Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

o kokia cia firma?
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2008 10 14, 14:23)
o kokia cia firma?

http://geribaldai.co...dai/(offset)/96

Pjuvena imone biggrin.gif
Atsakyti
o kokia kaina is masyvo?labai ydomu g.gif gal geresne kokybe?
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 10 14, 16:07)
o kokia kaina is masyvo?labai ydomu g.gif gal geresne kokybe?

nezinau, man is plokstes 10.800lt paskaiciavo. O jau masyvas, net neklausiau.
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2008 10 12, 02:10)

antroj foto kazkas panasaus ko noreciau, tik kiek praprastesnio. nes pas mane bus prie virtuvinio stalo, o cia jau visas valgomasis.
Tiesa sakant, net nenoriu klaust kainos, nes baisu smile.gif
Papildyta:
[quote=Santija,2008 10 12, 17:44]
O del kedziu ir stalo nauju kokiu norejau neradau, arba kainos nerealios doh.gif pirkom tipo senovines 4u.gif vaizdelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir kaina nesikandziojo labai 4u.gif
Papildyta:

na man irgi kolega ideja pametejo sendaikciu turguje pasiieskoti ir atsirestauruoti.
Pats sakesi net nerestauravo- tik purvus nugramde ir labai jomis dziaugiasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(elitarai @ 2008 10 10, 19:19)
as tai antikvarinius pirksiu,o spalva keisiu.
Papildyta:
jei ne paslaptis kiek tau kainuos luksto virtuve ir kokie jos matmenys.ar tau darys firma ar meistrelis koks?

turiu meistreli auksaranki- praktiskai visus korpusinius baldus gamina.
Bute jis man virtuve, sienine spinta, komoda, batu deze ir t.t. dare ir likau patenktina.
Dabar ir vel jo paslaugomis naudojuosi.
virtuve mano su posukiu turbut link 4m gautusi sumoje. paskaiciavo 13500, bet as darau tik spinteliu dureles is luksto, o vidus is lenkiskos plokstes.
Savo kaina aisku ir stalciukai prideda...
Atsakyti
na tai jau lauksiu tavo virtuves foto smile.gif
Atsakyti
pas mus masyvo tik dureles, visa kita faneruote g.gif kazin ar pilnai vsika meistrai masyva daro g.gif
darem firmoj, pliki baldai kainavo 18000 Lt...
Atsakyti
o koks dydis,ilgis teisingiau ,jusu virtuves komplekto?na as manau y 20t.sutilpti su 7m virtuve,noreciau tiksliau.nes vyrelis nesupranta kam taip brangiai noriu. doh.gif
Papildyta:
bet foto laukiu issiziojus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 10 14, 20:06)
o koks dydis,ilgis teisingiau ,jusu virtuves komplekto?na as manau y 20t.sutilpti su 7m virtuve,noreciau tiksliau.nes vyrelis nesupranta kam taip brangiai noriu. doh.gif
Papildyta:
bet foto laukiu issiziojus biggrin.gif

na jei kalbant tik apie baldus, tai i tokia suma drasiai.
O jei su buitine technika... na velgi priklauso ka ir uz kiek imsi.

kai prisimenu kokios kovos namie del virykles vyko... lotuliukas.gif

beje savo virtuves ir as laukiu issiziojus, tik vat dar kad kazkur 2 menesius reiks issiziojus sedet lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shpylka: 15 spalio 2008 - 08:10
http://www.tomrona.tinkle.lt/ radau cia neblogu virtuviu

http://www.auvikata.lt/baldai (pas mane 7m virtuve, tai jie pasake, kad apie 10-12t.lt butu is MDF) g.gif

Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 10 14, 13:13)
aga, as net buvau ju paskaiciavimus gavus. Tai kaina visai normali pas juos. Tik sita virtuve yra is masyvo, tai ten kaina  unsure.gif

O kokio ilgio tavo virtuvė ir kokią kainą buvo suskaičiavę tau ir iš kokios medžiagos. O kiek, bent maždaug, skiriasi metro kaina iš masyvo ir iš kitų medžiagų?
Atsakyti
QUOTE(Deimira @ 2008 10 15, 11:28)
O kokio ilgio tavo virtuvė ir kokią kainą buvo suskaičiavę tau ir iš kokios medžiagos. O kiek, bent maždaug, skiriasi metro kaina iš masyvo ir iš kitų medžiagų?

pas mane 7m virtuve, jie paskaiciavo is MDF 10.800lt , is masyvo turetu buti virs 20t.lt
Atsakyti