Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

Elitarai, puikus projektas smile.gif , ta aukšta vitrininė spintutė, turėtų labai gražiai atrodyt užsipildžius virtuvei, manau ji bus labai patogi.
O dėl kojeliu, kurios matosi projekte, tai man pasirodė, savaime suprantama, kad jos užsidengs, juk toks yra virtuvinių baldų montavimo principas mirksiukas.gif .

Per kiek laiko tavo virtuvė bus gatava, laabai norėčiau ją pamatyt jau tikrą (nuotraukoje biggrin.gif ) čia SM.
Atsakyti
QUOTE(L'Occitane @ 2008 10 31, 10:07)
Man asmeniškai kairėj pusėj ta prilipdyta spintelė kažkaip mastau.gif schmoll.gif

O man kaip tik patinka. Manau, kad ten bus įdėti pvz. pinti krepšiai wub.gif
Atsakyti
Na pagaminta bus sausio menesy.O y stiklo spintele nedesiu pintu krepsiu,ten bus indai senoviski.Pintas krepsys bus apacioje,kur matyti 2tuscios ertmes,vienoje is ju mikrobange.Antikvarinis stalas ir kedes jau yra.Taip pat antikvariniai paveikslai.Na mano virtuve bus tokia kitokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 10 31, 12:00)
Na pagaminta bus sausio menesy.O y stiklo spintele nedesiu pintu krepsiu,ten bus indai senoviski.Pintas krepsys bus apacioje,kur matyti 2tuscios ertmes,vienoje is ju mikrobange.Antikvarinis stalas ir kedes jau yra.Taip pat antikvariniai paveikslai.Na mano virtuve bus tokia kitokia smile.gif

Aš ir turėjau galvoje, kad apačioje krepšiai smile.gif
Tai jau taip, tikrai bus kitokia. Manau, kad bus laaabai graži, šilta ir kvepianti pyragais biggrin.gif
Atsakyti
tongue.gif na kaip cia su tais pyragais ax.gif prasta kepeja,vat siandien pirkti plyteliu vaziuosiu,tai doh.gif negalvojau kat taip sunku,na bent zinau,kad t.b. pilkos spalvos,nes yra kas padeda su interjeru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 10 31, 12:00)
bus indai senoviski.Pintas krepsys bus apacioje,kur matyti 2tuscios ertmes,vienoje is ju mikrobange.Antikvarinis stalas ir kedes jau yra.Taip pat antikvariniai paveikslai.Na mano virtuve bus tokia kitokia smile.gif

Jau įsivaizduoju, kaip nuostabiai atrodys virtuvė rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif
kaip gerai, kad radau sia tema, vakar negalejau eiti miegot kol visos neperskaiciau. zodzius as suzaveta. wub.gif
mes tai isirenginejam nama tai dabar net neliko abejoniu del svajoniu virtuves, tuo labiau, kad pas mus ji apie 30 kv. m.
kaip jus manote jeigu uzsisakai gatava , t.y. jau pagaminta gal tada pigiau nei uzsisakant individualiai pagal savo projekta?
Atsakyti
QUOTE(jurga0708 @ 2008 11 04, 14:46)
sveikos merginos  smile.gif
kaip gerai, kad radau sia tema, vakar negalejau eiti miegot kol visos neperskaiciau. zodzius as suzaveta.  wub.gif
mes tai isirenginejam nama tai dabar net neliko abejoniu del svajoniu virtuves, tuo labiau, kad pas mus ji apie 30 kv. m.
kaip jus manote jeigu uzsisakai gatava , t.y. jau pagaminta gal tada pigiau nei uzsisakant individualiai pagal savo projekta?

Turetu buti pigiau, bet priklauso ko norite,jei su visokiais "vikruntasais" tai tuomet reiktu gamintis atskira projekta rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, dievinu klasikines virtuves. Jungsiuos i buri, nors dar tik prasides statybos, bet as jau viskuo domiuosi i prieki biggrin.gif . Reiks tema perskaityti nuo pradziu ax.gif

Keletas virtuviniu, gal ka rasit:
http://images.google...CLASSIC kitchen
Atsakyti
QUOTE(Rytine kava @ 2008 11 11, 23:43)
Sveikos, dievinu klasikines virtuves. Jungsiuos i buri, nors dar tik prasides statybos, bet as jau viskuo domiuosi i prieki  biggrin.gif . Reiks tema perskaityti nuo pradziu  ax.gif

Ir labai teisingai darai - pasidaryk bent preliminarų virtuvės baldų ir įrenginių išdėstymo planelį (ar net projektą), kad galėtum pagal tai padaryti vandens įvadus bei elektros taškus. Nes kai reikės taikyti virtuvę prie jau padarytų rozečių ar kanalizacijos, bus daaaaug vargo, bei rezultatas gali gautis ne toks, kokio norėtum. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 10 30, 22:55)
Prašom smile.gif
user posted image
user posted image

Labai gražu, jau įsivaizduoju, kaip reale atrodys. Gausi parodyti, kai bus pagaminta smile.gif

elitarai
Turiu ,,techniniu,, klausimuku - virtuve fainulka mirksiukas.gif
Kampa kaip naudosit - desit kampines duris??
Is abieju kriaukles spinteles pusiu - ten ranksluostines, ar siaip uzdengta?

Merginos - kokia jusu nuomone del tu ranksluostiniu?? As gyvai su jomis nesusidurus, tai man kazkaip 10 cm spinteles joms aukot gaila. Ar jos labai praktiskas dalykas??
Nes as galvoju virs kriaukles vistiek dziovykla deti, tai ten pas mane ir dabar ant dureliu vidines puses ranksluostukai kaba g.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranij@ @ 2008 11 12, 21:37)
Merginos - kokia jusu nuomone del tu ranksluostiniu?? As gyvai su jomis nesusidurus, tai man kazkaip 10 cm spinteles joms aukot gaila. Ar jos labai praktiskas dalykas??
Nes as galvoju virs kriaukles vistiek dziovykla deti, tai ten pas mane ir dabar ant dureliu vidines puses ranksluostukai kaba  g.gif

Tas mechanizmas rankšluosčiam išeitis nebent tada jei virtuvė kartu su svetaine tada pasislepia, o jei virtuvė atskirai man patogiau kad kabotų prie kriauklės.
Atsakyti