Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

Aha tikrai labai grazu thumbup.gif Man asmeniskai tokios virtuves daug labiau patinka, negu tos naujoviskos, bet kaineles jauciu unsure.gif O ir tokias sviesias kaip valyti reiktu isivaizduoju doh.gif Bet del grozio, tai lydausi user posted image
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 01 08, 14:48)
O ir tokias sviesias kaip valyti reiktu isivaizduoju  doh.gif  

Valyti reik visas vienodai ax.gif ir tamsias ir šviesias, tamsios ir mėgėjos prie rankenėlių apsiriebaluoti ir nepasakyčiau ,kad ant tamsesnių mažiau matos 4u.gif

O,kai sava virtuvė,tai galima nuoširdingai mylėti hihihi.gif Ir ,kap jauku wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 08 sausio 2008 - 16:13
Nu taip, baltoms daugiau prieziuros reikia, bet vis tiek , kad ir kokios butu valyt reiktu....aisku, tamsiai rudos praktiskiausios. Tik tiek, kad mediniu ir laminatiniu valymas skiriasi, medinias patartina su specialiu valikliu valyt, skirtu medziui.

O gal kas turi jau pasidare klasikine virtuve ar bent jau kazka panasaus? idomu butu paziuret smile.gif Aisku apie tokias kaip nuotraukose , tai nekalbu, turbut nedaug realiai tokias isirengia...

Laukiam REALIU nuotraukyciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2008 01 08, 15:13)

Laukiam REALIU nuotraukyciu smile.gif

Aga drinks_cheers.gif Laukiam bigsmile.gif ....

Žurnale "Žmonės" vis rodo,kaip gyvena mūsų lt įžymybės rolleyes.gif , teko keletą tokių virtuvėlių pamatyti bigsmile.gif
Papildyta:
vieną drebančia ranka nupaveikslavau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 08 sausio 2008 - 16:28
Kažkokios dauguma labai apkrautos...Man labaiu prie širdies minimalizmas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 01 08, 17:26)
Aga  drinks_cheers.gif  Laukiam  bigsmile.gif ....

Žurnale "Žmonės"  vis rodo,kaip gyvena mūsų lt įžymybės  rolleyes.gif ,  teko keletą tokių virtuvėlių pamatyti  bigsmile.gif
Papildyta:
vieną drebančia ranka nupaveikslavau    biggrin.gif

user posted image

Skaiciau apie juos biggrin.gif Tai , kad jie visa nama labai jau prabangiai isirenge, o virtuvele thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2008 01 08, 17:26)
Kažkokios dauguma labai apkrautos...Man labaiu prie širdies minimalizmas  wub.gif

hmmm...tai cia kalbama ne apie minimalistines virtuves, temos pavadinimas lyg ir aiskus biggrin.gif
Atsakyti
Nemoku ideti nuotraukos, bet man labai grazus yra Scavolini baldai, o ypac "Baltimora" sviesus komplektas. Ji uzsisakiau savo namams, tikiuosi bus taip pat grazu kaip ir paveiksliuke wink.gif
yra www.scavolini.com
Atsakyti
QUOTE(kvaida @ 2008 01 08, 16:34)
Nemoku ideti nuotraukos, bet man labai grazus yra Scavolini baldai, o ypac "Baltimora" sviesus komplektas. Ji uzsisakiau savo namams, tikiuosi bus taip pat grazu kaip ir paveiksliuke wink.gif
yra www.scavolini.com

Radau tavo virtuvę bigsmile.gif ,gaila,kad tas puslapis neleidžia seivint ,nei įkelti paveiksliuko smile.gif Graži thumbup.gif ... Čia Italų firma Scavolini bigsmile.gif ... Lietuvoij kas tarpininkauja su jais ? g.gif Ar tu ne lt gyveni?? blush2.gif

Labai prabangiai atrodo Baltimora cool.gif ,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 08 sausio 2008 - 17:45
parodysiu savo dar tik kuriama ale klasikine virtuve ax.gif dar tik sumontavo, truksta stalvirsio, vieno stalciaus, gartraukio, uzuolaidu ir visos virtuvines atributikos biggrin.gif taigi dabar galima sakyti vaizdelis "pries", o po keliu savaiciu bus ir "po" smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 08 sausio 2008 - 19:48
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Kiek grožybių prisižiūrėjau clap.gif Man irgi patinka kažkas klasikinio, bet kai reikės išsirinkti doh.gif Eisiu panaršyt po adresiukus, kur čia radau
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti