tamsios norisi. Tik idomu kaip atrodys tamsus virtuvinis su tamsiu stalvirsiu, gal kuri uzmatet pavyzdeliu g.gif Renkames stalvirsi is naturalaus akmens, sviesaus patare neimti nes jis apdorotas buna kazkokiais chemikalais ir su laiku ant jo gali atsirasti demes nuo salycio su maistu. Be to, ir baras, ir zidinio lentynele is juodo su balksvais plemais akmens, tai toki pati imsim ir virtuvei smile.gif

Jei tikras(o ne lieto akmens) granitas, tai jo kaikurios rusys visai nieko nebijo. Pati turiu, bet tamsu ir demiu iki siol neturiu. Bet turiu marmuro palanges. Tai vargo vakariene doh.gif . Reikia nuo demiu saugoti.
Atsakyti
O gal kuri žinot, kaip yra kai dedama baldinė plokštė ant sienos, o ne plitelėm klijuojama? Ar tai praktiška?
Atsakyti
Pagaliau vakar ir mes uzsisakem virtuve, prizadejo kad pagamins anksciau nei ateis Kaledos rolleyes.gif Rinkausi cinamonine sp. spinteliu o stalvirsti kremines sp. is azuolo masyvo. Norejau balinto azuolo, bet apziurejus jau "gatava" produkta kazkaip nesuzavejo. Daug fainiau atrodo ale sendinta sviesi spalva, bet MB nepasirase tai spalvai. Tai dabar laukiu savo naujos virtuves. Dabar belieka susirast sau tinkamas plyteles ir galesiu kept kaledini pyraga naujoj virtuvej rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2008 11 18, 22:54)
Bet turiu marmuro palanges. Tai vargo vakariene doh.gif . Reikia nuo demiu saugoti.

O koks marmuras, jei ne paslaptis?

QUOTE(Saula* @ 2008 11 19, 00:05)
O gal kuri žinot, kaip yra kai  dedama baldinė plokštė ant sienos, o ne plitelėm klijuojama? Ar tai praktiška?

Tą plokštę turėtų uždėti baldžiai, kurie gamins virtuvę. Pakankamai praktiška, nes plokštė atspari valymui ir tt. Tačiau neypač "klasikinis" vaizdas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 11 19, 02:11)
Pagaliau vakar ir mes uzsisakem virtuve, prizadejo kad pagamins anksciau nei ateis Kaledos rolleyes.gif Rinkausi cinamonine sp. spinteliu o stalvirsti kremines sp. is azuolo masyvo. Norejau balinto azuolo, bet apziurejus jau "gatava" produkta kazkaip nesuzavejo. Daug fainiau atrodo ale sendinta sviesi spalva, bet MB nepasirase tai spalvai. Tai dabar laukiu savo naujos virtuves. Dabar belieka susirast sau tinkamas plyteles ir galesiu kept kaledini pyraga naujoj virtuvej  rolleyes.gif

o kur užsakinėjot?
labai greitai pagamins, sakau, gal ir mes tada dar turime vilties? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2008 11 19, 10:58)
o kur užsakinėjot?
labai greitai pagamins, sakau, gal ir mes tada dar turime vilties?  bigsmile.gif

http://www_manoimone.../genio-ii-86099
jie dirba visoj LT.

sake kad dar 5 virtuvems turi laiko gamybai iki kaledu rolleyes.gif O pas juos ten dyyyydeles gamybines patalpos cool.gif leido pasivaiksciot mums ten, tai pirma karta maciau kaip baldus gamina blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 19 lapkričio 2008 - 10:38
QUOTE(Saula* @ 2008 11 19, 00:05)
O gal kuri žinot, kaip yra kai  dedama baldinė plokštė ant sienos, o ne plitelėm klijuojama? Ar tai praktiška?

man uždėta jau pusė metų, viskas ok, nors daug gaminu... Pats baldininkas, pažįstamas, irgi jau taip naudoja 3 metus, pati mačiau, kad kol kas gerai. Mums tik laikinai, paskui bus stiklas, bet tas laikinai gali tęstis ir ilgai g.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2008 11 18, 23:54)
Jei tikras(o ne lieto akmens) granitas, tai jo kaikurios rusys visai nieko nebijo. Pati turiu, bet tamsu ir demiu iki siol neturiu. Bet turiu marmuro palanges. Tai vargo vakariene doh.gif . Reikia nuo demiu saugoti.

