QUOTE(elitarai @ 2008 11 17, 00:29)
nerodo?
Musu klaipediskiu temoj raisiau ta pati :
http://www.supermama...;#entry21467218
QUOTE(ginava @ 2008 11 13, 19:23)
Sveikos merginos, ateinu ir aš pas jus pagalbos
man sviesi klasikine virtuve grazu, bet jei nuspresta sienas dazyti sviesiai, balinto azuolo nesirinkciau Be to mano nuomone tamsi prideda siek tiek "svorio" ir labai utinka mazesnems virtuvems na bet cia mano nuomone
Kas del teplumo - matosi ir ant tamsios, einu ir einu su skuduru ypac dabar kai yra kas jas teplioja su visokiais sausainiais
klausimas del sviestuvu i klasikinio tipo virtuves. musu virtuve alksnio, virs darbastaliu sudejom halogenus, vidury virtuves iljyciaus lempute, stalas prie lango. niekaip nerandu jokiu variantu, ka pakabinti vietoj iljyciaus lempos, kazkaip uz nieko akis nekliuna. noretusi, kad ir sviesos butu ir jaukus sviestuvas butu. kur ieskote sviestuvu savo klasikinem virtuvem?
Man sis puslapis patinka paziureti http://www.overstock.../34/subcat.html
elitarai dulkes ant sviesios nesimatys
Atsiunte man sviesios virtuves projekta, tai vaizdelis nekoks
QUOTE(ginava @ 2008 11 17, 18:33)
Man sis puslapis patinka paziureti http://www.overstock.../34/subcat.html
O tos lempos is Amerikos cia?
Parodyk projekta sviesu ir tamsu, jei turi
Taip is Amerikos, bandyciau per tarpininkes uzsisakyti, bet bijau, kad gali netikti pajungimas
Tamsios virtuves projektas 32psl, o cia sviesi, ech, nesugebejo net atspalvio balinto azuolo parinkti
Tamsios virtuves projektas 32psl, o cia sviesi, ech, nesugebejo net atspalvio balinto azuolo parinkti
QUOTE(šeimos kaklas @ 2008 11 17, 19:15)
klausimas del sviestuvu i klasikinio tipo virtuves. musu virtuve alksnio, virs darbastaliu sudejom halogenus, vidury virtuves iljyciaus lempute, stalas prie lango. niekaip nerandu jokiu variantu, ka pakabinti vietoj iljyciaus lempos, kazkaip uz nieko akis nekliuna. noretusi, kad ir sviesos butu ir jaukus sviestuvas butu. kur ieskote sviestuvu savo klasikinem virtuvem?
Taip kai as isivaizduoju tavo virtuves apsvietima ir isdestyma tai man joks kabantis niekaip netiktu.
Ir sviesos ir vaizdo atzvilgiu rinkciausi koki stiklini gaubta prie pat lubu - ar apvalu ar kampuota, ar dar koki banguota, ar pailga, bet palei pat lubas.
QUOTE(lietutis @ 2008 11 17, 22:34)
Taip kai as isivaizduoju tavo virtuves apsvietima ir isdestyma tai man joks kabantis niekaip netiktu.
Ir sviesos ir vaizdo atzvilgiu rinkciausi koki stiklini gaubta prie pat lubu - ar apvalu ar kampuota, ar dar koki banguota, ar pailga, bet palei pat lubas.
sutinku
mes toki papigiai pirkom senukuose (atvirai pasakysiu virtuvej to sviestuvo kazkaip nesimato ), laaabai graziu yra Domus galerijoj berods Murina salone (aisq kainytes tai dieve padek )