Sveikos merginos, ateinu ir aš pas jus pagalbos Pagaliau jau ir aš turiu savo virtuvės projektuką. Projektas lyg ir tenkina mane, bet niekaip neapsisprendžiu dėl spalvos.Išsirinkau ąžuolo masyvą tamsiai rudą, spalva kaip juodo šokolado, bet kasdien manyje kirba mintis, kad pakeisti spalvą į balinto ąžuolo nežinau ties kuria spalva apsistoti. Gal jus argumentuotai patarsit
elitarai miela tavo būsima virtuvė, tu, lyg pasirinkai balinto ąžuolo masyvą, įdomu, į ką atsižvelgei rinkdamasi spalvą? O stiklinę vitriną ir aš pasirinkau, kad paslėpti kriauklę
Na laukiu komentarų
O čia balintas ąžuolas
Sveikos, jau senai skaitineju šitą temą, renku info bet nepasisakau, nes dar neturiu ką pasakyt, viskas kol kas svajonese
oi del argumentų tai sunku man atrodo, nes spalva tai tik skonio reikalas. Bet tave puikiai suprantu, nes tarp šitu spalvų ir pati blaškausi
O kur darotės virtuvę? fainas projektas
Papildyta:
Praktiškumas susiveda į grožį, tuo atveju, kai rankšluostinė yra paslėpta ir nesimato prikabintų rankšluosčių ant radiatorių ar pan. Tokiu atveju ji turi būti ne per vidurį komplekto, kur nors tarp spintelių, o krašte. Bent jau man taip atrodo Nes kai buna per vidurį, nu tai vistiek matosi sukabinti skudurai ir nėra vientisumo. Pvz. pas mano tėvus, rankšluostinę padarė prie lango, komplekto gale, kur jau spintelė ar stalčius negalėtų būt, nes radiatorius trukdytų pilnai atsidaryt. Tai išnaudojo laisvą vietą ir tuo pačiu paslėpė rankšluosčius.
QUOTE(ginava @ 2008 11 13, 18:23)
Išsirinkau ąžuolo masyvą tamsiai rudą, spalva kaip juodo šokolado, bet kasdien manyje kirba mintis, kad pakeisti spalvą į balinto ąžuolo nežinau ties kuria spalva apsistoti. Gal jus argumentuotai patarsit
oi del argumentų tai sunku man atrodo, nes spalva tai tik skonio reikalas. Bet tave puikiai suprantu, nes tarp šitu spalvų ir pati blaškausi
Papildyta:
QUOTE(Piranij@ @ 2008 11 12, 21:37)
elitarai
Merginos - kokia jusu nuomone del tu ranksluostiniu?? As gyvai su jomis nesusidurus, tai man kazkaip 10 cm spinteles joms aukot gaila. Ar jos labai praktiskas dalykas??
Merginos - kokia jusu nuomone del tu ranksluostiniu?? As gyvai su jomis nesusidurus, tai man kazkaip 10 cm spinteles joms aukot gaila. Ar jos labai praktiskas dalykas??
Praktiškumas susiveda į grožį, tuo atveju, kai rankšluostinė yra paslėpta ir nesimato prikabintų rankšluosčių ant radiatorių ar pan. Tokiu atveju ji turi būti ne per vidurį komplekto, kur nors tarp spintelių, o krašte. Bent jau man taip atrodo Nes kai buna per vidurį, nu tai vistiek matosi sukabinti skudurai ir nėra vientisumo. Pvz. pas mano tėvus, rankšluostinę padarė prie lango, komplekto gale, kur jau spintelė ar stalčius negalėtų būt, nes radiatorius trukdytų pilnai atsidaryt. Tai išnaudojo laisvą vietą ir tuo pačiu paslėpė rankšluosčius.
QUOTE(ginava @ 2008 11 13, 18:23)
Sveikos merginos, ateinu ir aš pas jus pagalbos
Virtuvė tikrai super
Derink prie virtuvės sienų ir žiūrėk ar kambaryje daug saulės. Manau čia kartu su svetaine tada derink ir prie jos sienų, prie svetainės baldų. Tamsiems baldas automatiškai reikia labai šviesios virtuvės, nes ji bus tamsi. Man labai patinka tamsios virtuvės, tačiau problema ta, kad pas mus dažnai lietūs lija ir apsiniaukę būna, o įeiti į tamsią virtuvę nelabai norisi. vat tokie mano argumentai. Paprašyk, kad firma ir su šviesia spalva maketą padarytų. Tada bandyk rinktis.
