Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

QUOTE(Zaneta75 @ 2008 10 23, 17:10)
na po tiek pagyru tik ir norisi eit i virtuve ir issikept obuoliu pyraga  wub.gif Aciu visoms 4u.gif

cia ne i tema, bet neseniai isbandziau nauja recepta: sumaisai stikline manu, stikline miltu ir stikline cukraus, atskirai susitarkuoji 10 obuoliu, forma gausiai istepi svietu ir pili stikline misinio, puse tarkuotu obuoliu, vel stikline misinio, likusius obuolius, ant ju likusia stikline misinio. tada ant virsaus lygiai uztarkuoji 2/3 gab sviesto ir kepi 200 C apie pusvalandi; Kai atsala valgyti su ledais ar grietinele - Nu SUper zinokit  thumbup.gif
ax.gif

ne i tema o vandens nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2008 10 23, 20:00)
ne i tema o vandens nereikia  g.gif

gal obuoliai arba sviestas duota skyscio, Bet as kiausinio pvz pasigedau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 05 13, 15:00)
Zinokit ten is kaires bus TV pakabinamas. Tai lieka tik is desines.

user posted image

Istikruju dabar galiu piesti ka tik noriu, bet realiai skaiciuosim kiek kainuos su spintelem ir be. Nes ten ir taip gaunasi beveik 5m +3m =8m ilgio ta virtuve. g.gif

o kuo čia sienos išklijuotos, ten kur maži langučiai?
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2008 10 23, 20:00)
ne i tema o vandens nereikia  g.gif

QUOTE(Iriska @ 2008 10 24, 07:49)
gal obuoliai arba sviestas duota skyscio, Bet as kiausinio pvz pasigedau. g.gif

man irgi buvo keista kad nieko skysto deti nereikia, bet tikrai taip... sviestas kai istirpsta, susimaiso su obuoliu sultimis ir kartais net atrodo kad pyragas ne kepa, o verda... manai isbringsta ir iskepes pyragas yra labai trapus, todel reikia ji blekoje palikti kol atves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shpylka @ 2008 10 10, 18:01)
Lietuvoje pasigaminti klasikine virtuve kainuoja tikrai nemazus pinigus.
Svieziai uzsakinejau savaja. Jei nori is masyvo- kainuoja beveik tris kartus brangiau nei is ploksciu.
Pasirinkau alternatyva, kuri pigesne - lukstas.
Bet... labai daug mano fantazijos ir noriu apribojimu - dureles tik tiesios, jokiu rastu  verysad.gif
ant spinteliu virsaus desiu apvadeli- ji teks ir masyvo daryti, nes is luksto neispjauna.
Pora spinteliu su stiklu- dureles irgi is masyvo, nes is luksto neiseina.
Zodziu is klasikines virtuves gausis tik uzuominosi  klasika...
Rezultata ka prigalvojau ir kaip tai atrodys matysiu pati tik po poros menesiu- tiek laiko gamins.

O dabar klausimelis- gal kas mate graziu alia klasikiniu virtuves kedziu?
noriu apvaliu prie apvalaus stalo.
Kiek maciau kazka panasaus- visos tamsios spalvos, o man reikia sviesiu

Jeigu tau tinka aliejuotos (sviesios) kedes, uzeik i www.dominobaldai.lt ten yra klasikiniu kedziu.
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2008 10 24, 09:37)
o kuo čia sienos išklijuotos, ten kur maži langučiai?

soory , mielai atsakyciau i klausima, bet nelabai supratau apie ka kalbate unsure.gif
Atsakyti
biski OT blush2.gif

gal kam reik kedziu? tikrai pigiai smile.gif kedes

Atsakyti
na vel cia as smile.gif ,buvau pjuvenoje.uz kauno teko paklaidzioti doh.gif ,bet radau.tai ne firma,o meistrelis auksarankis.man jis tiek grozybiu prirode,kad neaptarusi iki galo smulkmenu,pakvieciau tiesiai y savo nama ir ten matuosis.yra pas jy visokiu graziu tekintu detaliu300-600lt,grazu smile.gif ,sakiau kad ydetu i albuma,kad mamos pamatytu.tai jis pas mane is kauno y marijampole atvyks sekmadieny.metras 1000lt,cia be mehanizmu visu.tai dar prideti reiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 10 24, 12:48)
soory , mielai atsakyciau i klausima, bet nelabai supratau apie ka kalbate  unsure.gif

biggrin.gif KUO padengta siena ten kur langas, ten plytelės ,dažyta...?
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 10 24, 14:14)
biski OT  blush2.gif

gal kam reik kedziu? tikrai pigiai smile.gif kedes

JYSKE tokios kedes kainuoja 175lt..... OT
Atsakyti
QUOTE(Mijaa @ 2008 10 24, 10:55)
Jeigu tau tinka aliejuotos (sviesios) kedes, uzeik i www.dominobaldai.lt ten yra klasikiniu kedziu.

Aciu uz nuoroda smile.gif
Sugalvojau alternatyva- pasiknisau po sendaikciu skelbimus ir radau tobulas kedes. T.y. tokio dizaino, kokio ieskojau.
Lieka tik nupirkt ir persidazyt

kokia kvaile,kad anksciau nesusipratau- ir stala radau toki, kokio norejau, butu beveik dvigubai pigiau kainave nei dabar uzsakytas... fool.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2008 10 24, 17:41)
biggrin.gif  KUO padengta siena ten kur langas, ten plytelės ,dažyta...?

nezinau smile.gif tikriausiai tapetai g.gif
Atsakyti