Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

Gal kartais žinote, kur gauti klasikinio tipo garintuvų? nu niekur Lietuvoje nemačiau

Dažniausiai kiek pastebiu yra integruoti, bet jeigu pas mane viryklė bus "saloje", tai į spintelę garintuvo neįdėsi...o kaži, kaip ten apdailą padaro ir iš kokių medžiagų?
Atsakyti
gal kam nauju minciu bus www.harveyjones.com
Atsakyti
Man Ojuros virtuvytė labai graži ax.gif
QUOTE(0jura @ 2008 09 22, 22:27)

user posted image

user posted image

Atsakyti
Lietuvoje pasigaminti klasikine virtuve kainuoja tikrai nemazus pinigus.
Svieziai uzsakinejau savaja. Jei nori is masyvo- kainuoja beveik tris kartus brangiau nei is ploksciu.
Pasirinkau alternatyva, kuri pigesne - lukstas.
Bet... labai daug mano fantazijos ir noriu apribojimu - dureles tik tiesios, jokiu rastu verysad.gif
ant spinteliu virsaus desiu apvadeli- ji teks ir masyvo daryti, nes is luksto neispjauna.
Pora spinteliu su stiklu- dureles irgi is masyvo, nes is luksto neiseina.
Zodziu is klasikines virtuves gausis tik uzuominosi klasika...
Rezultata ka prigalvojau ir kaip tai atrodys matysiu pati tik po poros menesiu- tiek laiko gamins.

O dabar klausimelis- gal kas mate graziu alia klasikiniu virtuves kedziu?
noriu apvaliu prie apvalaus stalo.
Kiek maciau kazka panasaus- visos tamsios spalvos, o man reikia sviesiu
Atsakyti
as tai antikvarinius pirksiu,o spalva keisiu.
Papildyta:
jei ne paslaptis kiek tau kainuos luksto virtuve ir kokie jos matmenys.ar tau darys firma ar meistrelis koks?

Atsakyti
QUOTE(shpylka @ 2008 10 10, 07:01)

http://www.infinidec.../zooms/5838.jpg
http://www.infinidec.../zooms/6800.jpg
Cia jos ne Lietuvoj, bet gal galit uzsisakyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masajugi: 12 spalio 2008 - 02:17
QUOTE(shpylka @ 2008 10 10, 17:01)
Lietuvoje pasigaminti klasikine virtuve kainuoja tikrai nemazus pinigus.
Svieziai uzsakinejau savaja. Jei nori is masyvo- kainuoja beveik tris kartus brangiau nei is ploksciu.
Pasirinkau alternatyva, kuri pigesne - lukstas.
Bet... labai daug mano fantazijos ir noriu apribojimu - dureles tik tiesios, jokiu rastu  verysad.gif
ant spinteliu virsaus desiu apvadeli- ji teks ir masyvo daryti, nes is luksto neispjauna.
Pora spinteliu su stiklu- dureles irgi is masyvo, nes is luksto neiseina.
Zodziu is klasikines virtuves gausis tik uzuominosi  klasika...
Rezultata ka prigalvojau ir kaip tai atrodys matysiu pati tik po poros menesiu- tiek laiko gamins.

Labai idomu bus pamatyti 4u.gif Mano is plokstes ale klasikine, nors kas nezino galvoj, kad medis biggrin.gif is masyvo buvom uzsisake, bet palaukem 3 men, nors po 2 turejo but, ir atsisakem, o ir kainele 3 kartus brangesne butu.
O del kedziu ir stalo nauju kokiu norejau neradau, arba kainos nerealios doh.gif pirkom tipo senovines 4u.gif vaizdelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir kaina nesikandziojo labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ringa @ 2008 10 09, 14:18)
Man Ojuros virtuvytė labai graži ax.gif

vyrtuve tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Santija: 12 spalio 2008 - 17:38
QUOTE(Santija @ 2008 10 12, 18:44)
Labai idomu bus pamatyti  4u.gif  Mano is plokstes ale klasikine, nors kas nezino galvoj, kad medis  biggrin.gif  is masyvo buvom uzsisake, bet palaukem 3 men, nors po 2 turejo but, ir atsisakem, o ir kainele 3 kartus brangesne butu.
O del kedziu ir stalo nauju kokiu norejau neradau, arba kainos nerealios  doh.gif  pirkom tipo senovines  4u.gif vaizdelis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ir kaina nesikandziojo labai  4u.gif

Prasom pasirodyti blush2.gif
Atsakyti
na as taip pat noreciau pamatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Santija @ 2008 10 12, 18:44)
Labai idomu bus pamatyti  4u.gif  Mano is plokstes ale klasikine, nors kas nezino galvoj, kad medis  biggrin.gif  is masyvo buvom uzsisake, bet palaukem 3 men, nors po 2 turejo but, ir atsisakem, o ir kainele 3 kartus brangesne butu.
O del kedziu ir stalo nauju kokiu norejau neradau, arba kainos nerealios  doh.gif  pirkom tipo senovines  4u.gif vaizdelis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ir kaina nesikandziojo labai  4u.gif
Papildyta:

vyrtuve tikrai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

na teks po tokios reklamos pasirodyti ir gal net kontaktais pasidalinti ax.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos....labai cia grazu pas jus? 4u.gif Ziurint net silmna daros ax.gif aciuks.gif
bet kaip besistengiu tai kopijuot....kazkaip vistiek ne taip gaunasi lotuliukas.gif
Aisku ir baldu kai kuriu kuriu reiktu .....su ziburiu Lietuvoje nerasi doh.gif
Atsakyti
5 puslapiuke cia yra mano virtuve, tik is kito niko blush2.gif ir dar nedadaryta tada buvo
Atsakyti