QUOTE(Iriska @ 2008 10 14, 14:37)
Iriska, o Pjuvena kainą kaip skaičiavo tu turėjai pasidarius projektuką, ar jie padarė ar tiesiog orientacinę kainą (iš lempos ) pasakė? Nes ir man šita įmonė į akį krito
QUOTE(ringa @ 2008 10 15, 15:31)
Iriska, o Pjuvena kainą kaip skaičiavo tu turėjai pasidarius projektuką, ar jie padarė ar tiesiog orientacinę kainą (iš lempos ) pasakė? Nes ir man šita įmonė į akį krito
as pateikiau savo projekta, jie pagal mano padare ir atsiunte.
Maloniai bendrauja, pateike gan issamia samata.
QUOTE(ringa @ 2008 10 15, 15:31)
Atsakysiu ir aš, nes pas juos buvom jau su projektu ir kitą dieną atsiuntė paskaičiavimus viską smulkiai vyras surašęs nuo A iki Z... plokste, rankenelės mechanizmai, stalviršis netgi po dvi kainas jei iš vienų ar kitų medžiagų darytumės. Man šis baldininkas paliko tikrai labai gerą ir šiltą įspūdį... Dar neužsisakinėjom, tai apie visa kitą tikrai nieko nežinau, bet rimtai mąstom iš jų užsisakinėti...
QUOTE(elitarai @ 2008 10 15, 17:01)
as taip pat parasiau jiems,laukiu atsakymo.is auvitos jau turiu,sulyginsiu kainas ir...turesiu savo svajone. beje abi firmeles vaziuoja y kitus miestus ir uz tai moketi papildomai nereikes.sakau,gal ir jie tos krizes bijo kodel dykai vezti?
bent jau pries 5 men is manes 1000lt paprase, kad is Kauno i Vilnius atveztu
Mėginsiu ir aš projektuką nuvežt, kad paskaičiuotų.
http://www_revalbald...?lt.produktai.2
kokius grozius gamina, net nesitikejau.
Issiunciau uzklausima, ziuresim kaip reaguos.
kokius grozius gamina, net nesitikejau.
Issiunciau uzklausima, ziuresim kaip reaguos.
QUOTE(Iriska @ 2008 10 20, 13:08)
Sita nerealiai grazi, idomu kiek kainotu.