Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

QUOTE(elitarai @ 2008 10 29, 19:18)
per mazai smegenu  ax.gif ,na niekaip neykertu sito dalyko,o jauciu nesunku blush2.gif

Prašom smile.gif
user posted image
user posted image

Labai gražu, jau įsivaizduoju, kaip reale atrodys. Gausi parodyti, kai bus pagaminta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 30 spalio 2008 - 21:59
NU man tos kojeles schmoll.gif
Atsakyti
Jo drinks_cheers.gif . Prie klasiskines virtuves tos kojeles visiskai netinka schmoll.gif .
Atsakyti
Man asmeniškai kairėj pusėj ta prilipdyta spintelė kažkaip mastau.gif schmoll.gif
Atsakyti
dabar galvoju ar gerai padariau,kad visi matys mano virtuves vizija,kojeliu nebus mano virtuveje,ir ta stiklo spintute bus truputy toliau,nes dar kokiu metru prailginau darbastaly.
Papildyta:
na ,o jei daryciau viska kaip kitoms patinka,nepatinka ,tai jau bus ne mano virtuve.Panasioje seimininkauju dabar ,tik ne lietuvoje,esu patenkinta,todel panasus variantas bus ir lt.
Papildyta:
Del kojeliu,ten bus medzio droziniai prideti prie plokstes,kuri nusiims,kad galeciau isvalyti dulkes.Bus balinto azuolo masyvas,kaip atrodo galite paziureti tinklapyje''pjuvena''.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 10 31, 10:32)
dabar galvoju ar gerai padariau,kad visi matys mano virtuves vizija

Kai/jei nuspręsi, kad nenori viešai rodyti to projekčiuko, pasakyk, išimsiu 4u.gif
Atsakyti
Lai buna,juk visas grozis buna veliau, mirksiukas.gif ,cia tik projektelis,o ir skoniui draugu nera. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 10 31, 11:32)
dabar galvoju ar gerai padariau,kad visi matys mano virtuves vizija,kojeliu nebus mano virtuveje,ir ta stiklo spintute bus truputy toliau,nes dar kokiu metru prailginau darbastaly.
na ,o jei daryciau viska kaip kitoms patinka,nepatinka ,tai jau bus ne mano virtuve.Panasioje seimininkauju dabar ,tik ne lietuvoje,esu patenkinta,todel panasus variantas bus ir lt.

Nereiketu taip jautriai i kritika reaguoti smile.gif tuo labiau kad niekas kazko baisaus ar izeidziancio neparase. turetu buti savaime suprantama, kad jei jau rodai kazka viesai tai bus kam patinka ir bus kam nepatinka...
o tos kojeles ir spintele kaireje ir man is kart i aki krito. bet gal kazkam nepatinka mano interjeras - svarbiausia man gerai 4u.gif
Atsakyti
Nenorejau,kad is koridoriaus puses matytusi puodai ant kaitlentes,baras mano nuomone didele atgyvena,todel dariau stiklo spintute,nes turiu daug antikvariniu indu,tai bandysiu juos ten patalpinti.Aplink virtuves langa taip pat bus sendinto azuolo droziniu juosteles,su stambiais balintais ornamentais.
Papildyta:
o,kad bus visokiu nuomoniu puikiai suprantu ax.gif ,juk visko matau forumuose,kiekvienas mes skirtingai mastome ir matome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 10 31, 10:32)
Papildyta:
Papildyta:
Del kojeliu,ten bus medzio droziniai prideti prie plokstes,kuri nusiims,kad galeciau isvalyti dulkes.Bus balinto azuolo masyvas,kaip atrodo galite paziureti tinklapyje''pjuvena''.

O man cia viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif saldytuvas kiek supratau nemontuojamas bus? Labai graziai tos kolonos prie saldytuvo turetu atrodyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 10 31, 12:00)
Nenorejau,kad is koridoriaus puses matytusi puodai ant kaitlentes,baras mano nuomone didele atgyvena,todel dariau stiklo spintute,nes turiu daug antikvariniu indu,tai bandysiu juos ten patalpinti.

tai stiklinese durelese nera jokiu problemu, tiesiog kadangi skiriasi apatines ir virsutines spinteles dydziai,atrodo kad ta virsutine spintele tiesiog ne vietoje. toks vaizdas, kad neliko kur ja pakabinti tai padejot cia smile.gif kol virtuve dar nepadaryta, pasvarstykit apie tai smile.gif gal darniau atrodytu jei a) virsutine spintele butu ne pastatoma o pakabinama (kad liktu tarpas), arba cool.gif jei virsutineir apatine spinteles butu tokiu pat matmenu - tiesiog vientisa "spinta".
na bet cia tik mano nuomone. gal rea;iai ir neatrodys kad ta spintele be vietos... nu tiesiog nezinau...
Atsakyti
Na aciukas uz patarimus,turiu menesy pamastymams,pati linkstu prie to,kad ta stiklo spintute platinti ir truputy pakelti. g.gif
Atsakyti