Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinės virtuvės,

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
Gal nepasikartosiu

user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
oj kiek daug graziu virtuviu, taip noretus tokia turet, bet kiek pastebiu visos dideliose erdvese. Pas mus ir igauna pagreiti virtuves planavimo darbai, baldu projekta jau turime, dabar deliojame spalvas, gal kas ir patartu, jei spinteles butu balintos kavos spalvos, ta koki stalvirsi ir plyteles rinktumetes?
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Labukas, tai sakykit nera Lietuvoje kas gamintu klasikinio stiliaus virtuves komplektu? O jei yra gal galit ka rekomenduoti pvz Kaune? Ir turbut sios virtuves yra brangesnes nei modernios???
Atsakyti
Yra,yra hihihi.gif pradzioje temos yra keletas nuorodų mirksiukas.gif Jai domina netingėk ir pavartyk 4u.gif
Atsakyti
man klasikines virtuves pacios graziausios,tad svajoju ir turesiu tik tokia.kadangi ymonese ,firmose brangu-nutariau pas meistrelius kreiptis.ir nieko nepesiau.atkalbineja,kad tokia virtuve nejauki,kad labai tepasi ir viskas matosi.ziurau jaau mano vyras siulo kitokio stiliaus rinktis...bet visvien eisiu toliau meistru ieskoti smile.gif .mat nevisi turi tokios plokstes dazytos.as noriu vanilines spalvos. smile.gif tad zadu y faber baldus eiti.tik sako kaina doh.gif .po vieno moderno eina kitas,o klasika amzina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 09 25, 13:57)
man klasikines virtuves pacios graziausios,tad svajoju ir turesiu tik tokia.kadangi ymonese ,firmose brangu-nutariau pas meistrelius kreiptis.ir nieko nepesiau.atkalbineja,kad tokia virtuve nejauki,kad labai tepasi ir viskas matosi.ziurau jaau mano vyras siulo kitokio stiliaus rinktis...bet visvien eisiu toliau meistru ieskoti smile.gif .mat nevisi turi tokios plokstes dazytos.as noriu vanilines spalvos. smile.gif tad zadu y faber baldus eiti.tik sako kaina doh.gif .po vieno moderno eina kitas,o klasika amzina smile.gif

Nu idomiai čia tie meistrai pašnekėjo, kad tepasi, tai tikiu, kaip ir viskas tepasi, o ypač virtuvėj... ax.gif Bet kad nejauku.... blink.gif blink.gif , o tai jiems "modernas" labai jaukus??? doh.gif
Turbut padaryt nemokėjo, tai ir atkalbinėjo, kad pas juos užsisakytum tokią, kokią jie moka pagaminti. tongue.gif
Atsakyti
na as taip ir supratau,kad nemoka.na minejo ,kad neturi paklausos tokios virtuves.
Atsakyti
gal zinote kokiu programeliu,klasikines virtuves projekta pasidaryti noriu.
Atsakyti
QUOTE(Deimira @ 2008 09 25, 14:36)
Nu idomiai čia tie meistrai pašnekėjo, kad tepasi, tai tikiu, kaip ir viskas tepasi, o ypač virtuvėj... ax.gif Bet kad nejauku.... blink.gif  blink.gif , o tai jiems "modernas" labai jaukus??? doh.gif
Turbut padaryt nemokėjo, tai ir atkalbinėjo, kad pas juos užsisakytum tokią, kokią jie moka pagaminti. tongue.gif

Na kiek žinau, tokių su grioveliais (frezavimais) Lietuvoje nelabai gamina, o jei aktualu kaina, tai ohoho pinigėlių tokios virtuvės daugely firmų kainuoja. Ir juk logiška, kad sunkiau valyti tuos visus paraižymus ax.gif.
Atsakyti
Man labai grazios ir jaukios klasikines virtuvytes wub.gif
Atsakyti