Šiaip tamsi daug prabangiau atrodo, bet prie šviesaus baldo galima daugiau derinti vidaus interjerą. Išsiryškina tam tikros detalės
QUOTE(ginava @ 2008 11 13, 19:23)
Sveikos merginos, ateinu ir aš pas jus pagalbos Pagaliau jau ir aš turiu savo virtuvės projektuką. Projektas lyg ir tenkina mane, bet niekaip neapsisprendžiu dėl spalvos.Išsirinkau ąžuolo masyvą tamsiai rudą, spalva kaip juodo šokolado, bet kasdien manyje kirba mintis, kad pakeisti spalvą į balinto ąžuolo nežinau ties kuria spalva apsistoti. Gal jus argumentuotai patarsit
elitarai miela tavo būsima virtuvė, tu, lyg pasirinkai balinto ąžuolo masyvą, įdomu, į ką atsižvelgei rinkdamasi spalvą? O stiklinę vitriną ir aš pasirinkau, kad paslėpti kriauklę
Na laukiu komentarų
O čia balintas ąžuolas
Na laukiu komentarų
O čia balintas ąžuolas
Graži bus virtuvė Spalvos siaip abi labai grazios, bet ant sviesios ne taip matysis pirstu antspaudai ir dulkės,o tamsi savo ruoztu ne tokia tepli bus... Taip kad argumentu galima rasti už ir prieš tiek vienai tiek kitai spalvai. O virtuvė bus bendroj erdvej ar uzdara? Reikia dar ziureti i visuma kokios spalvos dominuoja bendroje erdveje
QUOTE(Saula* @ 2008 11 13, 19:51)
Virtuvė bus lenkiška, jie ir projektą darė, bet vis dar ieškau prie ko prikibti
QUOTE(Sidharta @ 2008 11 13, 19:56)
Virtuvė tikrai super
Derink prie virtuvės sienų ir žiūrėk ar kambaryje daug saulės.
Derink prie virtuvės sienų ir žiūrėk ar kambaryje daug saulės.
Aš sau ir mąstau rinktis tamsią nes ji tikrai prabangiai atrodo, lengviau priderinti kitus baldus bendroje erdvėje, bet kartu ir galvoju, kad sudarys sunkumo įspūdį, nors langų daug, sienos balintos kavos, bet daug interjere panaudota tamsių sendintų bordo spalvos plytų, o ir dulkės labiau matysis
Pasirinkta balinto ąžuolo spalva įneštų kažkokio lengvumo, gaivos, na linkstu aš prie jos Projektuotojas žadėjo atsiųsti projektėlį.
Gal reiks įkelti vaizdą, kur stovės būsima virtuvė, bus lengviau patarti, bet jaučiu nelabai į temą būtų
viskas i tema mums tikrai bus idomu paziureti
man tai irgi labiau patinka balintas azuolas - ir praktiskesnis, ir "lengvesnis".
jei ne paslaptis kiek tau kainuos si virtuvyte? ir kur uzsisakinejai? viena mergina anksciau kazka panasaus rode irgi lenkiska, tai uzsisake gariunuose, bet pas ja ten buvo plokste. nors nuotraukoje atrode ispudingai, nzn kaip gyvai
ir kaina buvo nedidele.tik gasdina praktine puse. mes vyro mociutei gal pries 5 m uzsakem po kriaukle panasia spintute, tai po metu vaizdas jau buvo apgailetinas
man tai irgi labiau patinka balintas azuolas - ir praktiskesnis, ir "lengvesnis".
jei ne paslaptis kiek tau kainuos si virtuvyte? ir kur uzsisakinejai? viena mergina anksciau kazka panasaus rode irgi lenkiska, tai uzsisake gariunuose, bet pas ja ten buvo plokste. nors nuotraukoje atrode ispudingai, nzn kaip gyvai
ir kaina buvo nedidele.tik gasdina praktine puse. mes vyro mociutei gal pries 5 m uzsakem po kriaukle panasia spintute, tai po metu vaizdas jau buvo apgailetinas
Musu buvusios virtuves kita puse, kur valgomasis:
http://i327.photobuc...lentinke031.jpg
Papildyta:
Ai, o va cia spalva virtuvinio, kokio noriu :
http://i327.photobuc...KC-PH-CO-LG.jpg (sienos bus tokios spalvos)
Darem projekta firmoj, tai atsiunte projekta ir nesako kainos , bijo turbut . Sako, pakoreguokit kaip reikia pilnai, tada kaina pasakysim . Tai greit suzinosim, o su MB net sporinom kaina, kas bus arciau tiesos
Papildyta:
O ta virtuve tai man ***** :
http://i327.photobuc...e/virtuveee.jpg
(bet jauciu negaleciau tokioj gyvent, perdaug prasmatni...)
