Papildyta:
Gal nepasikartosiu
oj kiek daug graziu virtuviu, taip noretus tokia turet, bet kiek pastebiu visos dideliose erdvese. Pas mus ir igauna pagreiti virtuves planavimo darbai, baldu projekta jau turime, dabar deliojame spalvas, gal kas ir patartu, jei spinteles butu balintos kavos spalvos, ta koki stalvirsi ir plyteles rinktumetes?
Labukas, tai sakykit nera Lietuvoje kas gamintu klasikinio stiliaus virtuves komplektu? O jei yra gal galit ka rekomenduoti pvz Kaune? Ir turbut sios virtuves yra brangesnes nei modernios???
man klasikines virtuves pacios graziausios,tad svajoju ir turesiu tik tokia.kadangi ymonese ,firmose brangu-nutariau pas meistrelius kreiptis.ir nieko nepesiau.atkalbineja,kad tokia virtuve nejauki,kad labai tepasi ir viskas matosi.ziurau jaau mano vyras siulo kitokio stiliaus rinktis...bet visvien eisiu toliau meistru ieskoti .mat nevisi turi tokios plokstes dazytos.as noriu vanilines spalvos. tad zadu y faber baldus eiti.tik sako kaina .po vieno moderno eina kitas,o klasika amzina
QUOTE(elitarai @ 2008 09 25, 13:57)
man klasikines virtuves pacios graziausios,tad svajoju ir turesiu tik tokia.kadangi ymonese ,firmose brangu-nutariau pas meistrelius kreiptis.ir nieko nepesiau.atkalbineja,kad tokia virtuve nejauki,kad labai tepasi ir viskas matosi.ziurau jaau mano vyras siulo kitokio stiliaus rinktis...bet visvien eisiu toliau meistru ieskoti .mat nevisi turi tokios plokstes dazytos.as noriu vanilines spalvos. tad zadu y faber baldus eiti.tik sako kaina .po vieno moderno eina kitas,o klasika amzina
Nu idomiai čia tie meistrai pašnekėjo, kad tepasi, tai tikiu, kaip ir viskas tepasi, o ypač virtuvėj... Bet kad nejauku.... , o tai jiems "modernas" labai jaukus???
Turbut padaryt nemokėjo, tai ir atkalbinėjo, kad pas juos užsisakytum tokią, kokią jie moka pagaminti.
QUOTE(Deimira @ 2008 09 25, 14:36)
Nu idomiai čia tie meistrai pašnekėjo, kad tepasi, tai tikiu, kaip ir viskas tepasi, o ypač virtuvėj... Bet kad nejauku.... , o tai jiems "modernas" labai jaukus???
Turbut padaryt nemokėjo, tai ir atkalbinėjo, kad pas juos užsisakytum tokią, kokią jie moka pagaminti.
Na kiek žinau, tokių su grioveliais (frezavimais) Lietuvoje nelabai gamina, o jei aktualu kaina, tai ohoho pinigėlių tokios virtuvės daugely firmų kainuoja. Ir juk logiška, kad sunkiau valyti tuos visus paraižymus .
Man labai grazios ir jaukios klasikines virtuvytes