QUOTE(elitarai @ 2008 10 13, 14:05)
na man nerodo tu nuotraukyciu,isimtos suprantu?ydek naujai,nes labai ydomu
cia galima pamatyti tik dar truksta uzuolaidu ir paveikslo ant sienos
QUOTE(Santija @ 2008 10 13, 14:18)
Dabar gal isduotum ir meistrus, nes noriu tokios tik baltos
Gali per az atsiusti?
isties labai grazios virtuves
noreciau ir as,bet gaila neturesiu tokios
noreciau ir as,bet gaila neturesiu tokios
kaip grazu o kur uzsakinejot?
Na gavau atsakyma del gamintojo. Gamono lenkijoje, uzsakinejo pas vietinius. Kaip supratau, tai reikia ieskotis pvz Vilniuje yra gariunuose visas klanas baldu vezeju is Lenkijos ieinant is kitos turgau puses. niekad nekreipiau demesio i juos, o cia toki us grozius daro pasirodo
Aciu uz pagyras
Kaip Iriska jau parase virtuve mano lenkiska, nors dar karta noreciau pabriezti, jei turite ir negaila pinigeliu is grino medzio, tai net neabejokit O stalas su kedemis is "olandisku baldu"
Kaip Iriska jau parase virtuve mano lenkiska, nors dar karta noreciau pabriezti, jei turite ir negaila pinigeliu is grino medzio, tai net neabejokit O stalas su kedemis is "olandisku baldu"
Nu jau faina
Dievinu tokia neperkrauta klasika
Pasmane irgi klasikine virtuve, dabar sveiciuosi, tai kai issivalysiu imesiu foto
Na, o man ši virtuvė niekaip neišeina iš galvos net užsisaugojau kompe, čia pas vieną meistrą kataloguose, jo darytų darbų užmačiau:
QUOTE(Rimvyda @ 2008 10 14, 13:04)
Na, o man ši virtuvė niekaip neišeina iš galvos net užsisaugojau kompe, čia pas vieną meistrą kataloguose, jo darytų darbų užmačiau:
aga, as net buvau ju paskaiciavimus gavus. Tai kaina visai normali pas juos. Tik sita virtuve yra is masyvo, tai ten kaina