Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

Niu sveikutes mamulkos noretau pagaliau pasigirti ir pasirodyti jum su musu pagaliau pastatyta virtuvele .. tik prasau labai jau ziauriai nekritikuoti .. isigijom ka galejom
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
biggrin.gif Laba,
Na net siek tiek pasimeciau i temuke uzsukus unsure.gif
Grazi ta tavo virtuve, Rasyt, bet iki klasikos tolokai.
Atsakyti
Aciukas wink.gif tai kad nelabai ir taikiau i kokia nors sriti .. rinkausi kad butu miela man ir jauki blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa1 @ 2008 10 25, 22:10)
Aciukas wink.gif tai kad nelabai ir taikiau i kokia nors sriti .. rinkausi kad butu miela man ir jauki  blush2.gif

tai kad čia tema apie konkretų stilių..
Atsakyti
Rasa 1

Į kitą temą reikėjo dėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 10 23, 16:10)
na po tiek pagyru tik ir norisi eit i virtuve ir issikept obuoliu pyraga  wub.gif Aciu visoms 4u.gif

cia ne i tema, bet neseniai isbandziau nauja recepta: sumaisai stikline manu, stikline miltu ir stikline cukraus, atskirai susitarkuoji 10 obuoliu, forma gausiai istepi svietu ir pili stikline misinio, puse tarkuotu obuoliu, vel stikline misinio, likusius obuolius, ant ju likusia stikline misinio. tada ant virsaus lygiai uztarkuoji 2/3 gab sviesto ir kepi 200 C apie pusvalandi; Kai atsala valgyti su ledais ar grietinele - Nu SUper zinokit  thumbup.gif
ax.gif

Nu as taip pat ne i tema 4u.gif

Iskepiau ta pyraga. Skanus. Tik man lyg sviesto daugoka g.gif . As dejau apie 120gr. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2008 10 27, 23:11)
Nu as taip pat ne i tema 4u.gif

Iskepiau ta pyraga. Skanus. Tik man lyg sviesto daugoka g.gif . As dejau apie 120gr. ax.gif

o man kaip tik per mazai g.gif bet skanu thumbup.gif
Atsakyti
Dziugu kad patiko smile.gif mano seimyna ne pyragu megejai tai kai iskepiau viena ir sulapnojau doh.gif

Savaitgali valgomajam uzuolaida pasikabinau yahoo.gif einu apsikuopsiu ir pasirodysiu blush2.gif
Atsakyti
mano svajoniu virtuve jau gamybos procese wub.gif .gaila,kad nemoku ykelti foto verysad.gif ,parodyciau kaip atrodys,syvakar gavau planeli.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 10 28, 23:19)
mano svajoniu virtuve jau gamybos procese wub.gif .gaila,kad nemoku ykelti foto verysad.gif ,parodyciau kaip atrodys,syvakar gavau planeli.

Susikelk į kokį e-albumą (pvz. photobucket.com) ir tiesiog įmesk čia nuorodą 4u.gif
Atsakyti
Ar teko kam uzsisakinet klasikine virtuve is sios firmos?
http://taubaldis.lt/...ai/tauras-1.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 29 spalio 2008 - 09:59
per mazai smegenu ax.gif ,na niekaip neykertu sito dalyko,o jauciu nesunku blush2.gif
Atsakyti