http://i327.photobuc...lentinke031.jpg
Papildyta:
Ai, o va cia spalva virtuvinio, kokio noriu :
http://i327.photobuc...KC-PH-CO-LG.jpg (sienos bus tokios spalvos)
Darem projekta firmoj, tai atsiunte projekta ir nesako kainos , bijo turbut . Sako, pakoreguokit kaip reikia pilnai, tada kaina pasakysim . Tai greit suzinosim, o su MB net sporinom kaina, kas bus arciau tiesos
Papildyta:
O ta virtuve tai man ***** :
http://i327.photobuc...e/virtuveee.jpg
(bet jauciu negaleciau tokioj gyvent, perdaug prasmatni...)
Man balintas azuolas prabangiau,graziau ziurisi,cia aisku skonio reikalas,o ir mano virtuves langai y rytus,tad norisi sviesos.Mano bus sendinto azuolo virtuve,spalva -baltai pilka.Yra daug variantu , nuo baltai gelsvos iki baltai zalsvos,bet pilkai balta man is visu pavyzdziu geriausiai tiko.Kazkas klause apie ranksluostines,nebus ju pas mane,o kampineje spinteleje karuseles atsisakiau nepatinka man ji.Bet dabar galvosukis geras nepagalvojau,kad tos grozybes aplink kriaukles spinteles apacioje surys kokia 20cm. Teks taisyti...gerai,kad paklausete kazkuri
QUOTE(ginava @ 2008 11 13, 20:41)
Virtuvė bus lenkiška, jie ir projektą darė, bet vis dar ieškau prie ko prikibti
Na jei nepaslaptis, kur užsakinėjot ir kokia kaina Man tamsi
Man sviesus virtuvinis , bet cia kiekvienai juk skirtingai, skonio reikalas
Imesiu projekta virtuves ir kaina, kai paskaiciuos.
Sake is uosio pigiau, o is azuolo brangiau ir azuolas duoda bruksniukus tokius.
Ir dar dureles jei vidury kaip idube, tai ten jau ne medis ir irgi pigesnis variantas. Prasiau, kad visus variantus paskaiciuotu
Ir jauciu sala bus labai brangi, nes ten jau aplink visur medis desis
Imesiu projekta virtuves ir kaina, kai paskaiciuos.
Sake is uosio pigiau, o is azuolo brangiau ir azuolas duoda bruksniukus tokius.
Ir dar dureles jei vidury kaip idube, tai ten jau ne medis ir irgi pigesnis variantas. Prasiau, kad visus variantus paskaiciuotu
Ir jauciu sala bus labai brangi, nes ten jau aplink visur medis desis
[quote=ginava,2008 11 13, 19:23]
Man asmeniskai graziau tamsesnes virtuves variantas tas sviesus tai labai tepliosis manau, ir siaip sviesus manau zymiai prasciau atrodys
Man asmeniskai graziau tamsesnes virtuves variantas tas sviesus tai labai tepliosis manau, ir siaip sviesus manau zymiai prasciau atrodys
Ačiū visoms visoms, išsakiusioms savo nuomonę
Dar turiu savaitėlę laiko, eisiu perversiu interjero žurnalus, gal gims idėjų
Kam buvo įdomu, kur užsakinėjau, tai iš šio gamintojo
http://www.drewpol.pl/
Galutinės kainos dar nežinau, bet virš 20 tūkst bus, be stalviršio ir buitinės technikos.
Rytine kava jūsų buvusi virtuvė , gaila su tokia ir išsiskirti, labai skoninga iš kokio medžio ji? Aš asmeniškai ąžuolą pasirinkau dėl jo ryškesnio rievėtumo, lyginant su alksniu ir vyšnia
Na pabaigai įkeliu tikrą vaizdą namučių nuotrauka nelabai kokybška, trūksta vietos nufotografuoti bendrą vaizdą
Dar turiu savaitėlę laiko, eisiu perversiu interjero žurnalus, gal gims idėjų
Kam buvo įdomu, kur užsakinėjau, tai iš šio gamintojo
http://www.drewpol.pl/
Galutinės kainos dar nežinau, bet virš 20 tūkst bus, be stalviršio ir buitinės technikos.
Rytine kava jūsų buvusi virtuvė , gaila su tokia ir išsiskirti, labai skoninga iš kokio medžio ji? Aš asmeniškai ąžuolą pasirinkau dėl jo ryškesnio rievėtumo, lyginant su alksniu ir vyšnia
Na pabaigai įkeliu tikrą vaizdą namučių nuotrauka nelabai kokybška, trūksta vietos nufotografuoti bendrą vaizdą