Niu sveikutes mamulkos noretau pagaliau pasigirti ir pasirodyti jum su musu pagaliau pastatyta virtuvele .. tik prasau labai jau ziauriai nekritikuoti .. isigijom ka galejom
Laba,
Na net siek tiek pasimeciau i temuke uzsukus
Grazi ta tavo virtuve, Rasyt, bet iki klasikos tolokai.
Na net siek tiek pasimeciau i temuke uzsukus
Grazi ta tavo virtuve, Rasyt, bet iki klasikos tolokai.
Aciukas tai kad nelabai ir taikiau i kokia nors sriti .. rinkausi kad butu miela man ir jauki
QUOTE(Rasa1 @ 2008 10 25, 22:10)
Aciukas tai kad nelabai ir taikiau i kokia nors sriti .. rinkausi kad butu miela man ir jauki
tai kad čia tema apie konkretų stilių..
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 10 23, 16:10)
na po tiek pagyru tik ir norisi eit i virtuve ir issikept obuoliu pyraga Aciu visoms
cia ne i tema, bet neseniai isbandziau nauja recepta: sumaisai stikline manu, stikline miltu ir stikline cukraus, atskirai susitarkuoji 10 obuoliu, forma gausiai istepi svietu ir pili stikline misinio, puse tarkuotu obuoliu, vel stikline misinio, likusius obuolius, ant ju likusia stikline misinio. tada ant virsaus lygiai uztarkuoji 2/3 gab sviesto ir kepi 200 C apie pusvalandi; Kai atsala valgyti su ledais ar grietinele - Nu SUper zinokit
cia ne i tema, bet neseniai isbandziau nauja recepta: sumaisai stikline manu, stikline miltu ir stikline cukraus, atskirai susitarkuoji 10 obuoliu, forma gausiai istepi svietu ir pili stikline misinio, puse tarkuotu obuoliu, vel stikline misinio, likusius obuolius, ant ju likusia stikline misinio. tada ant virsaus lygiai uztarkuoji 2/3 gab sviesto ir kepi 200 C apie pusvalandi; Kai atsala valgyti su ledais ar grietinele - Nu SUper zinokit
Nu as taip pat ne i tema
Iskepiau ta pyraga. Skanus. Tik man lyg sviesto daugoka . As dejau apie 120gr.
QUOTE(jblmami @ 2008 10 27, 23:11)
Nu as taip pat ne i tema
o man kaip tik per mazai bet skanu
Dziugu kad patiko mano seimyna ne pyragu megejai tai kai iskepiau viena ir sulapnojau
Savaitgali valgomajam uzuolaida pasikabinau einu apsikuopsiu ir pasirodysiu
Savaitgali valgomajam uzuolaida pasikabinau einu apsikuopsiu ir pasirodysiu
QUOTE(elitarai @ 2008 10 28, 23:19)
mano svajoniu virtuve jau gamybos procese .gaila,kad nemoku ykelti foto ,parodyciau kaip atrodys,syvakar gavau planeli.
Susikelk į kokį e-albumą (pvz. photobucket.com) ir tiesiog įmesk čia nuorodą
Ar teko kam uzsisakinet klasikine virtuve is sios firmos?
http://taubaldis.lt/...ai/tauras-1.htm
http://taubaldis.lt/...ai/tauras-1.htm