Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

QUOTE(ginava @ 2008 11 17, 20:58)
Taip is Amerikos, bandyciau per tarpininkes uzsisakyti, bet bijau, kad gali netikti pajungimas g.gif
Tamsios virtuves projektas 32psl, o cia sviesi, ech, nesugebejo net atspalvio balinto azuolo parinkti schmoll.gif

Pajungimas netiks, kita itampa, LT 220W, Amerikoj 110W.
Tai kuria rinksies spalva ?
Atsakyti

Tamsios virtuves projektas 32psl, o cia sviesi, ech, nesugebejo net atspalvio balinto azuolo parinkti schmoll.gif
user posted image

man asmeniškai tamsi prabangiau atrodo rolleyes.gif ir pagal namų nuotrauką irgi tamsi kažkaip labiau limpa. smile.gif
Atsakyti
as taip pat manau,kad tau tamsi virtuve labiau ''limpa''prie tavo namu interjero. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, visoms uz nuomones 4u.gif 4u.gif
Rinksiuosi tamsia ax.gif negali gi zmogus visko aprepti, o ir vyrui tamsios norisi. Tik idomu kaip atrodys tamsus virtuvinis su tamsiu stalvirsiu, gal kuri uzmatet pavyzdeliu g.gif Renkames stalvirsi is naturalaus akmens, sviesaus patare neimti nes jis apdorotas buna kazkokiais chemikalais ir su laiku ant jo gali atsirasti demes nuo salycio su maistu. Be to, ir baras, ir zidinio lentynele is juodo su balksvais plemais akmens, tai toki pati imsim ir virtuvei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginava @ 2008 11 18, 07:33)
Aciu, mergaites, visoms uz nuomones 4u.gif  4u.gif
Rinksiuosi tamsia  ax.gif negali gi zmogus visko aprepti, o ir vyrui tamsios norisi. Tik idomu kaip atrodys tamsus virtuvinis su tamsiu stalvirsiu, gal kuri uzmatet pavyzdeliu g.gif Renkames stalvirsi is naturalaus akmens, sviesaus patare neimti nes jis apdorotas buna kazkokiais chemikalais ir su laiku ant jo gali atsirasti demes nuo salycio su maistu. Be to, ir baras, ir zidinio lentynele is juodo su balksvais plemais akmens, tai toki pati imsim ir virtuvei smile.gif

O stalviršį irgi Lenkijoj gamins?
Atsakyti
QUOTE(ginava @ 2008 11 18, 06:33)
Aciu, mergaites, visoms uz nuomones 4u.gif  4u.gif
Rinksiuosi tamsia  ax.gif negali gi zmogus visko aprepti, o ir vyrui tamsios norisi. Tik idomu kaip atrodys tamsus virtuvinis su tamsiu stalvirsiu, gal kuri uzmatet pavyzdeliu g.gif Renkames stalvirsi is naturalaus akmens, sviesaus patare neimti nes jis apdorotas buna kazkokiais chemikalais ir su laiku ant jo gali atsirasti demes nuo salycio su maistu. Be to, ir baras, ir zidinio lentynele is juodo su balksvais plemais akmens, tai toki pati imsim ir virtuvei smile.gif

As taip nedaryciau, bet ziurint kokio tamsumo, gal fotke turi?
Atsakyti
Iškilo man klausimas - kur pirkti gartraukį klasikinei virtuvei? Gatavų neužmačiau parduotuvėse g.gif Gal reikia pirkti integruojamus ir paskui kažkuo "apsiūt" reikia?
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2008 11 18, 11:53)
Iškilo man klausimas - kur pirkti gartraukį klasikinei virtuvei? Gatavų neužmačiau  parduotuvėse g.gif Gal reikia pirkti integruojamus ir paskui kažkuo "apsiūt" reikia?

Tai apsiuna ne kazkuo, o tuo paciu kaip ir spinteles biggrin.gif
Atsakyti
Tai aisku,kad gatavo pirkti nerasi,pas meistra nebent koky,o gatavas'' neapsiutas''tai netiktu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2008 11 18, 11:15)
O stalviršį irgi Lenkijoj gamins?

Ne, pas mus, tiesiog turim gera pazistama,padarys pigiau smile.gif

QUOTE(Rytine kava @ 2008 11 18, 11:20)
As taip nedaryciau, bet ziurint kokio tamsumo, gal fotke turi?

drinks_cheers.gif ziuresiu ka dar siulys, kad su tom nuotraukom jau baigiu uztersti visa tema blush2.gif , jei rasiu tokia, kur aiskiai matosi ikelsiu smile.gif
Atsakyti
Taip is Amerikos, bandyciau per tarpininkes uzsisakyti, bet bijau, kad gali netikti pajungimas g.gif

Nu man šita šviesi virtuvė tai mmmm laabai graži.... Tik kad jos grožis atsiskleistu ir pasimatytu, sienos virtuvėj t.b. kitos spalvos, ne šviesios g.gif , o jūsų namuose, ginava, ir man labiau žiurisi tamsios, sodrios spalvos virtuves baldai.
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2008 11 18, 11:53)
Iškilo man klausimas - kur pirkti gartraukį klasikinei virtuvei? Gatavų neužmačiau  parduotuvėse g.gif Gal reikia pirkti integruojamus ir paskui kažkuo "apsiūt" reikia?

Pasižiūrėk šitą - http://www.verta.lt/index.php?prod=99
Taip pat klasikiniai Elica Country, Elica Smeraldo, Elica Zaffiro. Tik paveiklsiukų neturiu laiko ieškoti, pasiieškok per google mirksiukas.gif
Tikrai žinau, kad jais prekiauja ISTO Žirmūnų gatvėje. Manau, kad ir ne jie vieni, bet ten gali pasižiūrėti "gyvai" 4u.gif
Atsakyti