QUOTE(tikurila @ 2008 01 08, 14:48)
O ir tokias sviesias kaip valyti reiktu isivaizduoju
Valyti reik visas vienodai ir tamsias ir šviesias, tamsios ir mėgėjos prie rankenėlių apsiriebaluoti ir nepasakyčiau ,kad ant tamsesnių mažiau matos
O,kai sava virtuvė,tai galima nuoširdingai mylėti Ir ,kap jauku
Nu taip, baltoms daugiau prieziuros reikia, bet vis tiek , kad ir kokios butu valyt reiktu....aisku, tamsiai rudos praktiskiausios. Tik tiek, kad mediniu ir laminatiniu valymas skiriasi, medinias patartina su specialiu valikliu valyt, skirtu medziui.
O gal kas turi jau pasidare klasikine virtuve ar bent jau kazka panasaus? idomu butu paziuret Aisku apie tokias kaip nuotraukose , tai nekalbu, turbut nedaug realiai tokias isirengia...
Laukiam REALIU nuotraukyciu
O gal kas turi jau pasidare klasikine virtuve ar bent jau kazka panasaus? idomu butu paziuret Aisku apie tokias kaip nuotraukose , tai nekalbu, turbut nedaug realiai tokias isirengia...
Laukiam REALIU nuotraukyciu
QUOTE(LaVil @ 2008 01 08, 15:13)
Aga Laukiam ....
Žurnale "Žmonės" vis rodo,kaip gyvena mūsų lt įžymybės , teko keletą tokių virtuvėlių pamatyti
Papildyta:
vieną drebančia ranka nupaveikslavau
Kažkokios dauguma labai apkrautos...Man labaiu prie širdies minimalizmas
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 01 08, 17:26)
Aga Laukiam ....
Žurnale "Žmonės" vis rodo,kaip gyvena mūsų lt įžymybės , teko keletą tokių virtuvėlių pamatyti
Papildyta:
Papildyta:
Skaiciau apie juos Tai , kad jie visa nama labai jau prabangiai isirenge, o virtuvele
QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2008 01 08, 17:26)
Kažkokios dauguma labai apkrautos...Man labaiu prie širdies minimalizmas
hmmm...tai cia kalbama ne apie minimalistines virtuves, temos pavadinimas lyg ir aiskus
Nemoku ideti nuotraukos, bet man labai grazus yra Scavolini baldai, o ypac "Baltimora" sviesus komplektas. Ji uzsisakiau savo namams, tikiuosi bus taip pat grazu kaip ir paveiksliuke
yra www.scavolini.com
yra www.scavolini.com
QUOTE(kvaida @ 2008 01 08, 16:34)
Nemoku ideti nuotraukos, bet man labai grazus yra Scavolini baldai, o ypac "Baltimora" sviesus komplektas. Ji uzsisakiau savo namams, tikiuosi bus taip pat grazu kaip ir paveiksliuke
yra www.scavolini.com
yra www.scavolini.com
Radau tavo virtuvę ,gaila,kad tas puslapis neleidžia seivint ,nei įkelti paveiksliuko Graži ... Čia Italų firma Scavolini ... Lietuvoij kas tarpininkauja su jais ? Ar tu ne lt gyveni??
Labai prabangiai atrodo Baltimora ,
Kiek grožybių prisižiūrėjau Man irgi patinka kažkas klasikinio, bet kai reikės išsirinkti Eisiu panaršyt po adresiukus, kur čia radau