Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

QUOTE(Iriska @ 2008 10 20, 13:08)
http://www_revalbald...?lt.produktai.2

kokius grozius gamina, net nesitikejau.
user posted image

Man si FANTASTISKA wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 10 20, 11:08)

user posted image
Issiunciau uzklausima, ziuresim kaip reaguos. g.gif

mmm ... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 10 14, 21:06)
o koks dydis,ilgis teisingiau ,jusu virtuves komplekto?na as manau y 20t.sutilpti su 7m virtuve,noreciau tiksliau.nes vyrelis nesupranta kam taip brangiai noriu. doh.gif
Papildyta:
bet foto laukiu issiziojus biggrin.gif

Ilgis apie 7-8 m, bet kampu daug doh.gif
vat zadetosios nuotraukos ax.gif zadejau laukti kol pasiusiu uzuolaida, bet nezinia kada tai bus su mano taboru, tai dedu ka turiu blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 10 22, 10:52)
Ilgis apie 7-8 m, bet kampu daug  doh.gif
vat zadetosios nuotraukos  ax.gif zadejau laukti kol pasiusiu uzuolaida, bet nezinia kada tai bus su mano taboru, tai dedu ka turiu  blush2.gif
user posted image
user posted image

nerodo g.gif oi, jau rodo doh.gif
Papildyta:
Zaneta75 graži, šiltos spalvos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rackiene: 22 spalio 2008 - 09:58
QUOTE(Iriska @ 2008 10 20, 12:08)
...

kokius grozius gamina, net nesitikejau.

user posted image
Issiunciau uzklausima, ziuresim kaip reaguos. g.gif

Labuks,

Nu negaliu neparašyti... Kokia graži... wub.gif wub.gif wub.gif Noooriu... cry.gif Pati planuoju klasikinę virtuvėlę pasidaryti, o šita... wub.gif Dabar dedu į savo taupyklėlę, tikiuosi kažką panašaus išeis pasidaryti... rolleyes.gif
Atsakyti
Zaneta75, sakykite prasau, kokios spalvos stalvirsis jusu virtuveje ir kas gamintojas? ar praktiskas? kadangi pagamino man naturalaus alksnio virtuve ir galvoju koki stalvirsi derint, noriu grynai baltos, bet dvejoju del praktiskumo, tad mastau apie sviesiai pilka ar dramblio kaulio, nors balta tiktu idealiai prie alksnio spalvos...gal kas is praktikos patartumete?
Atsakyti
Zaneta75, labai nuostabi virtuve bigsmile.gif thumbup.gif Kur gaminotes ar gal is kur nors pasisiuntet? kiek mazdaug kainavo? noriu tokios virtuves ax.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(šeimos kaklas @ 2008 10 22, 16:42)
Zaneta75, sakykite prasau, kokios spalvos stalvirsis jusu virtuveje ir kas gamintojas? ar praktiskas? kadangi pagamino man naturalaus alksnio virtuve ir galvoju koki stalvirsi derint, noriu grynai baltos, bet dvejoju del praktiskumo, tad mastau apie sviesiai pilka ar dramblio kaulio, nors balta tiktu idealiai prie alksnio spalvos...gal kas is praktikos patartumete?

stalvirsis sviesus su ivairiu spalvu "grudeliais" - super praktiska, net vaikai kai bardaka po saves palieka - nesimato biggrin.gif
Grynai balto tikrai neimciau - uzknistu valyti doh.gif
Atsakyti
Prisijungiu, Zaneta75 virtuve labai thumbup.gif Patinka man tokios jaukios ax.gif
Zaneta, visos jusu ikeltos nuotraukos labai mane suzavejo, ir vonia ir laiptai, ka jau kalbeti apie virtuve wub.gif Turit nuostabius namus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2008 10 23, 02:47)
Zaneta75, labai nuostabi virtuve bigsmile.gif  thumbup.gif Kur gaminotes ar gal is kur nors pasisiuntet? kiek mazdaug kainavo? noriu tokios virtuves ax.gif  ax.gif  blush2.gif

Aciu ax.gif
Gamino mums Nabukas, VokeIII buvo geresni siek tiek projekta padare (to kampo kur kaireje puseje spintele viena atsukta i valgomojo puse, o ant jos pastatyta kita auksta), bet ilgai skaiciavo, derino, dizaineris susirgo... o mus ziauriai laikas spaude, tai emem si varianta. Kainavo 18 000 be buitines techn.
Is pradziu norejau imontuojamo saldytuvo, bet technika pirkom pas pazystama, tai parode ant kiek skiriasti talpumas imontuojamo ir ne... doh.gif musu seimyna didele, tad didelis saldytuvas mums butinas smile.gif "Ireminom" ji savotiskai, tad vaizdo negadina...
Papildyta:
QUOTE(Shania @ 2008 10 23, 10:39)
Prisijungiu, Zaneta75 virtuve labai  thumbup.gif Patinka man tokios jaukios  ax.gif
Zaneta, visos jusu ikeltos nuotraukos labai mane suzavejo, ir vonia ir laiptai, ka jau kalbeti apie virtuve    wub.gif Turit nuostabius namus  thumbup.gif

WAW bigsmile.gif aciu, labai miela tai girdeti, nes viska kuriu ir derinu pati blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 10 22, 10:52)
Ilgis apie 7-8 m, bet kampu daug  doh.gif
vat zadetosios nuotraukos  ax.gif zadejau laukti kol pasiusiu uzuolaida, bet nezinia kada tai bus su mano taboru, tai dedu ka turiu  blush2.gif
user posted image
user posted image

Tikrai labai grazi ir jauki virtuve 4u.gif
Atsakyti
na po tiek pagyru tik ir norisi eit i virtuve ir issikept obuoliu pyraga wub.gif Aciu visoms 4u.gif

cia ne i tema, bet neseniai isbandziau nauja recepta: sumaisai stikline manu, stikline miltu ir stikline cukraus, atskirai susitarkuoji 10 obuoliu, forma gausiai istepi svietu ir pili stikline misinio, puse tarkuotu obuoliu, vel stikline misinio, likusius obuolius, ant ju likusia stikline misinio. tada ant virsaus lygiai uztarkuoji 2/3 gab sviesto ir kepi 200 C apie pusvalandi; Kai atsala valgyti su ledais ar grietinele - Nu SUper zinokit thumbup.gif
ax.gif
Atsakyti