Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

kuomet man skaiciavo, kainas mazdaug tokias nurode: 1kv.m is plokstes kainuoja apie 200lt, is luksto apie 400lt, o masyvas nuo 800lt
Atsakyti
auvikata man atsake y elektroniny pasta ,kad uz 7metru ilgio virtuve prasys apie 15t.bet as nepasakiau is ko butent noriu doh.gif .1beginis m-2000lt.
Papildyta:
bet ziurint y kaina,manau masyvas.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 10 14, 14:37)

Iriska, o “Pjuvena” kainą kaip skaičiavo – tu turėjai pasidarius projektuką, ar jie padarė ar tiesiog orientacinę kainą (iš lempos tongue.gif ) pasakė? Nes ir man šita įmonė į akį krito ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2008 10 15, 15:31)
Iriska, o “Pjuvena” kainą kaip skaičiavo – tu turėjai pasidarius projektuką, ar jie padarė ar tiesiog orientacinę kainą (iš lempos tongue.gif ) pasakė? Nes ir man šita įmonė į akį krito  ax.gif

as pateikiau savo projekta, jie pagal mano padare ir atsiunte.

Maloniai bendrauja, pateike gan issamia samata. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2008 10 15, 15:31)
Iriska, o “Pjuvena” kainą kaip skaičiavo – tu turėjai pasidarius projektuką, ar jie padarė ar tiesiog orientacinę kainą (iš lempos tongue.gif ) pasakė? Nes ir man šita įmonė į akį krito  ax.gif

Atsakysiu ir aš, nes pas juos buvom jau su projektu ir kitą dieną atsiuntė paskaičiavimus viską smulkiai vyras surašęs nuo A iki Z... plokste, rankenelės mechanizmai, stalviršis netgi po dvi kainas jei iš vienų ar kitų medžiagų darytumės. Man šis baldininkas paliko tikrai labai gerą ir šiltą įspūdį... Dar neužsisakinėjom, tai apie visa kitą tikrai nieko nežinau, bet rimtai mąstom iš jų užsisakinėti...
Atsakyti
as taip pat parasiau jiems,laukiu atsakymo.is auvitos jau turiu,sulyginsiu kainas ir...turesiu savo svajone. smile.gif beje abi firmeles vaziuoja y kitus miestus ir uz tai moketi papildomai nereikes.sakau,gal ir jie tos krizes bijo g.gif kodel dykai vezti?
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 10 15, 17:01)
as taip pat parasiau jiems,laukiu atsakymo.is auvitos jau turiu,sulyginsiu kainas ir...turesiu savo svajone. smile.gif beje abi firmeles vaziuoja y kitus miestus ir uz tai moketi papildomai nereikes.sakau,gal ir jie tos krizes bijo g.gif kodel dykai vezti?

bent jau pries 5 men is manes 1000lt paprase, kad is Kauno i Vilnius atveztu biggrin.gif
Atsakyti
nu neblogai ka? biggrin.gif matyt pro klaipeda vaziuos blink.gif man y marijampole.60km.baika.kita menesy busiu lt,tai paaiskes daug kas.nesakau ,kad as ne vietoje,nes statant nama jau zinau,kad nuo to kainos laabai kyla mirksiukas.gif
Atsakyti
Mėginsiu ir aš projektuką nuvežt, kad paskaičiuotų.
Atsakyti
na as kita savaite vykstu y pjuvenos ofisa smile.gif .labai noriai paaiskino viska,atsake y visus klausimus,ko nepasakysi apie kaikurias kitas firmeles,tai jau naujienas butinai pranesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www_revalbald...?lt.produktai.2

kokius grozius gamina, net nesitikejau.

user posted image

user posted image

Issiunciau uzklausima, ziuresim kaip reaguos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 10 20, 13:08)
user posted image
Issiunciau uzklausima, ziuresim kaip reaguos. g.gif

Sita nerealiai grazi, idomu kiek kainotu.
Atsakyti