Aha, tikras akmuo, tai vat, kad tamsus akmuo, tai ir nesimato, o sake kuo sviesesnis, tuo daugiau saugoti reikia schmoll.gif
Ir man idomu kokios spalvos marmuras, gal sviesus smile.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 11 19, 02:11)
Pagaliau vakar ir mes uzsisakem virtuve, prizadejo kad pagamins anksciau nei ateis Kaledos rolleyes.gif Rinkausi cinamonine sp. spinteliu o stalvirsti kremines sp. is azuolo masyvo. Norejau balinto azuolo, bet apziurejus jau "gatava" produkta kazkaip nesuzavejo. Daug fainiau atrodo ale sendinta sviesi spalva, bet MB nepasirase tai spalvai. Tai dabar laukiu savo naujos virtuves. Dabar belieka susirast sau tinkamas plyteles ir galesiu kept kaledini pyraga naujoj virtuvej  rolleyes.gif

Kaip pavydu, pasiseke 4u.gif
Musu Kaledos dar bus be virtuves verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine kava @ 2008 11 18, 00:04)
Pajungimas netiks, kita itampa, LT 220W, Amerikoj 110W.
Tai kuria rinksies spalva ?

Paklausiau kolegos, sakė, kad yra būdų (konverterių) tai įtampai reguliuoti, taip, kad ir iš JAV šviestuvą galima sėkmingai naudoti Lietuvoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endendu: 19 lapkričio 2008 - 14:06
QUOTE(Endendu @ 2008 11 19, 15:04)
Paklausiau kolegos, sakė, kad yra būdų (konverterių) tai įtampai reguliuoti, taip, kad ir iš JAV šviestuvą galima sėkmingai naudoti Lietuvoje.

Kazka buvau girdejus apie tokius prietaisus, mano supratimu jie kisasi i rozete, ir tada i ta konverteri jau galima sviestuva jungti, ar taip blush2.gif O kaip tada su kabinamais sviestuvais, juk tik laidai sujungiami, nelabai as suprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ginava @ 2008 11 19, 11:31)
Aha, tikras akmuo, tai vat, kad tamsus akmuo, tai ir nesimato, o sake kuo sviesesnis, tuo daugiau saugoti reikia  schmoll.gif
Ir man idomu kokios spalvos marmuras, gal sviesus  smile.gif

Granitas ir marmuras du skirtingi akmenys.
Marmuras jautresnis, bet granitas ne tiek. Bent jau mano ne. Kad jis ir pas mane tamsus, bet jei jis liktu demetas, tai tikrai matytusi. As domejausi tik tamsiomis granito spalvomis. Savo marmuro nebandziau specialiai demeti ax.gif . Bet yra ir pagalba. Pav. jei raud. vyno deme. Tai ant jos per nakti palikti slapia kempine. Tai tas vynas giliau susigeria i akmeni del vandens kempineje.
Radau keleta puslapiu pasiziurejimui.
Granito spalvos. Spalvu kombinavimas.

Sekmes renkantis ir apsisprendziant. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2008 11 19, 09:09)
Tačiau neypač "klasikinis" vaizdas  mirksiukas.gif

blush2.gif žinau.
Bet aš žiūrinėju tokią biški modernią klasiką blush2.gif

QUOTE(Lidija @ 2008 11 19, 10:44)
man uždėta jau pusė metų, viskas ok, nors daug gaminu... Pats baldininkas, pažįstamas, irgi jau taip naudoja 3 metus, pati mačiau, kad kol kas gerai. Mums tik laikinai, paskui bus stiklas, bet tas laikinai gali tęstis ir ilgai  g.gif

Nieko nėra pastovesnio, kaip laikina mirksiukas.gif

Ačiū už info smile.gif
Atsakyti