QUOTE(Zaneta75 @ 2008 10 23, 17:10)
na po tiek pagyru tik ir norisi eit i virtuve ir issikept obuoliu pyraga Aciu visoms
cia ne i tema, bet neseniai isbandziau nauja recepta: sumaisai stikline manu, stikline miltu ir stikline cukraus, atskirai susitarkuoji 10 obuoliu, forma gausiai istepi svietu ir pili stikline misinio, puse tarkuotu obuoliu, vel stikline misinio, likusius obuolius, ant ju likusia stikline misinio. tada ant virsaus lygiai uztarkuoji 2/3 gab sviesto ir kepi 200 C apie pusvalandi; Kai atsala valgyti su ledais ar grietinele - Nu SUper zinokit
cia ne i tema, bet neseniai isbandziau nauja recepta: sumaisai stikline manu, stikline miltu ir stikline cukraus, atskirai susitarkuoji 10 obuoliu, forma gausiai istepi svietu ir pili stikline misinio, puse tarkuotu obuoliu, vel stikline misinio, likusius obuolius, ant ju likusia stikline misinio. tada ant virsaus lygiai uztarkuoji 2/3 gab sviesto ir kepi 200 C apie pusvalandi; Kai atsala valgyti su ledais ar grietinele - Nu SUper zinokit
ne i tema o vandens nereikia